|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Propozycje - Dodanie nowej opcji wyszukiwania
Valky - 05-05-2016, 18:40 Temat postu: Dodanie nowej opcji wyszukiwania Proponuję aby dodać nową opcję wyszukiwania graczy, którym byłaby - Gracze w mieście/Gracze poza miastem. Myślę, że jest to dobry pomysł dla tych, którzy grają na rank i szukają przeciwników
cibob7 - 05-05-2016, 19:05
W profilu gracza, w Pozycji masz WSZYSTKO pokazane. Czy jest w karczmie, czy w jakiejś lokacji, czy na mapie. A, że chciałbyś mieć to wszystko na tacy, to nie nasza sprawa. Tak poza tym to mfo praktycznie nie jest już modyfikowane i prawdopodobnie nie będzie. Jedynie można oczekiwać ewentualnym zmian fabularnych lub nowej opcji za MF. Mimo, że zmiana nie jest to jakaś wielka, ale jest zbędna i wymagałaby napisanie kodu. A nie ma komu - i dobrze.
KiRaKu - 05-05-2016, 22:32
Po prostu w szukajce proponuje szukac graczy pod wzgledem aktywnosci.
Shayne - 15-05-2016, 18:34
Zgadzam się z Kiraku. Taka opcja powinna być już dawno.
pawel_tiger - 15-05-2016, 19:25
Cytat: | Zgadzam się z Kiraku. Taka opcja powinna być już dawno. |
Przecież opcja szukania wg. aktywności jest już od dawna Kiraku napisał że ją poleca do szukania a nie że chce żeby była dodana
Shayne - 16-05-2016, 15:31
Mój błąd. Nie patrzyłem tam jeszcze
Mixerslayer - 16-05-2016, 18:03
Może od razu funkcja teleportacji do przeciwnika ze słabszym rankingiem, EQ, żeby wam wszystko podać na tacy?
Jestem na NIE.
Jeśli już jesteście tacy Boscy, by bić słabszych graczy, to przynajmniej marnujcie swoje ruchy na szukanie ich...
Baptsta - 26-05-2016, 23:53
Wyszukiwanie gracza w mieście czy poza miastem jest faktycznie zbyteczne. Ale pamiętam jak za starych dobrych czasów na światach moderowanych, gdy były jeszcze czachy była opcja szukaj tylko z czachą, skoro św. 6 ma być nawiązaniem do tamtych czasów może dałoby radę dodać taką opcję?
MiT - 29-05-2016, 09:54
Niestety to nie ma racji bytu na obecny moment, głównie dlatego że jest opcja szukania pod względem aktywności.
|
|