|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Forum - Szybkie przechodzenie fabuły - wskazówki
Cantona - 27-02-2023, 17:11 Temat postu: Szybkie przechodzenie fabuły - wskazówki Witam. Obecnie przechodzę drugi raz fabułę i jestem obecnie w ballis. Tak jak w temacie miałbym parę pytań. Np. czy trzeba robić tą akcję z kotkiem, z wejściówką VIP itd. interesuje mnie najprostsze przejście gry. Na pewno komuś to też pomoże. Jeśli był temat to przepraszam i jeśli mógłby mnie ktoś do niego wysłać to będę wdzięczny. Jeśli nie to zapraszam do dyskusji
pawel_tiger - 28-02-2023, 17:37
Wielu rzeczy nie trzeba, myślę że najlepiej przeczytać solucję od początku do końca i potem samemu wybrać które questy Cię interesują i je zrobić. Takiego spisu "obowiązkowego minimum chyba nie ma". A tak poza tym, to polecam nie omijać questów pobocznych, raz że możesz zdobyć fajne eq i na nim zarobić, dwa ze przechodzenie fabuły to najciekawsza część gry, potem i tak trzeba monotonnie expić kilka miesięcy żeby przejść kolejny raz, więc nie rozumiem po co wcześniej gonić na szybko
FlamerKid - 01-04-2023, 22:02 Temat postu: Re: Szybkie przechodzenie fabuły - wskazówki
Cantona napisał/a: | Witam. Obecnie przechodzę drugi raz fabułę i jestem obecnie w ballis. Tak jak w temacie miałbym parę pytań. Np. czy trzeba robić tą akcję z kotkiem, z wejściówką VIP itd. interesuje mnie najprostsze przejście gry. Na pewno komuś to też pomoże. Jeśli był temat to przepraszam i jeśli mógłby mnie ktoś do niego wysłać to będę wdzięczny. Jeśli nie to zapraszam do dyskusji |
Jak zrobisz te bossy tylko to przejdziesz fabule od poczatku do konca
MiT - 02-04-2023, 13:11
pawel_tiger napisał/a: | Wielu rzeczy nie trzeba, myślę że najlepiej przeczytać solucję od początku do końca i potem samemu wybrać które questy Cię interesują i je zrobić. Takiego spisu "obowiązkowego minimum chyba nie ma". A tak poza tym, to polecam nie omijać questów pobocznych, raz że możesz zdobyć fajne eq i na nim zarobić, dwa ze przechodzenie fabuły to najciekawsza część gry, potem i tak trzeba monotonnie expić kilka miesięcy żeby przejść kolejny raz, więc nie rozumiem po co wcześniej gonić na szybko |
Bez solucji nawet jest pełno filmów yt, ten od Bicka jest właśnie przedstawiony w postaci której oczekuje autor.
pawel_tiger - 03-04-2023, 18:41
Cytat: | Jak zrobisz te bossy tylko to przejdziesz fabule od poczatku do konca |
Chyba dałoby się jeszcze bez strażnika więzienia w Ballis, ale tak chyba rzeczywiście lista minimum
|
|