|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Newsy/Ogłoszenia/Gazetka
Anonymous - 16-03-2007, 16:26
Pomysł dobry, ale zalatuje TC... Stąd wziąłeś pomysł?? Ale i tak jestem ZA!!
Mogliby być wybrani moderatorzy do których pisało by się w sprawie OGŁOSZEŃ (parafialnych )... Np. jakby ktoś wystawił baaardzo rzadki przedmiot (coś w stylu brązowych rękawic kiedyś) pisałby do moderatora a on by to umieszcza np. za opłatą...
Lub mogli by być w karczmach w miastach redaktorzy szlibyśmy do nich pisali o co chodzi i byśmy za to płacili... Coś w stylu rozmowy np. z Strażnikiem w Podziemiach Oasis ile złota mu mamy dać... Po uiszczeniu opłaty wpisywalibyśmy w pojawiające się okienko (tak jak wpisujemy za ile licytujemy) treść ogłoszenia... Następnie było by ono wysyłane do moderatorów OGŁOSZEŃ i przez nich umieszczane... Zapobiegło by to spamowi w tym dziale, ale spowolniło pewnie spowolniłoby strasznie serwer...
Co do nazwy proponuje hmmm... Ogłoszenia My Fantasy Online... OMYFO to chyba dobry skrót...
Pomysł jest bardzo dobry lecz wymaga jeszcze wielu poprawek...
Ale długa jest moja wypowiedź
Slepy111 - 16-03-2007, 16:58
Pomysł zajebisty!!!!!! Jestem za ^^
Pan Zgon - 16-03-2007, 17:37
oki fajnie jestem ZAAAA!!!!!111
ps. orionek to ty jestes tym adminem w thecrims?(jest tam jeden orionek)
SaPeRe AuDe - 16-03-2007, 17:46
Też jestem za Świetny pomysł...
Mam jakies dziwne skojarzenie z Vallheru ale pomysł naprawde mi się podoba
Ja osobiście też z chęcią bym się podjął takiego zadania...
Pisanie o walkach, oszustach itp ożywiłoby tą grę.
Orion gratuluje pomysłu
slepy - 16-03-2007, 17:58
Super!!!!! OCZYWISCIE ZA świetny pomysł mnie tez ciekawi czy Orionek jest tez adminem w thecrims bo avek ma taki sam chyba
Vendigoroth - 16-03-2007, 18:28
Pomysł bardzo ciekawy i jestem za. Mógłby być konkurs na red'ów np. napisać jakiś krótki artykuł czy coś w tym stylu. Działy można by dopracować.
@Val Gaav
Nie wiem czy to ja źle rozumiem twoją wypowiedź czy to ty źle rozumiesz Orionka. Bo to raczej ma być w grze a nie na forum ; ).
Simon08 - 16-03-2007, 18:45
good pomysl ja proponuje nazwe "Głos Fantasy"
Orion - 16-03-2007, 19:34
Gofr napisał/a: | Pomysł dobry, ale zalatuje TC... Stąd wziąłeś pomysł?? |
Hmm akurat nie myślałem o TC pisząc o tym, no fakt, jest tam gazetka ale jakby to ująć.. tam jest chu... do dupy. Nic tam ciekawego nie ma. Żadnych ciekawych informacji.
Jeśli mam być szczery, to w szczególności chodzi mi o tych bardziej naiwnych graczy, którzy zaglądają na forum tylko wtedy jak ktoś ich oszuka w jakiś sposób.
Pan Zgon napisał/a: | ps. orionek to ty jestes tym adminem w thecrims?(jest tam jeden orionek) |
Nie ma tam Orionka.
X-F - 16-03-2007, 19:36
Simon08 napisał/a: | "Głos Fantasy" | TAK! Zróbmy to!
"Głos Fantasy" to prawie unikalna nazwa
ahim - 16-03-2007, 19:50
Pomysl dobry,niech w koncu cos ruszy sie z ta gra
Zyga - 16-03-2007, 20:00
Tugor- nic sie nieruszlyo? ja uwazam ze ten update niezle namacil w grze (gz for admin )
Pomysl zajebioza ^^" Jednak zeby taką gazetke prowadzic potrzeba pare odpowiedzialnych osob ktore na dodatek potrafią pisac z sensem i nierobia blędów (ja sie na to moge pisac )
Przydaloby sie dodac tam jeszcze nowosci z turnieju, kto wygrał, najdluzsza walka i takie tam
kaliber94 - 16-03-2007, 20:07 Temat postu: nowy dział no też mi sie to podoba, po update sie dużo zmienilo:(
RdR - 16-03-2007, 20:13
pomysł mi się bardzo podoba lecz trzeba by było redaktorom zrobic panel bo z tego co wiem to chyba nie da się szukać osob wsadzonych do więzienia przez ostatnie 24h, treba to jak najszybciej wprowadzic lecz jak ktos wyzej napisał pomysł wymaga wielu poprawek i dopracowań
Morfeusz14 - 17-03-2007, 22:41
Pomusł nawet fajny tylko zeby głupoty się nie znalazły
Kawu_ - 18-03-2007, 00:19
Super pomysl jestem za mam do tego propozycje:
ogloszenia: jesli jakis gracz chcialby zamiescic ogloszenie np o wystawionym przedmiocie placil by za kazde jedno takie ogloszenie 1 MF.
|
|