My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Moje propozycje

Dionomites - 03-11-2007, 14:02

Żadna z tych propozycji mi się nie podoba a szczególnie ta 1 . Jeśli nie masz kasy na item czekasz na inny tańszy.
blasstomer - 04-11-2007, 00:34

powinien byc jeszcze jeden świat bo już na każdym muli <lol> :-| przecież macie kasy czy wkoncu nie macie ja już nie wiem...;/
mariossjex - 04-11-2007, 09:28

Tak ! Zróbmy 50 światów ! I to wszystko wina tego niedobrego admina że to muli :f Oszukali nas ! [na wszelki wypadek-to ironia]
jak ci muli to kup sobie lepszy net...

dedzio23 - 04-11-2007, 10:22

EJ odniose sie do twojch propozycj

1.Jest to naprawde zły pomysł(ktoś sie już wypowiedział ze można robic takie przekrenty)

2.Powiem ci tak naprawde 2 czy nawet 5 kliknieć nie zbawi cie

3.Nie no naprawde bez sens pomysł

A tak wogule to pisz jasiniej bo czeba troche sie zastanowić żeby ci zrozumieć

Yondaime - 04-11-2007, 11:46

1. Nie uważam tego za dobry pomysł... Jestem przekonany, że większość graczy zadłużałaby się tracąc pieniądze w trakcie aukcji.... Skoro włożyłeś kasę na targ to jej już nie wyciągasz.. I dobrze jest jak jest... Czekanie na koniec aukcji też nie boli :)
2. Hmmm patrząc na 1 i 2 propozycję widzę, że jesteś niecierpliwym człowiekiem g:>
Mnie to w ogóle nie przeszkadza, chociaż zgadzam się ze zdaniem Zygi... Już nieraz byłem atakowany podczas tej rozmowy...
3. Ha... idylla dla przekrętów. Ale wpadł mi teraz taki pomysł aby zrobić możliwość wysyłania pojów o nic ( i TYLKO o nic) przez dwóch graczy do innej dwójki.... Hmm muszę się jeszcze nad tym zastanowić :)