|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Koniec z ochorną na mapie. Ankieta w grze.
Legolass - 14-01-2010, 14:56
Tabaluga napisał/a: | zły pomysł ochrona powinna być na całej mapie ! i bez tej ochrony dużo noobów w grze jest jagby byłą ochrona to by nie było tyle noobow |
Po Pierwsze: Myśl to nie boli.
Po Drugie: Idź do szkoły. Nie akceptujemy tutaj takich błędów i pokemonów..
Po Trzecie: Co ty możesz o tym wiedzieć skoro nawet nie byłeś na Salamandrii ?
Nie obchodzi nas, że ty tak myślisz i tak ma być. Tutaj chodzi o zdanie ogółu co jest najodpowiedniejszym kompromisem.
W sprawie ankiety pisałem do Tomi'ego. Odpisał mi, że podesłał pomysł adminowi. Nic nie obiecuję, bo mówił, że z tym jest dużo roboty. Jeżeli nie wejdzie ankieta do końca tygodnia to pewnie jej nie zobaczymy... Musiała by trwać przynajmniej tydzień. A update coraz bliżej..
Coni - 14-01-2010, 14:57
Tabaluga napisał/a: | bez tej ochrony dużo noobów w grze jest jagby byłą ochrona to by nie było tyle noobow |
Chcesz by znieśli ochronę a potem gadasz o "noobach" ..xd
Właśnie "nooby" nauczą się grać walcząc
Archaniol - 14-01-2010, 15:17
Jak dla mnie to ta ochrona może być mi nie przeszkadza. A jak zostanie zniesiona to też to mi nie będzie przeszkadzało.
XVII07 - 14-01-2010, 15:38
Tabaluga napisał/a: | zły pomysł ochrona powinna być na całej mapie ! i bez tej ochrony dużo noobów w grze jest jagby byłą ochrona to by nie było tyle noobow |
masz człowieku 70lvl więc nic nie wiesz o salamandri... uwarzasz że ktoś z hl lvl chce wlaczyć i noobem jest? prosze cię wyjdź i nie wracaj ludzie też chcą powalczyć normalnie więc ta ankieta żeby była na grze i tyle i żeby ludzie z +140lvl tylko głosowali a poco nam głosy małych lvl jak zanim oni tam dojdą to minie zapewnie sporo czasu...
Coni - 14-01-2010, 15:59
XVII07 napisał/a: | i żeby ludzie z +140lvl tylko głosowali |
+100 już się jest na salamandri
Potezny Trusk - 14-01-2010, 16:01
Dobra!!! Niedługo update!!! Decyzja należy do Tomi'ego, ale jestem dobrej myśli, że jednak ochrona będzie zdjęta. Jak ktoś nie chcę walczyć to idzie expić i wraca do miasta (np. Jaskinia Płaczących zjaw-wielu ruchów na dojście z jaskini do ballis nie stracicie) - koniec gadki-szmatki. Przecież z takiego bicia expa bez MF-ów - codziennie te 2,5kk expa - żadnej radości nie ma!!! Jeśli jesteś dobry w ranqu i umiesz rozdawać staty to góra te dwie walki na wysokim lvl (teraz oczywiście) zrekompensują Ci expienie po mapie!!
Legolass - 14-01-2010, 16:05
Vist0 napisał/a: | i żeby ludzie z +140lvl tylko głosowali
+100 już się jest na salamandri |
Czytajcie ze zrozumiem. Ankieta ma być dostępna, dla każdego kto ma dostęp do nowego kontynentu.
MeroL - 14-01-2010, 16:40
Legolass dobry pomysł:)
Legolass - 14-01-2010, 16:45
Jest szansa, że to będzie dodane . Dlatego zachęcam każdego, by głosował za usunięciem ochrony ! Mam nadzieje, że duch rywalizacji jeszcze pozostał w przedziale wysokich lv !
Potezny Trusk - 14-01-2010, 16:48
100% na TAK!!!!
Crypton - 14-01-2010, 17:08
Administracja jeszcze nie powiedziała ostatniego słowa
na ten temat, także prosiłbym o cierpliwość.. Zbliża się
update i dość duże zmiany, póki co jest to tajemnica.
Wybaczcie że zamykam, ale robi się małe spamowisko..
|
|