|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Propozycje - ŻENADA targ s1
paladyn32 - 09-02-2016, 20:54 Temat postu: ŻENADA targ s1 to co się dzieje na targu to jest nienormalne pisze do baggy ale on nic nie robi zgłaszam targ nic się nie dzieje. wrażenie mam że albo jesteś w to zamieszany lub nikt na to nie patrzy lub ktoś jest stronniczy mówię to nie tylko do ciebie baggy ale również do wszystkich gm na s1
przykłady
1.Pierścień chaosu 500kk
gracz x kupuje od gracza y za 5kk i sprzedaje graczowi xy następnego dnia za 15kk i takich aukcji x,y i xy codziennie są 3 w każdym mieście salamadri
Proszę zróbcie coś
Ps nie piszcie mi wiadomości typu ...wiesz ze negowanie pracy gm może się źle dla cb skończyć...
nie boje się i mam prawo do swojej wypowiedzi i napisania kilku argumentów
Bendzi123 - 09-02-2016, 23:04 Temat postu: haha Wola targu, kazdy daje ile chce. Na przedmiot nie ma limitu, wiec mozna go nawet do xxx kwot licytować.
Że ktoś chce utopić kase bo idzie na expienie czy bossy to skupuje eq od innych graczy, rzecz normalna.
Editt//
Na pierscien chaosu mam rozmowe, ze gosc sie pomylił z zerami, sprawa zostala zgloszona baggiemu, pozdrawiam
KiRaKu - 10-02-2016, 13:23
To w końcu 500 kk czy 5 kk?
Awkward - 10-02-2016, 13:50
Targ na s1 to jak na s3.
Zgłaszam AUKCJE, jednak banów jak nie było tak dalej nie ma, chociaż zawsze argumentuje i pokazuję, że to EWIDENTNY ZLEW złota.
Pozdrawiam.
paladyn32 - 14-02-2016, 10:31
Awkward napisał/a: | Targ na s1 to jak na s3.
Zgłaszam AUKCJE, jednak banów jak nie było tak dalej nie ma, chociaż zawsze argumentuje i pokazuję, że to EWIDENTNY ZLEW złota.
Pozdrawiam. |
robię identycznie i nic
BaGGy - 15-02-2016, 11:40
Aukcja była zgłoszona przez gracza. Załatwione.
|
|