|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Rozmowa - O co tu chodzi?
KiRaKu - 20-01-2017, 18:58 Temat postu: O co tu chodzi? Witam serdecznie jest ktos wstanie mi wytlumaczyc o co tu chodzi?
"Przewinienie: Używanie niecenzuralnych słów i/lub obrażanie innych użytkowników na czacie w jakiejkolwiek formie (dosłownej lub domyślnej)."
Gdzie sa tu uzywane niecenzuralne slowa lub obraza innego uzytkownika na czacie?Rozumiem,ze mam prawo do zazalenia,ale nie zamierzam wchodzic w dyskusje z czlowiekiem,ktory jest niepoczytalny.
Nizej podaje powody dlaczego z owym game masterem nie wchodze w dyskusje.(Dodam,ze zazalenie zostalo zamkniete.)
Pisanie caps lockiem dla gm'a provo jest powodem do nalozenia kolejnej kary i do zamkniecia zazalenia.
Prain - 20-01-2017, 19:09
wyjaśniam
KiRaKu - 20-01-2017, 19:11
Bardzo madra decyzja,nalozenie dwoch banow na czat za to samo.Bo na logike jak gracz,ktory juz otrzymal bana na czat na 7 dni,moglby dostac kolejnego bana na czat na 14 dni,gdy ma zablokowany czat?
Rozumiem,ze kolesiostwo jest w tej grze od dawna,ale bronienie star boya w ten sposob przez provo jest po prostu zalosne.
Dodam rowniez jeszcze trzecia kare od nowego gm'a 6 swiata.(Ja rozumiem,ze na s5 mogles wyjsc z prawy dawania slusznych banow z powodu takiego,ze gra tam po 5 osob,ale to cie nie usprawiedliwia do takich decyzji)
Dlaczego ten gracz dostal 14 dni wiezienia? Za pierwszy ban na czat,regulamin mowi jasno,ze za pierwsza taka kare jest tylko i wylacznie 7 dniowy ban.Chyba,ze szanowny game master nie zauwazyl,ze pierwsza kara na czat zostala anulowana.
Neni - 20-01-2017, 19:34
Dokładnie, czuje sie pokrzywdzony cala sytuacja, szczegolnie ze to potwierdza moja teorie PROVO TO KUMPEL STAR BOYA i dlatego dostaje wieksza kare niz to okreslone w regulaminie.
https://gyazo.com/c153cf86c4f8cf3ada97d1510f99b3cf
KiRaKu - 20-01-2017, 19:38
To prawda,bo bedac obiektywnym na 7 dni bana na czat to poprzez twoje wypowiedzi sobie zasluzyles,ale nie zasluzyles sobie na dwie kary za to samo.
BB CoDe - 20-01-2017, 19:49
Co do bana onlinera - cala ta 'spina' na czacie powinna byc odbierana jako JEDNO przewinienie a nie kazda wypowiedz jako oddzielne przewinienie. Dwa bany za to samo w odstepie dwoch minut to jakas beka.
Co do bana kiraku - bezpodstawny, tyle.
Co do mojego bana - gm dobrze wiedzial, ze poprzedni ban zostal anulowany bo jasno napisalem o tym w zazaleniu, w odpowiedzi uslyszalem, ze nie podalem zadnych racjonalnych argumentow.
mit > provo. (nie sadzilem, ze kiedykolwiek mit znajdzie sie po tej stronie znaku wiekszosci)
Chaox - 20-01-2017, 19:53
Powiedzcie mi coś szczerze. Te bany na czat sypią się codziennie. Ile macie lat żeby dalej nie rozumieć konsekwencji, że każde wyzwisko i przekleństwo jest banowane? Wystarczyło spojrzeć w logi, że pół godziny później Kode znowu zaczął wyzywać. Naprawdę patrze na to z daleka i powoli zaczyna mnie to nudzić. Dzieci się bawią klockami i patrzą co by tu narozrabiać. Brakuje jedynie zawyżenia kar kilkukrotnie i może ktoś by zrozumiał konsekwencje.
KiRaKu - 20-01-2017, 19:56
BB CoDe napisał/a: | mit > provo. (nie sadzilem, ze kiedykolwiek mit znajdzie sie po tej stronie znaku wiekszosci) |
Niestety nawet ja jako jeden z wrogów mita,musze to przyznac,poniewaz mit nawet jesli takie sytuacje widzial nie rozdawal tak bezsensownych banow jak provo.Mam wiele do napisania o micie,ale przewaznie bany,ktore mi dawal byly sluszne dlatego nigdy nie wchodzilem w dyskusje o nich,ale niestety tutaj nie moge na to patrzec jak bezkarnie zostaje ukarany jak i ukarani moi znajomi tylko dlatego,ze provo i star boya wiąże kolezenstwo.
