|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Atakujące wyższe LV
Kill3rs4 - 19-03-2007, 18:22
Jesli chodzi o tracenie expa to sie zgadzam ale Prota tesh nie powinno sie stacic chyba ze bedzie pytanie..
Czy chcesz Mieć Ochronę
Tak Nie
I mozna odpowiedziec.. Zgadzam sie w 100% na ten pomysł
Pitazboras - 19-03-2007, 18:28
Zyga napisał/a: | skoro o czaszkach mowa to np:
white sQul: 30% ze wypadnie cos niezałożonego, 15% ze wypadnie cos zalozonego, traca 2 razy wiecej kasy i expa
red sQull:50%ze wypadnie cos niezałożonego, 30% ze wypadnie cos zalozonego, tracą 3~4 razy wiecej kasy i expa |
Według mnie świetny pomysł.
Zyga - 19-03-2007, 18:49
Pitazboras: a widziesz... czasami uda mi sie wpasc na jakis fajny... chociaz moich ostatnich pare niezle skrytykowales ale zimny prysznic na ochlode zawsze sie przyda
Mozna by jeszcze dolozyc wolniejsze odnawianie ruchów, wieksze oplaty na targu za wystawienie przedmiotu przez miesiac i tym podobne...
Ale nie wiem czy to juz by niebylo troche za ostro ^^"
Ale wiecie co... cieszmy sie ze chociaz sa te sQule i niedostaje sie expa za nizszy lvl
Przeciez w starej wersji to byla sieka...
sikorgandalf - 19-03-2007, 19:21
No tak wyższe lv nie otrzymują expa na nizsze ale za to niższe go tracą...
Pitazboras - 19-03-2007, 19:28
Cytat: | Pitazboras: a widziesz... czasami uda mi sie wpasc na jakis fajny... chociaz moich ostatnich pare niezle skrytykowales ale zimny prysznic na ochlode zawsze sie przyda |
Przecież ja się dość często zgadzam z twoimi propozycjami. A że ostatnie skrytykowałem... Cóż, nie spodobały mi się po prostu
Zyga napisał/a: | Mozna by jeszcze dolozyc wolniejsze odnawianie ruchów, wieksze oplaty na targu za wystawienie przedmiotu przez miesiac i tym podobne...
Ale nie wiem czy to juz by niebylo troche za ostro ^^" |
Może i nieco za ostro, choć z drugiej strony należy im się.
kaliber94 - 19-03-2007, 19:43
g4r3tt napisał/a: | ...a w zasadzie powinno bys tak, ze w walce z czachami nie mozna tracic expa... |
Z tym sie nie zgadzam, jak zaatakuje czache i przegra to jego problem, trzeba było nie atakowac...
Adziu - 22-03-2007, 17:50
najlepiej jak admin by wszsytkich n00bków wsadzał do kicia na 24 h by już nie rozszeżało sie nobostwo
|
|