|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - pokonane wyższe lvl-e
mikus20 - 01-08-2007, 09:52
cos takiego nie przemyslane pomysly i to dazy do tego ze wlasnie ludzie coraz mniej graja w ta gre ... przez ten pomysl zaczna sie noob staty nie normalna gra .. a co sie wiarze dalej niechec i rezygnacja bo ludzie to kawal....ku... i gra sie zamieni niedlugo w arene nie w w gre mf tylko pare pul i kupa ludzi kturzy sie nawalaja ...
Anonymous - 01-08-2007, 10:10
Bez sensu jak lokata
nawet na 1 z 10 ten pomysl nie zasluguje wiec 0/10
a jak chcesz sie chwailic ze POKONALES wieksze lvle to daj rapa w preze i gites smorales
Danger - 01-08-2007, 12:00
0/10
a jak ktos ma ze 100 lub wiecej walk wygranych z graczami o wiekszym lvlu to bedzie to tak zasmiecone ze az strach
Adenos - 01-08-2007, 17:33
na nie, zupełnie nie potrzebne...
Ashiro - 01-08-2007, 17:47
Xmarcin napisał/a: | wam wszystkim nic sie nie podoba. w prawie każdym temacie jest nie, nei , nie po co, zbędne.
mi sie ten pomysł podoba. jak są w logach ataki na slabszych to czemu nie ma być ataków na wyższe |
Nic sie nam nie podoba ponieważ twoi koledzy tak zwani "świeżaki" wymyślają głupie tematy po to by zwrócić na siebie uwagę. Wymyśl ty coś z "jajami" to możliwe, że uzyskasz odpowiedź na tak. Ja jestem na nie. Dlaczego? Bo walka z wyższym lvl jest tak samo trudna jak walka z mniejszym.
Przykład: https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?t=14520&view=newest
nevti - 02-08-2007, 09:55
Co tu mowic mniej niz zero
Lag - 02-08-2007, 11:20
Polish_The_Best napisał/a: | moglo by byc lepiej przegrane z wyzszymi lvlami |
a tak nie jest
co do pomysłu to raczej na nie... podniecać sie że sie wygrało z teoretycznie lepszym nie jest wcale podnietą... raz sie uda a raz i tyle
NIE
|
|