|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Propozycje - dodac limity cen na s6...
Mixerslayer - 26-04-2016, 19:28 Temat postu: dodac limity cen na s6... Gra na s6 przestaje byc normalna. Ceny z dnia na dzien rosna w taki sposob, ze nie wiem ile trzeba wydac na cos na aukcji, zeby to kupic.
Od 45 lvla licytuje kilka rzeczy na aukcji. Mam juz prawie 54 lvl i nie wygralem zadneh z nich, bo non stop ktos daje wiecej. Rozumiem - aukcja, ale kurde bez przesady... Ceny sa juz zawyzane do przesady. Zloto latwo zdobyc i to zapewne jest ten problem, tylko zadna frajda na 54 lvl latac w eq na 25-44 lvl... Tylko dlatego, ze zawsze ktos ma wiecej zlota.
Zrobcie jakies przyzwoite limity cen rowniez do EQ
Dodatkowo proponuje wprowadzic jakies ograniczenia, aby nie mozna bylo licytowac przedmiotu o wiecej niz 50-70 lvl slabszego niz nasz aktualny lvl... High lvle wykupuja low levelowe itemy, to juz jest lekkie przegiecie palki. Z takim handlem s6 szybko sie wyludni.
Valky - 26-04-2016, 19:44
Zgadzam się, powinni wprowadzić jakiś blok dla high lvl, bo np. chciałem kupić Czerwony Hełm podajże i 70lvl wygrał aukcję... Po co mu to ?
Defondros - 26-04-2016, 21:58
Jestem za. Przynajmniej jakieś unikatowe eQ nie powinno mieć limitu cen bo jak wiadomo jest ciężkie do zdobycia i na takim ekwipunku powinno się właśnie zarabiać. Według mnie każde itemy co są w miastach do kupna w sklepie powinny mieć limit ceny.
Demonstration - 01-05-2016, 13:36
Valky napisał/a: | Zgadzam się, powinni wprowadzić jakiś blok dla high lvl, bo np. chciałem kupić Czerwony Hełm podajże i 70lvl wygrał aukcję... Po co mu to ? |
A teraz ciekawa sytuacja: jestem w turnieju na 30lv i chcę kupić omikron, który jest mi niezmiernie potrzebny. I co się dzieje? Blokada i nie mogę go zalicytować
Valky - 01-05-2016, 15:29
Demonstration, no może trochę za bardzo jest zawężony limit. Chodziło mi bardziej o przykład, który podałem, kiedy 70lvl kupuje eq na 21 poziom
wisla12h - 01-05-2016, 20:39
Podsumowując! Zmiany na targu mówiąc bardzo delikatnie nie były trafione... Czekamy na zmiany!
Mixerslayer - 03-05-2016, 07:17
Faktycznie, admini zrobili nie to, co powinni. Zamiast dać limity cen, to dali limity kupna. Jeśli już, to nie aż tak przesadzone...
Admini, czas na rewanż, bo wcale nie poprawiliście sytuacji
Całkowite zniesienie limitów cen zepsuło tylko grę m.in. przez licytacje mikstur.
|
|