|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Po przejsciu upa.
SsaNseL - 04-02-2010, 17:01
Może admni dodadzą jakieś questy (np:5 bossów )Do MFO3 jeszcze daleko a już za 3 miechy dużo graczy sie bedzie nudzić bo już poprzechodzili Upka... Znaczy tak mi sie wydaje
emha - 04-02-2010, 17:26
wielkie dzięki oszczędziłeś mi wiele pkt ruchu
pozdrawiam
ADIHC1 - 04-02-2010, 17:35
Jeżeli już koniecznie chcecie komuś pomóc przy fabule/misjach to zróbcie to via PW, nie piszcie na forum...
Marek909 - 04-02-2010, 17:38
A ja tak myślę czy to naprawdę koniec(szczerze myślałem że fabuła nigdy się nie skończy )chodzi mi o to czy nie będzie żadnych nowych questów i czy nie moglibyście dodać jako kolejny up mikstur życia Lvl 7.
Woj Mroku - 04-02-2010, 17:39
ADIHC1, raz mu się wymskneło... ;D
poza tym niedługo solucja i wszystko wyjdzie na jaw
btw. jak chcą sobie popsuć zabawę z gry to niech sobie psują.
Ja przeszedłem prawie całego upa w 90% sam i jestem z siebie dumny ^^ [ nie licząc 1,2 rzeczy ]
ADIHC1 - 04-02-2010, 17:41
Marek909 napisał/a: | A ja tak myślę czy to naprawdę koniec(szczerze myślałem że fabuła nigdy się nie skończy )chodzi mi o to czy nie będzie żadnych nowych questów i czy nie moglibyście dodać jako kolejny up mikstur życia Lvl 7. |
Ledwo kilkanaście dni minęło od ostatniej aktualizacji, a już chcecie kolejnej? Do tego wątku wrócimy za jakiś rok, hehe..
Woj Mroku napisał/a: | poza tym niedługo solucja i wszystko wyjdzie na jaw |
To "za niedługo", a nie "teraz".
Butcher - 05-02-2010, 20:37
Sax napisał/a: | emha napisał/a: | witam
co do tego hydraulika, o którym pisze grajcz gdzie go znaleść ?
przeszukałem folhord, ale bezskutecznie
pozdrawiam |
Poszukaj dokładnie w lochach a może tam będzie |
Lochy? A dokładniej można prosić Bo one małe to nie są...
ambity - 05-02-2010, 20:43
Butcher napisał/a: | Lochy? A dokładniej można prosić Bo one małe to nie są... |
Po wejściu do Lochy - > Zbiornik Ścieków kierujesz się na wschód (prawo) do schodków, wchodzisz nimi. Następnie idziesz do samego końca "korytarzem" w lewo. Waldek będzie czekał przy pierwszym zaworze.
SsaNseL - 06-02-2010, 10:23
Ale najpierw musisz pogadać z Jeremiaszem a potem jechać po Hydraulika
Marek909 - 06-02-2010, 11:18
A ja wiem co można zrobić do fabuły żeby był pretekst do zrobienia miast.natius po torturach jakie mu zadano miał tak wypaczoną psychikę że porwał swoją matkę aby ożywić thanarga
Woj Mroku - 06-02-2010, 11:26
Marek909, hahahaha rozbawiłeś mnie xDDDD
ale to bedzie troche za bardzo naciągane.
Sax - 06-02-2010, 12:48
Marek909 napisał/a: | A ja wiem co można zrobić do fabuły żeby był pretekst do zrobienia miast.natius po torturach jakie mu zadano miał tak wypaczoną psychikę że porwał swoją matkę aby ożywić thanarga |
Co jak co ale fabuła nie była taka zła w Mfie i nie chciałbym żeby tak miała wyglądać kontynuacja już chyba wolę expić w Kraterze wiedząc, że to już koniec niż ganiać się z Natiusem bo ma skrzywiona psychikę przez tortury ;p
ja nadal czekam na odpowiedź Adminów na kilka pytań bo na 95% jestem pewny że Tomi zagrywał się w takie gry jak Final Fantasy czy Tales of Destiny ;d
ADIHC1 - 06-02-2010, 14:21
Sax napisał/a: | jestem pewny że Tomi zagrywał się w takie gry jak Final Fantasy |
Chyba nikt nie ma wątpliwości co do tego ; P
dracon13pl - 06-02-2010, 20:20
Marek909 napisał/a: | A ja wiem co można zrobić do fabuły żeby był pretekst do zrobienia miast.natius po torturach jakie mu zadano miał tak wypaczoną psychikę że porwał swoją matkę aby ożywić thanarga |
H@H@
on matki nie uzyje zeby ozywic tharanga tylko ozywi starsza demona ciemnosci xDDDD
Legolass - 06-02-2010, 22:08
Porównajmy sobie możliwości zakończenia fabuły. Według mnie zależy ona od [cenzura] i [cenzura]. Skończyłem na Dobry +. Według mnie zależy to od tego:
zły: [cenzura]
zły +: [cenzura]
Dobry: [cenzura]
Dobry +: [cenzura]
To są tylko moje przypuszczenia. Jeżeli ktoś jest pewien, że się mylę niech mnie poprawi.
/myślę ze masz rację lecz zdradzanie fabuły nie jest mile tu widziane..- minek
Edit: Czemu to ocenzurowałeś ? Dałem tylko opis zakończenia fabuły. Nic nie pisało, co, jak i gdzie trzeba zrobić ?
|
|