|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - max 2 walki z jednym graczem dziennie
cochiloco - 11-07-2007, 07:17
MISTRZ MAGOW2 napisał/a: | Mnie atakował My_i_Wy miał więkrzy lvl ale musiał rzeby mi rank zepsuć |
przy ataku wyzszego lvl nie tracisz ranku
jestem nobstat napisał/a: | dzisiaj straciłem 800 ranku przez głupiego freddy05. 4 razy co godzine mnie atakował.
może wprowadzić ograniczenie do 2 walk z jednym graczem dziennie? |
jestem na nie na wyzszym lvl jest malo graczy i czasami walczy sie po kilka razy zeby sie odkuc poniewaz sa bardzo wyrównane walki
mnie tez czasami gonia po mapie trzeba uwazac na takich graczy i albo uciekac albo zrobic taktyke pod przesladowce (nie mówie tu o resecie stat a o dostosowaniu ekw pod przeciwnika) taka zeby go pokonac i nie byc ofiara tylko lowca
jest tez inne rozwiazanie ucieknij od niego z lvl tak zeby nie mógl Cie atakowac albo pohandluj kilka dni zeby on Cie nie mógl atakowac
wyzej masz napisane jeszcze wiele innych sposobów wiec dokladnie to przeczytaj i wyciagnij wnioski
@DOWN
liczba wygranych przegranych to mala strata :]
-------------
pozdro
MISTRZ MAGOW2 - 11-07-2007, 07:27
Chodzi mi o walki z graczami. (Liczba wygranych , przegranych z graczami)
Adenos - 11-07-2007, 11:09
MISTRZ MAGOW2 napisał/a: | Mnie atakował My_i_Wy miał więkrzy lvl ale musiał rzeby mi rank zepsuć |
jak atakujcie cie wyższy lvl to nie tracisz ranq, lolq :573:
Pomysł na NIE, to zaleta tej gry, że można atakować ile sie chce
Shock - 11-07-2007, 11:13
Całą noc myślałem nad tym tematem.......i zmieniłem zdanie! Rzeczywiście to głupi pomysł!:D Sam kiedyś polowałem na 1 gracza kilka razy dziennie
jestem nobstat - 11-07-2007, 11:13
ale też chodzi o to żeby atakować innych a nie czekać na tą samą osobe i logować sie 1 minute przed końcem jego prota żeby go dręczyć
Adichi - 11-07-2007, 11:16
Ja lubie czasami męczyć bobra Czyli atakowac tego samego gracza bo wtedy mam pewności ze wygram jak wygrałem #1 walkę
Na NIE .
Shock - 11-07-2007, 11:16
jestem nobstat napisał/a: | ale też chodzi o to żeby atakować innych a nie czekać na tą samą osobe i logować sie 1 minute przed końcem jego prota żeby go dręczyć |
no ale jak sie tak stoi przed miastem po 2, 3 H to jak on bedzie tam ciągle stał to sie mu znów skończy prot i go znowu można zadedować
Emil95 - 11-07-2007, 11:21
ja jestem na nie ponieważ walki to duża część tej gry co prawwda ja częściej przegrywam niż wygrywam ale to szczeguł rozumiem innych graczy ale to po 1 przymuliło by serwer a po 2 zn9iechęciło by część graczy do walk
Kulfon i Monika - 11-07-2007, 14:15
trudno mi zawalczyc z graczami trzy razy na dzien, a co dopiero te limity
bylo by wiecej tych walk ale wiadomo z jakiego powodu jest mniej
~Fret~ - 11-07-2007, 21:22
Przecież wiadome że mielibyśmy maxymalnie zmniejszoną ilośc expa!(Mnie czasem ludzie atakują po 5 razy a i tak wygrywam) gdyby nie to na low lvlach wolniej(i to dużo) by się wbijało lvl.
kawusinnoxx - 14-07-2007, 21:09
totalnie bez sensu na NIE
Lag - 14-07-2007, 21:24
Jestem na NIE chociaż cie rozumiem. Mnie codziennie taki trafia przez co mam coraz więcej wrogów . Ale są różne sposoby ich unikania jak np. nabije ci prota i wtedy nabijasz ile sie da skończy sie prot do miasta on offline nabijasz od nowa i tak w kółko
Monet - 14-07-2007, 21:30
Poprostu na NIE raz ma sie farta raz sie przegrywa i tak w kółko też miałem takie dni że ciągle przegrywałem ale powiedz sobie jutro bedzie lepiej i nie poddawaj sie
Medkubo - 18-07-2007, 13:18
Pomysł do bani
Padasz Bo Ktoś Jest Leprzy
Twoja Sprawa Zmien Staty i Po Kłopocie
A Jak Ty Tak Kogoś Lejesz To myślisz o Tym Jak Mu Smutno
NAPEWNO NIE JAk JESTES MĄDRY TO ZrOzUmIeSz
Pozdro
woseba11 - 20-07-2007, 14:09
Pomysł.................do bani
|
|