|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
¦mietnik - Tępić czachy!
trzmielu1 - 28-09-2007, 19:32
HEHEHE ja na swoim lvl'u już nie spotykam czach więc to i tak niema sensu "NIE"
Fanatyko - 30-09-2007, 20:15
Nie no.. propozycja jak dla mnie kiepska.
Wogóle może mi kto¶ powiedzieć.. dlaczego jak pokonam czaszkę z większym levelem (+3) to zyskuję tyle co bym zabił na mniejszym? Lipa troche
SkunTHC - 27-10-2007, 20:04
Mojim zdaniem ten temat nie ma sensu
Jest dobrze a poza tym i tak skulla nie zabijesz
RockLeePower - 07-11-2007, 19:46
wejdz sobie na wyszukiwanie graczy, wpisz przedzial lvla, zaznacz tylko online i tylko z czaszka... To by bylo na tyle
Endry - 07-11-2007, 20:19
em... czacha tez czlowiek... kazdy ma inny sposob na granie, a ten akurat kosztem innych ; > taka gra. Wiesz ile bylo podobnych propozycji? nic nie zdzialasz : ). czaszki byly, sa i beda.. gdyby admin mial cos przeciwko czaszkom, nie wprowadzalby medali za liczbe niesprawiedliwych atakow..
Shark - 08-11-2007, 10:59
zzibi2 napisał/a: | 1. Aby w miejscu wyszukiwania osób z czach± pokazywało położenia czachy i odległo¶ć do niej, będzie łatwiej na nie polować.. / Lub na mapie mieli odrębny kolor aby ich łatwo można było dostrzec. |
Tak.To się przydaje skoro polujemy na czachy.Dodałbym do tego możliwo¶ć sprawdzanie gdzie stoj± gracze z czach± nawet jak s± offine.
zzibi2 napisał/a: | I dodatkowo nie mogli poruszać się szybciej jak 5 ruchów na minute. Co by nie uciekali za szybko.. |
Z tym się nie zgadzam.Może przez przypadek dostał czache?Missclick?
Przecież gracz z czach± to jest jednak normalny gracz i ma takie same prawa co gracz bez czachy.
Cytat: | Albo atak drużynowy na cache, a co.. Niesprawiedliwie gra, wiec trzeba mu życie utrudnić, aby mu się odechciało polowania na graczy.. |
Zdecydowanie na NIE.Skoro tak ci się to niepodoba to sam zaatakuj tak± czache,a nie całym teamem.
PS.Mi się wydaję,że każdy ma czache
`Patryk - 08-11-2007, 14:35
Ehh z tego co wiem to juz bylo wiele pomyslow na tepienie czaszek i zaden nie przeszedl bo kazdy gra jak chce , powinno sie tepic glupie tematy.
Sa nupstaty , sa anty , luckerzy , speenderzy no i noobki kazdy gra jak chce , a jak Ci przeszkadza czaszka i Cie pokonala nabil lvle i tep go od i cala mecesyja
Shock - 08-11-2007, 14:43
Kolejny pomysł na czachy ;\ powiem wam jedno ICH NIE POKONACIE!!
Im nie zależy na kasie czy cu¶ tylko na medalu! Z tych 4 propozycji dobra jest tylko z wyróżnieniem na mapie, reszta to kicha i niepotrzebne, acha i niesprawiedliwe dla miss clicka
ADIHC1 - 08-11-2007, 15:03
Wyjsciem z sytuacji i uprzykszeniem zycia czachom, jest:
• zrezygnowanie z medali dla czach (co bylo juz
proponowane wiele razy)
co zmniejszyloby ich motywacje do wbijania czach,
lub wprowadzenie nowych nagrod (medali), o czym juz
kiedys wspominalem:
• medal za zabicie czach (suma calkowita)
• za zabicie czach w 24H
Innych opcji nie widze..
FeaR - 09-11-2007, 12:54
ADIHC1 napisał/a: | Wyjsciem z sytuacji i uprzykszeniem zycia czachom, jest:
• zrezygnowanie z medali dla czach (co bylo juz
proponowane wiele razy)
co zmniejszyloby ich motywacje do wbijania czach,
lub wprowadzenie nowych nagrod (medali), o czym juz
kiedys wspominalem:
• medal za zabicie czach (suma calkowita)
• za zabicie czach w 24H
Innych opcji nie widze.. |
To co by sie działo na s3
Robimy 100 czach i kumpel powiedzmy 50lv zbija i ma medal
Ale pomysł dobry szczególnie z wyróżnieniem czach
|
|