|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Rozmowa - zmiany
Spicer - 07-07-2017, 11:38 Temat postu: zmiany Troche ostatnio nie ogarniałem, a były jakieś rozmowy na temat między innymi odblokowania walk na salamandrii i raczej większość była ZA oraz zwiększeniu ilości tur na wyższych levelach. Czy coś z tym będzie robione czy nie ? wie ktoś coś ktoś ? coś
AllAh AkbAr - 08-07-2017, 21:42
jesli chodzi o mnie to NIC NIE WIEM i coraz bardziej mnie to irytuje . gram na 12 1 3 lvlelu i pod wzgledem walk jakie mam uwazam ze nie przybywa graczy a jest wrecz przeciwniej . wiec cala ta zabawa coraz bardziej mnie wkurza . odechciewa mi sie grac taka jest prawda, nuda na maksa
KiRaKu - 12-07-2017, 15:03
AllAh AkbAr napisał/a: | esli chodzi o mnie to NIC NIE WIEM i coraz bardziej mnie to irytuje . gram na 12 1 3 lvlelu i pod wzgledem walk jakie mam uwazam ze nie przybywa graczy a jest wrecz przeciwniej . wiec cala ta zabawa coraz bardziej mnie wkurza . odechciewa mi sie grac taka jest prawda, nuda na maksa |
Nikt tu cie nie trzyma na sile wiec przestan grac,zamiast pisac takie posty.A to,ze nic nie wiesz to ma odpowiednie nazewnictwo i nazywa sie głupota.
|
|