|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Uzupełnianie HP & MP
suprem - 09-04-2007, 15:57
Dlamnie to jest od tego plecak ale jak uwazacie admnin o wszystkim zadecyduje.
Aesso - 09-04-2007, 17:05
suprem napisał/a: | Po walce masz 1 min ochrony weiscie do plecaka i wyleczenie sie mixturą zajmuje 15 sekund wiec masz 45 sekund na stanie pod zamkiem |
a jak jestes atakowany musisz obejzec walke -20s.
Moga byc lagi-10s.
Mozesz iec jakiegs p2p w uzyciu-10s.
i pzecinik ma 5s.na atak.
Na TAK
Aldarion - 09-04-2007, 17:54
Śmieszyś.
Cytat: | a jak jestes atakowany musisz obejzec walke -20s. |
Jest przycisk "przyspiesz"
Cytat: | Moga byc lagi-10s. |
Kiedy miałeś takie lagi po walce
Cytat: | Mozesz iec jakiegs p2p w uzyciu-10s. |
To nie miej...
Diablica - 09-04-2007, 18:58
Pomysł na tak... ułatwił by on życie ) chociaz jedna miksutrka czy dwie mi nie sprawia róznicy bo mam ich po 1000 ) ale na mniejszych lvl czemu by nie
ADIHC1 - 09-04-2007, 19:09
Ciekawy pomysl. Wersja zaproponowana przez Zyge podoba mi sie bardziej.
reynevan napisał/a: | Nie wiem, czy to byłoby dobre, ponieważ nie każdy wiedziałby o tym. Obstaję więc cały czas przy buttonach. |
Odpowiednie info w 'Aktualnosciach' (w FAQ tez) i problemu nie ma..
Zyga - 10-04-2007, 13:53
Cytat: | To wchodzisz w zakładke plecak i naciskacz użyj mix hp lv X.I problem rozwiązany. |
Wiesz ile by to czasu zajeło?
Cytat: | Ciekawy pomysl. Wersja zaproponowana przez Zyge podoba mi sie bardziej. |
Miałem to zsa jakiś czas dać do propozycji ale cos z czasem miałem problem ^^
A na nizszych lvlach to by sie faktycznie przydało, wkoncu tam kazdy pieniadz sie liczy
Dla mnie szczerze 50~100k to takie 'NIC' ^^ ale zawsze cos.
Cytat: | Pomysł na tak... ułatwił by on życie ) chociaz jedna miksutrka czy dwie mi nie sprawia róznicy bo mam ich po 1000 ) ale na mniejszych lvl czemu by nie |
Tylko po 1000? ja tam lubie nosic po 10,000 do 20,000 sztuk.
Przynajmniej wiem ,ze raczej mi sie nie skoncza ^^ i spokojnie moge jechac do ichhych miasta je powystawiac
Chociaz ostatnio zaczeło ubywac
suprem - 10-04-2007, 13:56
Myslicie ze adminowi bedzie chciało sie robie za przeproszeniem takie pierdoły??
Myśle że nie. Mixturki kosztują grosze chyba was niezbawi wykorzystanie paru mixturek co?:P
BULWAHR - 11-04-2007, 10:39
LoooooL ale sie uśmiałem.... takie zamieszanie tylko dlatego żę koleś nie chce marnować mixa many. Ech, w tej grze tak łatwo kase zarobić że masakra a temu szkoda mixa many.
Czepiając sie przytoczonej walki przed miastem. Jeśli wygrasz z kimś to przecież dostaniesz od niego kase, więć możesz tą miksture many zużyć... a po drugie zawsze możesz cofnać sei do miasta i sie uleczyć za free. Tylko mi tu nei pisz że Ci ruchu szkoda, lol.
Nawet kurde 5 lvl jest w stanie zarobic 100k złota bez problemu... a ten marudzi że mixa many mu szkoda. Jest przycisk wylecz postać i to wystarczy. po co komplikować?
Zyga - 11-04-2007, 14:06
Mi to najnormalnie lotto... strata 10-30k sporadycznie jakoś mi nie wadzi... a tym bardziej jeden mix
Tylko jak zaloze pierścien loeonka i sie ulecze na mapie to mi eliksir czasem idzie jak nie mam mixów many ^^ (jestem knightem )
Ale to juz raczej moje gapiostwo ^^ bo to jest tak jak z tymi kawałkami kaktusa.
___
To ,że ja to chcialem zaproponować to nie znaczy ,że musi mi sie to podobac i przydawac ^^
Robie to z myslą o innych... i czasami sobie ^^
|
|