|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Rozmowa - Fabula
Profesionalist - 06-11-2019, 23:07 Temat postu: Fabula Witam ,
Wracam do gierki po x latach... czytam forum sporo ... ale nigdzie nie moge znalezc info jak zresetowac fabule?
Ciezko tu cos kupic / dowiedziec sie. Na czacie piszac o to czy ktos cos sprzeda tez cisza...
Mam obecnie 84 lvl i schrzanilem totalnie na wyspie. Polozylem liscie by dostac sie do skrzyni i teraz jestem w czarnej dupie ;/
Lub czy Admin moze resetowac fabule gracza? Albo jest jakas ukryta opcja na to?
Tomi - 07-11-2019, 01:07 Temat postu: Re: Fabula
Profesionalist napisał/a: | Witam ,
Wracam do gierki po x latach... czytam forum sporo ... ale nigdzie nie moge znalezc info jak zresetowac fabule?
Ciezko tu cos kupic / dowiedziec sie. Na czacie piszac o to czy ktos cos sprzeda tez cisza...
Mam obecnie 84 lvl i schrzanilem totalnie na wyspie. Polozylem liscie by dostac sie do skrzyni i teraz jestem w czarnej dupie ;/
Lub czy Admin moze resetowac fabule gracza? Albo jest jakaś ukryta opcja na to? |
Nie da się zresetować fabuły bez jej ukończenia, ale też nie można sobie jej zablokować. Pewnie nie wziąłeś jednej roślinki. (jedna jest poza wyspą - Molo przy zachodnim wybrzeżu)
Profesionalist - 07-11-2019, 18:27
Wzialem ja... 3 zuzylem na skrzynie i muchomora lacznie.
2 zeby dostac sie do jaja i brakuje mi 1 zeby tam wejsc i co teraz?
Tomi - 07-11-2019, 18:35
Profesionalist napisał/a: | Wzialem ja... 3 zuzylem na skrzynie i muchomora lacznie.
2 zeby dostac sie do jaja i brakuje mi 1 zeby tam wejsc i co teraz? |
Polecam:
https://docs.google.com/document/d/18ntK4-q8YxbWG4uDFRKMRAOE1mLHW_-NsXUGNuqyC9U/preview
strona 6.
Na wyspie masz 6 roslin, na molo 1.
Jeśli zrobisz tutaj nie po kolei to potem jeszcze w oazie leviatana masz dodatkową roślinę i szansę "naprawy". (strona 11)
Profesionalist - 07-11-2019, 18:52
Ohh... czyli spory kawalek dalej fabuly .. coz kiedys max. do 60 lvl'a sie dochodzilo za gowniarza. Teraz ciut dalej , ale bez poradnika jednak nie jest tak prosto , bo juz wczesniej zepsulem i zabilem minotaura pozbawiajac sie 2 bossow m.in Herszta Banitow ;/
Po resecie moze sie uda to naprawic i nie ominac tych bossow.
Star Boy v1 - 10-11-2019, 06:07
Tomi, tęsknię za mfo, ale ciężko mi wrócić. Nie mam już tej motywacji, na pewno o mnie słyszałeś nie raz: skargi, wniosy, sukcesy, upadki... Masz jakąś motywację dla starego wyjadacza od 07? + może w końcu zuzyje mfy, bo tylko się kurzą
|
|