|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Mfo 2 - Android
Nikt Ważny - 04-01-2015, 13:33 Temat postu: Mfo 2 - Android Nie mam pojęcia dlaczego angol zamknął ten temat
Kod: | http://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=37993 |
ale nie wnikam, temat nie łamie regulaminu więc Proszę się nie zachowywać jak rozwydrzone dziecko, teraz pew ie aby pokazać kim to się tu nie jest, ten temat też poleci, a ja razem z nim.
Kontynuując, dlaczego według Ciebie BaGGy to ktoś z nas ma szukać sponsora? Ja będe na tym zarabiał czy Jacek i Tomi?
Nie mają kasy? Nie trzeba płacić z góry, ale problem pewnie leży w tym, że nie lubią się dzielić.
Jakby administracja była jak trzeba i respektowała graczy to zebranie pieniędzy to byłby mały 'pikuś', oczywiście nie w tej chwili bo teraz to świeci pustkami, a przez kogoś do tego doszło, nic się samo nie robi.
Podam przykład, jakiś czas temu na jednym z polskich warezów trzeba było kasy na nowe serwery (nie wiem dokładnie ile było potrzeba), ale tak czy inaczej dobrowol ie ludzie wpłacali ile chcielo, a zebrali jakieś 4 razy więcej niż chcieli.
Tak to już w życiu jest, że jak się kogoś olewa to w drugą stronę jest to samo, pomijam fakt, że dostałem PW od osobbija z forum, który chętnie by pomógł w programowaniu.
Koniec końców dam sobie ręke uciąć, że wersja na androida/ios przewyższyła by przychodami mfo 3.
Zapraszam do dyskusji, bez zbędnych postów, spamu i trollowania.
Temat nie łamie regulaminu.
Alanov - 04-01-2015, 13:48
Boże człowieku ogarnij się. Jakby Jacek i Tomi chcieli zrobić wersję na smartfony to już by to dawno zrobili. Widocznie mają jakiś powód, dla którego tego nie robią i to uszanuj. Chcesz mieć wersję na smartfony to zrób ją na własną rękę i skończ spamować.
Cytat: | dostałem PW od osobbija z forum, który chętnie by pomógł w programowaniu. |
Pomoże albo zaszkodzi.
ElfenLied - 04-01-2015, 13:53
Jeśli rzeczywiście masz osobe które pomoże Ci w programowaniu gry na smartphona to niech zrobi prostą grę, mini wersje MFO2 i zaprezentuje umiejętności i projekt Tomi'emu który na pewno skorzysta z jego usług, zarobkiem myslę że nie pogradziłby...
BaGGy - 04-01-2015, 14:27
Koledzy Ci odpowiedzieli. Prosze nie zakladaj juz kolejnych tematow o tej tematyce.
ADIHC1 - 04-01-2015, 19:12
MFO2 nie jest już aktywnie rozwijane. Proszę to zaakceptować.
|
|