My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Newsy/Ogłoszenia/Gazetka

Anonymous - 16-03-2007, 16:26

Pomysł dobry, ale zalatuje TC... Stąd wziąłeś pomysł?? Ale i tak jestem ZA!!
:arrow: Mogliby być wybrani moderatorzy do których pisało by się w sprawie OGŁOSZEŃ (parafialnych xD )... Np. jakby ktoś wystawił baaardzo rzadki przedmiot (coś w stylu brązowych rękawic kiedyś) pisałby do moderatora a on by to umieszcza np. za opłatą...
:arrow: Lub mogli by być w karczmach w miastach redaktorzy szlibyśmy do nich pisali o co chodzi i byśmy za to płacili... Coś w stylu rozmowy np. z Strażnikiem w Podziemiach Oasis ile złota mu mamy dać... Po uiszczeniu opłaty wpisywalibyśmy w pojawiające się okienko (tak jak wpisujemy za ile licytujemy) treść ogłoszenia... Następnie było by ono wysyłane do moderatorów OGŁOSZEŃ i przez nich umieszczane... Zapobiegło by to spamowi w tym dziale, ale spowolniło pewnie spowolniłoby strasznie serwer...
:arrow: Co do nazwy proponuje hmmm... Ogłoszenia My Fantasy Online... OMYFO to chyba dobry skrót...
Pomysł jest bardzo dobry lecz wymaga jeszcze wielu poprawek...

Ale długa jest moja wypowiedź :mrgreen:

Slepy111 - 16-03-2007, 16:58

Pomysł zajebisty!!!!!! Jestem za xD ^^ :)
Pan Zgon - 16-03-2007, 17:37

oki fajnie jestem ZAAAA!!!!!111
ps. orionek to ty jestes tym adminem w thecrims?(jest tam jeden orionek)

SaPeRe AuDe - 16-03-2007, 17:46

Też jestem za :) Świetny pomysł...
Mam jakies dziwne skojarzenie z Vallheru ale pomysł naprawde mi się podoba ;)
Ja osobiście też z chęcią bym się podjął takiego zadania...
Pisanie o walkach, oszustach itp ożywiłoby tą grę.
Orion gratuluje pomysłu :-D

slepy - 16-03-2007, 17:58

Super!!!!! OCZYWISCIE ZA świetny pomysł mnie tez ciekawi czy Orionek jest tez adminem w thecrims bo avek ma taki sam chyba :-D
Vendigoroth - 16-03-2007, 18:28

Pomysł bardzo ciekawy i jestem za. Mógłby być konkurs na red'ów np. napisać jakiś krótki artykuł czy coś w tym stylu. Działy można by dopracować.

@Val Gaav
Nie wiem czy to ja źle rozumiem twoją wypowiedź czy to ty źle rozumiesz Orionka. Bo to raczej ma być w grze a nie na forum ; ).

Simon08 - 16-03-2007, 18:45

good pomysl ja proponuje nazwe "Głos Fantasy"
Orion - 16-03-2007, 19:34

Gofr napisał/a:
Pomysł dobry, ale zalatuje TC... Stąd wziąłeś pomysł??

Hmm akurat nie myślałem o TC pisząc o tym, no fakt, jest tam gazetka ale jakby to ująć.. tam jest chu... do dupy. Nic tam ciekawego nie ma. Żadnych ciekawych informacji.
Jeśli mam być szczery, to w szczególności chodzi mi o tych bardziej naiwnych graczy, którzy zaglądają na forum tylko wtedy jak ktoś ich oszuka w jakiś sposób.

Pan Zgon napisał/a:
ps. orionek to ty jestes tym adminem w thecrims?(jest tam jeden orionek)

Nie ma tam Orionka.

X-F - 16-03-2007, 19:36

Simon08 napisał/a:
"Głos Fantasy"
TAK! Zróbmy to!
"Głos Fantasy" to prawie unikalna nazwa ;)

ahim - 16-03-2007, 19:50

Pomysl dobry,niech w koncu cos ruszy sie z ta gra :wink:
Zyga - 16-03-2007, 20:00

Tugor- nic sie nieruszlyo? xD ja uwazam ze ten update niezle namacil w grze ;] (gz for admin ;) )

Pomysl zajebioza ^^" Jednak zeby taką gazetke prowadzic potrzeba pare odpowiedzialnych osob ktore na dodatek potrafią pisac z sensem i nierobia blędów ;) (ja sie na to moge pisac :) )

Przydaloby sie dodac tam jeszcze nowosci z turnieju, kto wygrał, najdluzsza walka i takie tam ;)

kaliber94 - 16-03-2007, 20:07
Temat postu: nowy dział
no też mi sie to podoba, po update sie dużo zmienilo:(
RdR - 16-03-2007, 20:13

pomysł mi się bardzo podoba lecz trzeba by było redaktorom zrobic panel bo z tego co wiem to chyba nie da się szukać osob wsadzonych do więzienia przez ostatnie 24h, treba to jak najszybciej wprowadzic lecz jak ktos wyzej napisał pomysł wymaga wielu poprawek i dopracowań
Morfeusz14 - 17-03-2007, 22:41

Pomusł nawet fajny tylko zeby głupoty się nie znalazły
Kawu_ - 18-03-2007, 00:19

Super pomysl jestem za mam do tego propozycje:

-> ogloszenia: jesli jakis gracz chcialby zamiescic ogloszenie np o wystawionym przedmiocie placil by za kazde jedno takie ogloszenie 1 MF.