Chaox napisał/a: | Powiedzcie mi coś szczerze. Te bany na czat sypią się codziennie. Ile macie lat żeby dalej nie rozumieć konsekwencji, że każde wyzwisko i przekleństwo jest banowane? Wystarczyło spojrzeć w logi, że pół godziny później Kode znowu zaczął wyzywać. Naprawdę patrze na to z daleka i powoli zaczyna mnie to nudzić. Dzieci się bawią klockami i patrzą co by tu narozrabiać. Brakuje jedynie zawyżenia kar kilkukrotnie i może ktoś by zrozumiał konsekwencje.
|
Nie podales zadnych argumentow,ktore by wskazywalo,ze bany nalozone zostaly slusznie,Niestety jestes graczem mfo,ktory nie rozumie,ze ta gra polega na czyms wiecej niz tylko na zabijanie moobkow bossow i wbijaniu expa.Wiadome,ze gdybysmy nie pisali nic na czacie to kar by nie bylo,ale tu chyba nie o to chodzi w tej grze.Jestesmy graczami,ktorzy pisali na czacie od poczatku tej gry i uwierz mi,ze pisalismy gorsze rzeczy jak dzis i jakos nikt z wczesniejszych gm'ow,banow tak bezsensownych nie rozdawal?Moze mi powiesz dlaczego?
Chaox - 20-01-2017, 20:11
KiRaKu napisał/a: | Nie podales zadnych argumentow,ktore by wskazywalo,ze bany nalozone zostaly slusznie,Niestety jestes graczem mfo,ktory nie rozumie,ze ta gra polega na czyms wiecej niz tylko na zabijanie moobkow bossow i wbijaniu expa.Wiadome,ze gdybysmy nie pisali nic na czacie to kar by nie bylo,ale tu chyba nie o to chodzi w tej grze.Jestesmy graczami,ktorzy pisali na czacie od poczatku tej gry i uwierz mi,ze pisalismy gorsze rzeczy jak dzis i jakos nikt z wczesniejszych gm'ow,banow tak bezsensownych nie rozdawal?Moze mi powiesz dlaczego? |
Niestety nie powiem Ci dlaczego, bo nie ja nakładałem karę. Jednak znam urok PVP i wiem, że to najlepszy rodzaj rozgrywki. To, że mfo sobie gram na mobki i bosski nie znaczy, że nie rywalizuję w innych grach. Jednak nadal nie rozumiem po co te wyzwiska? Czy podczas rywalizacji nie powinien być zachowany dwustronny szacunek? Jak nie ma szacunku to gra staje się nieprzyjemna i toksyczna. Czemu po walce nie potraficie sobie podać ręki? Żaden argument niestety nie będzie wystarczająco dobry na takie niedojrzałe bluzgi. Musicie się z tym pogodzić. Nauczcie się przegrywać i grać w zgodzie i tyle w temacie. Nie dziwie się, że takie zachowanie jest tępione.
KiRaKu - 20-01-2017, 20:15
Chaox napisał/a: | Niestety nie powiem Ci dlaczego, bo nie ja nakładałem karę. Jednak znam urok PVP i wiem, że to najlepszy rodzaj rozgrywki. To, że mfo sobie gram na mobki i bosski nie znaczy, że nie rywalizuję w innych grach. Jednak nadal nie rozumiem po co te wyzwiska? Czy podczas rywalizacji nie powinien być zachowany dwustronny szacunek? Jak nie ma szacunku to gra staje się nieprzyjemna i toksyczna. Czemu po walce nie potraficie sobie podać ręki? Żaden argument niestety nie będzie wystarczająco dobry na takie niedojrzałe bluzgi. Musicie się z tym pogodzić. Nauczcie się przegrywać i grać w zgodzie i tyle w temacie. Nie dziwie się, że takie zachowanie jest tępione. |
Powiedz mi drogi graczu jak i uzytkowniku tego forum gdzie w moim banie sa wyzwiska do danego gracza?Ja mam wade wzroku -0,75,ale to chyba jeszcze nie jest taka wada,ktora by nie pozwolila mi dostrzec moich wyzwisk do danego gracza przez,ktorego otrzymalem kare.
Neni - 20-01-2017, 20:27
https://gyazo.com/7e9c9a4991872e044f0771eb766af521
DLaczego GM mi grozi kolejnym banem mimo, że nic nie zrobiłem? I dlaczego mam się opanować, bo nie rozumiem może mi ktoś na forum wyjaśni, chce się dowiedzieć czemu dostałem podwójnego bana za kolesiostwo
edit: chciałbym dodać ze caps lock byl przez przypadek włączony
KiRaKu - 20-01-2017, 20:32
Mam nadzieje,ze szanowna administracja wyjasni nam wszystkie pytania i watpliwosci,szczegolnie chcialbym tu poznac opinie Tomiego na ten temat.
BB CoDe - 20-01-2017, 20:33
Oczywiscie spina do starboja kolegi gma provo wiec kara nalezy sie nawet za uzycie capslocka. Ewidentne kolesiostwo i gm provo nawet nie probuje tego ukryc.
KiRaKu napisał/a: | Mam nadzieje,ze szanowna administracja wyjasni nam wszystkie pytania i watpliwosci,szczegolnie chcialbym tu poznac opinie Tomiego na ten temat. |
A ja bym chetnie uslyszal co gm mit na do powiedzenia na ten temat.
CoPaCaBaNa - 20-01-2017, 21:33
#free_kirak
iSee - 20-01-2017, 21:38
[ciach]
@poniosło mnie, bardzo przepraszam
|
|