|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
![](images/print.gif) |
Śmietnik - Questy
.:Miracle:. - 02-04-2007, 08:41
Jestem całkowicie na NIE, każdy na początku ma problemy z kasą bo po to jest początek gry żeby pieniądze zdobyć a nie mieć je od razu... Jakos wszyscy dotychczasowi gracze mieli startowali od zera i nikomu nie wpadł do głowy taki pomysł....
Slepy111 - 02-04-2007, 09:33
.:Miracle:. jesli nie pamiętasz to na początku żeby zdobyć 10 000 g to trzeba poświęcic na to ze 1 tydzien wie bardzo by się przydało na TAK
X-F - 02-04-2007, 09:45
Slepy111 napisał/a: | na początku żeby zdobyć 10 000 g to trzeba poświęcic na to ze 1 tydzien | Nie jest tak źle, ja zaczynałem już parę razy i nigdy nie miałem problemów.
Do twórcy tematu:
Może się nie orientujesz, ale w Eternii jest quest poboczny, w Langeburgu zresztą też.
Poboczny = nie konieczny do rozwinięcia fabuły.
I wcale nie jest za mało kasy, tylko trzeba trochę popracować na targu
i z rozmysłem wydawać złoto.
.:Miracle:. - 02-04-2007, 10:20
Slepy111 napisał/a: | .:Miracle:. jesli nie pamiętasz to na początku żeby zdobyć 10 000 g to trzeba poświęcic na to ze 1 tydzien wie bardzo by się przydało na TAK |
Ja akurat nie miałam tego problemu... Pierwszy gem HP Plus od razu sprzedałam na targu i stać mnie było na wszystko
Poza tym co to za przyjemność schodzić na taką łatwiznę...
Taydanos-Blade - 02-04-2007, 11:16
X-F napisał/a: | Nie jest tak źle, ja zaczynałem już parę razy i nigdy nie miałem problemów.
Do twórcy tematu:
Może się nie orientujesz, ale w Eternii jest quest poboczny, w Langeburgu zresztą też.
i z rozmysłem wydawać złoto. | Ekhmmm... Wiem co to znaczy poboczny-.- ale na 7 levelu musisz mieć dużo mikstur jeśli chcesz grac magiem, a tak od razu kasy nie zrobie... chodzi mi oto ze kasa by sie przydała, a oprócz tego ze to ułatwiłoby grę to grało by w MFO więcej ludzi, i to o wiele bo ok. 50% ludzi którzy kończą grę to są gracze nowi, którym nudzi sie bez kasy w mieście!!
X-F - 02-04-2007, 11:36
A próbowałeś kiedyś magiem walczyć z łapy?
Ja grałem np. do 10-11 poziomu magiem walcząc wręcz (w potworami).
SIR AN - 02-04-2007, 11:54
Slepy111 napisał/a: | .:Miracle:. jesli nie pamiętasz to na początku żeby zdobyć 10 000 g to trzeba poświęcic na to ze 1 tydzien wie bardzo by się przydało na TAK |
Mnie wystarczą trzy dni...
Zmnieniam głos na nie głosuję. Przy ankiecie możecie odliczyć jedno TAK. Moja zmiana jest uzasadniona tym że jak szukam kase to przy okazji zyskuję doświadczenie
Taydanos-Blade - 02-04-2007, 12:05
No tak, to jest bezsensowne;) ja na 9 levleu bije 3 zombie(kazdy na hita) ale o kase naprawde wiekszosci ludzi bardzo trudno:( Ja zeby zdobyc glupie 5k zeby zalacic karczmarzowi musialem miec full ruchow !! io do tego 50 mikst kazdego rodzaju!!;/
[ Dodano: 02-04-2007, 13:49 ]
No tak, to jest bezsensowne(zabijanie magie3m potworow reka do XXlv):P;) ja na 9 levleu bije 3 zombie(kazdy na hita) ale o kase naprawde wiekszosci ludzi bardzo trudno:( Ja zeby zdobyc glupie 5k zeby zalacic karczmarzowi musialem miec full ruchow !! io do tego 50 mikst kazdego rodzaju!!;/
v_PoGrOmCa_v - 02-04-2007, 13:04
.:Miracle:. napisał/a: |
Ja akurat nie miałam tego problemu... Pierwszy gem HP Plus od razu sprzedałam na targu i stać mnie było na wszystko
Poza tym co to za przyjemność schodzić na taką łatwiznę... |
teraz nie wypadają juz HP PLUSY ;/ ( zacząłem grać od nowa )
X-F napisał/a: | Nie jest tak źle, ja zaczynałem już parę razy i nigdy nie miałem problemów.
Do twórcy tematu:
i z rozmysłem wydawać złoto. |
ŚWIĘTA RACJA !!
Jak dla mnie Closed
SIR AN - 02-04-2007, 13:07
v_PoGrOmCa_v napisał/a: |
Jak dla mnie Closed | to mogę się w niw załatwić
Sintui - 02-04-2007, 13:29
Ja proponuję tak ... każdy kto zaczyna grać dostaje 10kk tak od twórcow gry, żeby nie biadolił ... jest dość questów a na dodatek można pohandlować na targu i z rozmysłem wydawać kasę ... nowe zadania są niepotrzebne ... jestem na N_I_E
SIR AN - 02-04-2007, 13:31
Sintui napisał/a: | Ja proponuję tak ... każdy kto zaczyna grać dostaje 10kk tak od twórcow gry, żeby nie biadolił ... jest dość questów a na dodatek można pohandlować na targu i z rozmysłem wydawać kasę ... nowe zadania są niepotrzebne ... jestem na N_I_E |
To chociąż dajcie też już grającym do np. 10lvl.
.:Miracle:. - 02-04-2007, 15:08
Ja proponuje już nie wymyślać bo jak dla mnie temat jest bez sensu... Każdy gracz zaczyna tak samo i tylko od niego zależy czy bedzie grał dalej czy nie a zasłanianie się tym ze wiecej ludzi bedzie grało w MF bo bedzie łatwiejsza kasa na starcie to zwykłe lenistwo i nie powiem co jeszcze....
Za niedługo pojawia się posty żeby było wiecej punktów ruchu, więcej expa, więcej AP i co sobie jeszcze nasze kochane dzieciątka zamarzą...
patox - 02-04-2007, 17:16
no przydadzą się qesty dla słabszych
Anonymous - 02-04-2007, 17:16
Jak by każdy tak marudzil to by nikt nie gral w MF.Kazdy zaczynal z takim samym goldem wiec nie narzekajcie.Wystarczy pobiegac przy miescie i juz kaska leci.(Chyba ze expicie na osach to sie nie dwcie bo na 1lvlu juzmozna spokojnie pajaki i weze.
|
|