My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Rozmowa - UWAGA MFO ZMIEŃCIE HASŁA

Bicek - 11-01-2017, 23:20
Temat postu: UWAGA MFO ZMIEŃCIE HASŁA
Witajcie

dzisiejsza awaria sprawiła, że Loginy oraz hasła zostały udostępnione.
Zmieńcie hasła do kont, bo ktoś kto się troszeczke zna może właśnie być zalogowany na twoim koncie.
Nikt nie chce nieprzyjemności i dostać bana za multi.

http://pics.tinypic.pl/i/00858/85t75mw3epfg.png

Nie wiem czy to w 100%, ale zmieńcie sobie hasła na kontach.

Sorandor - 11-01-2017, 23:23
Temat postu: Re: UWAGA MFO ZMIEŃCIE HASŁA
Bicek napisał/a:
Witajcie

dzisiejsza awaria sprawiła, że Loginy oraz hasła zostały udostępnione.
Zmieńcie hasła do kont, bo ktoś kto się troszeczke zna może właśnie być zalogowany na twoim koncie.
Nikt nie chce nieprzyjemności i dostać bana za multi.

http://pics.tinypic.pl/i/00858/85t75mw3epfg.png

Nie wiem czy to w 100%, ale zmieńcie sobie hasła na kontach.

myślisz, że to był przypadek? ;)

Khal - 11-01-2017, 23:24

O co tu chodzi? Dlaczego mój nick jest na tym ss? Może ktoś to wyjaśnić?
Tomi - 11-01-2017, 23:39

W wyniku błędu konfiguracyjnego niektóre konta (aktywne w trakcie awarii) mogły zostać narażone na wyciek danych logowania. Przygotowywana jest lista tych kont, reset ich haseł. Wkrótce będziemy się kontaktować w tej sprawie.
Bicek - 11-01-2017, 23:40

Tomi napisał/a:
W wyniku błędu konfiguracyjnego niektóre konta (aktywne w trakcie awarii) mogły zostać narażone na wyciek danych logowania. Przygotowywana jest lista tych kont, reset ich haseł. Wkrótce będziemy się kontaktować w tej sprawie.

Dzięki za szybką odpowiedź w grze piszę by zmieniali hasła.

Khal - 11-01-2017, 23:42

Tomi napisał/a:

Aktywne w trakcie awarii? Co przez to rozumiesz? Osoby, które były zalogowane, czy osoby, które się logowały w tym czasie jak serwer padł?

Sorandor - 11-01-2017, 23:44

Tomi napisał/a:

konkretnie i na temat.

KiRaKu - 11-01-2017, 23:56

Ja nie zdazylem i juz niestety konto stracilem,Dzieki administracjo gry za pozwolenie,aby moje dane z konta wyciekly.
MiT - 11-01-2017, 23:58

KiRaKu napisał/a:
Ja nie zdazylem i juz niestety konto stracilem,Dzieki administracjo gry za pozwolenie,aby moje dane z konta wyciekly.

Temat zamykam by uniknąć właśnie tego.. Ci co mają dostać informację to dostaną ;)

Tomi - 12-01-2017, 00:32

Zagrożone konta zostały już namierzone.
Hasła zostały zresetowane wszystkim tym osobom, które jeszcze same tego nie uczyniły.
Będzie dodatkowy komunikat w grze i będzie można zweryfikować czy nasze konto znajdowało się w zagrożonej puli. Wszelkie problemy z zalogowaniem można zgłaszać na reklamacje@my-fantasy.net podając nick i świat.