|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Mini Bossy
l4mu5 - 29-06-2009, 15:01
Pomysł jest bardzo dobry przydaje się gdyż zawsze coś więcej expa wpadnie
Pyciak - 15-07-2009, 13:36
Super pomysl jestem za~!!
mateusze1 - 15-07-2009, 14:09
pomysł jest super ,dodatkowy gold i exp sie przyda ,jestem za
Sosna - 15-07-2009, 14:14
Pomysł mi się podoba ale choć ja bym wolał, żeby działał on na trochę innych zasadach niż chodziło autorowi tematu.
Ja to widzę tak:
Jest to potwór silniejszy niż inne w danej okolicy, z którym toczymy walkę manualną (oczywiście na czas walki mamy prota), pojawia się on losowo i nie widzimy go na mapie, po prostu chodząc po niej zostajemy przez niego zaatakowani. Jeżeli chodzi o resztę (czyli exp x5 i kilka mixów, to jest to moim zdaniem najlepsze rozwiązanie)
Mellord - 15-07-2009, 17:11
Sosna napisał/a: | Jest to potwór silniejszy niż inne w danej okolicy, z którym toczymy walkę manualną (oczywiście na czas walki mamy prota), pojawia się on losowo i nie widzimy go na mapie, po prostu chodząc po niej zostajemy przez niego zaatakowani. Jeżeli chodzi o resztę (czyli exp x5 i kilka mixów, to jest to moim zdaniem najlepsze rozwiązanie)
|
Tak się dzieje że jestes full na woja bo potworki walą fizykiem, a tu zonk bo miniboss wali magią. Po to wymyślili eq na woja i na maga, by się przygotować do walki z bossem.
Player - 29-08-2009, 16:12
To jest bardo dobry pomysł ja mam to samo do powiedzenia co Kamaize jeszcze bym dodał że każdy mini boss jest we wszystkich miastach i sie pojawia co pare godzin ale jeden gracz może zabić jednego mini bosa na dzień
Alurab - 29-08-2009, 16:49
Górnik.. No i po co odkopujesz tematy?
Gdyby ktoś chciał wprowadzić dali by to na listę TODO i tak by zostało
Ichi - 29-08-2009, 17:22
jestem za dobrze by było ale pomyślcie mogło być coś takiego jak po drodze do rapsa zrobić np. mini rapsów o połowe gorszych od tego zwykłego
Zbysiu - 30-08-2009, 19:55
Sosna napisał/a: | po prostu chodząc po niej zostajemy przez niego zaatakowani. |
Hehe nie o to chodzi chodziło mi o to że jak macie pokazane u góry raporty z potworami z którymi walczyliście na danym polu, to tam byłaby taka opcja "walcz" (nie jestem grafikiem i tego nie narysuje)
Alurab napisał/a: | Gdyby ktoś chciał wprowadzić dali by to na listę TODO i tak by zostało |
jak widzisz wiele osób chce
Alurab - 30-08-2009, 20:01
Zbysiu napisał/a: |
jak widzisz wiele osób chce |
Dobra poprawka... Gdyby komuś się chciało
ambity - 30-08-2009, 20:04
Zbysiu napisał/a: | jak widzisz wiele osób chce |
Chcą gracze, bo są korzyści - dodatkowy exp, przedmioty itp.
Dla administracji to tylko dodatkowa robota, która tak naprawdę niewiele daje, a nie jest to na tyle duże urozmaicenie gry.
Alurab - 30-08-2009, 20:10
Lepiej niech zakończą update do MFO2, a te mini bossy dodadzą w MFO3
don t - 30-08-2009, 21:10
Ale nie na tak długo bo jeden gracz będzie cały czas sobie na tym potworku expił proponuje taką jak by blokade ze mozna zawalczyć tylko raz Bo jeżeli taki dobry gracz zaatakuje z 30 razy i dostanie ileś tam kaski czy miksów to było by nie za bardzo fair do takiego co tlyko raz
Ale pomysł bardzo dobry
[ Dodano: 30-08-2009, 21:11 ]
Alurab napisał/a: | Lepiej niech zakończą update do MFO2, a te mini bossy dodadzą w MFO3 | Ja proponuje dodanie tak ze w mfo 2 ponieważ w 3 będzie bardzo dużo podobnych nowinek a w 2 jest mało...
Zbysiu - 30-08-2009, 21:39
Alurab napisał/a: | Lepiej niech zakończą update do MFO2, a te mini bossy dodadzą w MFO3 |
ok to sobie poczekaj jeszcze ze 2 lata na to "MFO3" i dalej chodź po mapce, wykorzystuj te ruchy i żeby Ci lvl podskoczył...
Alurab - 30-08-2009, 22:28
Zbysiu napisał/a: | Alurab napisał/a: | Lepiej niech zakończą update do MFO2, a te mini bossy dodadzą w MFO3 |
ok to sobie poczekaj jeszcze ze 2 lata na to "MFO3" i dalej chodź po mapce, wykorzystuj te ruchy i żeby Ci lvl podskoczył... |
No właśnie tak się składa, że ja tylko czekam na upka i nie expię, bo chcę powalczyć w turkach. Jeśli się nie mylę to mfo3 ma wejść w przeciągu 6miechów, a update do mfo2 w między czasie. Chyba, że coś pokręciłem
@don t
Po co piszesz bezsensowne posty(i lekko nie czytelne)? FA nie czynna..
|
|