My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Zniknięcie z profilu (Many)

Wilu - 11-07-2008, 17:52

Tomi napisał/a:
A ja jestem za tym aby w ogóle staty zniknęły z profilu (i HP i MP) - zostałby tylko lv.
Jakiż to dreszczyk emocji byłby przed każdą walką... ;)

Coś admin w za dobrym humorze jest ^^(a nie powinien) ,to by było najgorsze rozwiązanie jakie by moglo byc!

Kactuzz - 11-07-2008, 19:56

A niby czemu?
W końcu ludzie przerzuca się na hybrydy.

ADIHC1 - 11-07-2008, 20:24

A może by otworzyć serwer testowy dla większej ilości osób i sprawdzić różne możliwości? ; >
Sorandor - 11-07-2008, 20:57

To by nie był głupi pomysł :D
Pitazboras - 12-07-2008, 12:38

W sumie to skoro żadne inne statystyki nie są podawane w profilu, to dlaczego miałyby być HP i MP?

A co do "noobstatów"... zawsze będzie ktoś, kto będzie was kosił i w konsekwencji będzie w waszych oczach zasługiwał na ten tytuł g:>

PatrykSzczescie - 12-07-2008, 14:39

Tomi napisał/a:
A ja jestem za tym aby w ogóle staty zniknęły z profilu (i HP i MP) - zostałby tylko lv.
Jakiż to dreszczyk emocji byłby przed każdą walką... ;)

Tylko lv.? Dlaczego nie nick, współrzędne, drużyna, ranking, doświadczenia i ostatnie zalogowanie!? Ty chyba coś pomieszałeś! Chyba że to nie byłeś ty tylko jakaś osoba wkradająca się do loginu Tomi!

Lucypher - 12-07-2008, 14:48

Ahh... jak zniknie HP i MP z profilu to bedzie jeszcze wiecej noobstatow.. nikt nie bedzie bal sie z nimi walczyc....

Pitazboras napisał/a:
A co do "noobstatów"... zawsze będzie ktoś, kto będzie was kosił i w konsekwencji będzie w waszych oczach zasługiwał na ten tytuł

tu sie zgadzam.. po zlikwidowaniu ostatniego "Noobstata" w tamtym wypadku szczesciarza zostal wymyslony lepszy.. trudniejszy do zlikwidowania ;] ;p poprzednio Szczesciarz teraz Hiter ciekawe co nastepne...

mnietuniema - 12-07-2008, 15:28

Lucypher napisał/a:
Ahh... jak zniknie HP i MP z profilu to bedzie jeszcze wiecej noobstatow.. nikt nie bedzie bal sie z nimi walczyc....

Pitazboras napisał/a:
A co do "noobstatów"... zawsze będzie ktoś, kto będzie was kosił i w konsekwencji będzie w waszych oczach zasługiwał na ten tytuł

tu sie zgadzam.. po zlikwidowaniu ostatniego "Noobstata" w tamtym wypadku szczesciarza zostal wymyslony lepszy.. trudniejszy do zlikwidowania ;] ;p poprzednio Szczesciarz teraz Hiter ciekawe co nastepne...

następne...? Jacek i Tomi pewnie wiedzą... :mrgreen:
powstawaniu tzw. noobstatów sprzyjają duże przerwy między upkami - wtedy inwestycja w resa na pvp jest bardziej opłacalna... (bo kolejne bossy czekająąą...)
ale czasem niestandardowym buildom sprzyjają "przegięte" itemki - że o legendarnych pierwotnych brązrękawiczkach wspomnę...

Lucypher - 12-07-2008, 16:51

niestety... na noobstaty nie ma rady... zawsze ktos wymysli cos nowego. xD
golden_boy - 30-07-2008, 09:36

Bez sens wtedy każdy przed walka będzie pisał żebyś pokazał walkę a nie :/