|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Pytania odnośnie konkursu#4
NaPatelniChomik - 24-06-2008, 20:29
ostatni pierwszymi będą a pierwsi ostatki jedynie zobaczą dzisiaj chyba zapomnieć można o wyniku konkursu Niesłowność i wieczne spóźnienia to domena tego forum i gry
MichuL - 24-06-2008, 22:37
Ja tak tylko dodam, że jak jeszcze ujrzę jakiś spam dot. pytania o datę wyników (i update) to polecą nagrody
Qawu14 - 25-06-2008, 09:39
Z góry przepraszam za spam, ale powodem tego zasypywania są przeciągające się terminy, opóźnienia i niesłowność, więc lepiej byłoby po prostu się przyznać, że nie wiecie kiedy pojawią się wyniki konkursu, a nie wmawiać graczom, że to "już jutro" albo "najpóźniej za dwa dni"...
dziękuję za uwagę i pozdrawiam
Tom1993 - 26-06-2008, 00:55
Wg mnie to bez sensu sie non-stop pytac o up-ka jak bendzie to bendzie co wy myslicie ze oni nie maią zycia prywatnego tylko non-stop MFO a ze jeszcze nie ma wyników konkorsu to przez to ze wszyscvy Jurorzy musza wywarzyc wszystkie za i przeciw i dopiero wybrac zwycięzce
[ Dodano: 26-06-2008, 01:57 ]
Morda, spuirz lepiei na siebie dziecko Neo ityle tylko przed kompem siedziesz ... zall
NaPatelniChomik - 26-06-2008, 01:07
Tom1993 napisał/a: | [ Dodano: 26-06-2008, 01:57 ]
Morda, spuirz lepiei na siebie dziecko Neo ityle tylko przed kompem siedziesz ... zall |
nie bede sie wypowiadal kto tu kogo moze od dzieci wyzywac... Wyniki beda, moze jutro moze za tydzien nie wazne, szkoda tylko ze tak do tego podchodza. Dajac jakikolwiek termin mozna oczywiscie go przedluzyc ale okresla sie termin...
Pitazboras - 26-06-2008, 09:08
Dołożymy wszelkich starań, żeby wyniki były przed updatem. A raczej admin dołoży wszelkich starań, żeby update był po wynikach Dokładnego terminu ogłoszenia wyników (jak i wprowadzenia update'u) nie zna nikt, więc nie ma sensu tu więcej pisać. Zarówno nam jak i wam zależy na jak najszybszym rozwiązaniem konkursu, a jednocześnie, żeby wygrała osoba, która rzeczywiście napisała najlepszą pracę - dlatego tyle to trwa.
Tom1993 - 26-06-2008, 10:46
NPC moze ja jestem Dziecko Neo ?? Jesli tak to zobacz na wlasne zdiecie wprezentaci MFO
Qawu14 - 26-06-2008, 14:52
a nie lepiej powiedzec ile na ile prac juz sprawdziliscie?? tzn. jaki procent mniej wiecej?
to by dalo poczucie ze cos sie dzieje w kierunku ogloszenia wynikow....
Sax - 26-06-2008, 15:07
Wyniki beda kiedy beda idzice pograc w pilke z kolegami idzice sobie na meczyk gdzies a nie tylko gadacie otych wynikach i na sile chcecie przyspeiszyc proces sprawdzania prac
aVAlANcHE - 02-07-2008, 09:41
Zacznę od tego, iż chciałbym przeprosić za wszelkie opóźnienia. Wynikły one z dość nieprzewidzianych okoliczności. Kolejne edycje konkursu powinny już być terminowo
Każdy ze zwycięzców umieścił już swoją pracę w "historii gracza". Wyniki są już od pewnego czasu podane w aktualnościach w grze. Ale dla zainteresowanych podane zostaną także tutaj
I tak kolejno:
miejsce 1 - Axoda świat 1 (200 punktów mf)
miejsce 2 - Dzidan świat 1 (50 punktów mf)
miejsce 3 - Na Patelni Chomik świat 2 (50 punktów mf)
Zwycięzcom serdecznie gratulujemy
|
|