|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Zniknięcie z profilu (Many)
Wilu - 11-07-2008, 17:52
Tomi napisał/a: | A ja jestem za tym aby w ogóle staty zniknęły z profilu (i HP i MP) - zostałby tylko lv.
Jakiż to dreszczyk emocji byłby przed każdą walką... |
Coś admin w za dobrym humorze jest ^^(a nie powinien) ,to by było najgorsze rozwiązanie jakie by moglo byc!
Kactuzz - 11-07-2008, 19:56
A niby czemu?
W końcu ludzie przerzuca się na hybrydy.
ADIHC1 - 11-07-2008, 20:24
A może by otworzyć serwer testowy dla większej ilości osób i sprawdzić różne możliwości? ; >
Sorandor - 11-07-2008, 20:57
To by nie był głupi pomysł
Pitazboras - 12-07-2008, 12:38
W sumie to skoro żadne inne statystyki nie są podawane w profilu, to dlaczego miałyby być HP i MP?
A co do "noobstatów"... zawsze będzie ktoś, kto będzie was kosił i w konsekwencji będzie w waszych oczach zasługiwał na ten tytuł
PatrykSzczescie - 12-07-2008, 14:39
Tomi napisał/a: | A ja jestem za tym aby w ogóle staty zniknęły z profilu (i HP i MP) - zostałby tylko lv.
Jakiż to dreszczyk emocji byłby przed każdą walką... |
Tylko lv.? Dlaczego nie nick, współrzędne, drużyna, ranking, doświadczenia i ostatnie zalogowanie!? Ty chyba coś pomieszałeś! Chyba że to nie byłeś ty tylko jakaś osoba wkradająca się do loginu Tomi!
Lucypher - 12-07-2008, 14:48
Ahh... jak zniknie HP i MP z profilu to bedzie jeszcze wiecej noobstatow.. nikt nie bedzie bal sie z nimi walczyc....
Pitazboras napisał/a: | A co do "noobstatów"... zawsze będzie ktoś, kto będzie was kosił i w konsekwencji będzie w waszych oczach zasługiwał na ten tytuł |
tu sie zgadzam.. po zlikwidowaniu ostatniego "Noobstata" w tamtym wypadku szczesciarza zostal wymyslony lepszy.. trudniejszy do zlikwidowania ;p poprzednio Szczesciarz teraz Hiter ciekawe co nastepne...
mnietuniema - 12-07-2008, 15:28
Lucypher napisał/a: | Ahh... jak zniknie HP i MP z profilu to bedzie jeszcze wiecej noobstatow.. nikt nie bedzie bal sie z nimi walczyc....
Pitazboras napisał/a: | A co do "noobstatów"... zawsze będzie ktoś, kto będzie was kosił i w konsekwencji będzie w waszych oczach zasługiwał na ten tytuł |
tu sie zgadzam.. po zlikwidowaniu ostatniego "Noobstata" w tamtym wypadku szczesciarza zostal wymyslony lepszy.. trudniejszy do zlikwidowania ;p poprzednio Szczesciarz teraz Hiter ciekawe co nastepne... |
następne...? Jacek i Tomi pewnie wiedzą...
powstawaniu tzw. noobstatów sprzyjają duże przerwy między upkami - wtedy inwestycja w resa na pvp jest bardziej opłacalna... (bo kolejne bossy czekająąą...)
ale czasem niestandardowym buildom sprzyjają "przegięte" itemki - że o legendarnych pierwotnych brązrękawiczkach wspomnę...
Lucypher - 12-07-2008, 16:51
niestety... na noobstaty nie ma rady... zawsze ktos wymysli cos nowego.
golden_boy - 30-07-2008, 09:36
Bez sens wtedy każdy przed walka będzie pisał żebyś pokazał walkę a nie
|
|