My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Za mało zajęć w grze

kaciu - 09-06-2008, 19:59

Sorki ze sie wtracam ale mozna by było zrobic to np. w Folhord i to by ni były potrzebne żadne surowce tylko tak jak modlenie tylko że na ruchy bo na kase się nie opłaca koleś ma full kasy i ma tego najwięcej....
romerozz - 14-06-2008, 18:50

racje, zrobcie bossa ktorego funreal zlac nie bedzie umial xD
a sry juz taki jest. wyobrazacie sobie jak babcia regina daje wciry funrealowi xD

[ Dodano: 14-06-2008, 20:00 ]
kiepskie pomysly sry, jak zamalo rozbudowane dla ciebie to se graj w gry typu margorem (czy jak to sie pisalo) lyub tibie :) , grafika podbna wiec bedziesz w "domu" xd

Dess - 14-06-2008, 19:11

Cytat:
Sorki ze sie wtracam ale mozna by było zrobic to np. w Folhord i to by ni były potrzebne żadne surowce tylko tak jak modlenie tylko że na ruchy bo na kase się nie opłaca koleś ma full kasy i ma tego najwięcej....

Dobrze budujesz zdania jak na 14 lat (prawie nic nie zrozumiałem) g:D>

MF ma swoją fabułę. To nie jest Tibia czy inny shit.
Pomysł zbędny (chociaż mało zrozumiałem).

Kakashi_Hatake - 16-06-2008, 22:05

jak dla mnie to zeczywiscie cos by sie przydało

ja dzis dla rozrywki przybylem z nowego kontynetu i udałem sie do pierwszych 4 miast tam wywalilem prawie 500 ruchow scigajac jakies czaszki i inny syf zabilem kolo 50

tak ze pomysl z tym zeby zrobic jakąś nowa forme rozrywki jest calkiem niezly
ale takie labolatorium tez by sie nie sprawdzilo chyba ze admin zrobiłby gigantycznego up'a i wprowadzil ulepszanie broni w tedy by to mialo sens
bo jak nie to co zrobie se np. "szpade" na ch** mi ona bo mam 150 lev ale se zrobie i przyszpanuje na miescie ...

:573: wiem ze lekko nie po polsku

Ukryty_Samuraj - 17-06-2008, 14:43

Kakashi_Hatake, chodzi o to, że produkujesz coś i możesz sprzedać ^^. Poza tym może akurat trafi się coś ciekawego? Są niektóre itemki w MFO bardzo rzadkie, choć nie muszą być w cale na high level. Np. Weź sobie zobacz po ile chodzi kościany pierścień... Nawet high-levele go nie sprzedają...
NaPatelniChomik - 17-06-2008, 14:50

Ukryty_Samuraj napisał/a:
Kakashi_Hatake, chodzi o to, że produkujesz coś i możesz sprzedać ^^. Poza tym może akurat trafi się coś ciekawego? Są niektóre itemki w MFO bardzo rzadkie, choć nie muszą być w cale na high level. Np. Weź sobie zobacz po ile chodzi kościany pierścień... Nawet high-levele go nie sprzedają...

kopia jak z wielu gier na przyklad Myth war. jestem na nie. Brakuje wam rozrywki to poczytaj ksiazke... poczekajcie w koncu na upka bo wam sie juz na prawde nudzi :)

sebek - 17-06-2008, 15:02

Może by sie przydało, ale oprócz tego wolał bym częściej robione update. :razz:
Kakashi_Hatake - 17-06-2008, 20:53

ta oczywiscie wszyscy sie mnie przyczepili standardowo
ja nie nazekam na brak zajec robie sobie polowania na czaszki szmugluje towar do niskich miast itp ale chodz mi o to ze przydała by sie taka jakas nowa rzecz w tej grze. tak samo jak kiedys wprowadzili nowośc ze w folhord jest rynek czego w innych miastach nie spotkasz.
a tak tak w ogole to wszyscy by chcieli czesciej up'a

Ukryty_Samuraj - 18-06-2008, 14:21

NaPatelniChomik napisał/a:
Ukryty_Samuraj napisał/a:

kopia jak z wielu gier na przyklad Myth war. jestem na nie. Brakuje wam rozrywki to poczytaj ksiazke... poczekajcie w koncu na upka bo wam sie juz na prawde nudzi :)

Ja czytam dużo książek ^^

Singami - 18-06-2008, 14:43

Właściwie to taki High Level może się zająć handlem i mieć z tego pewne profity, więc wcale nie musi się nudzić. Do takich "prac" mam mieszane uczucia... wydaje się to trochę naciągane (cokolwiek to znaczy :P ).
Kakashi_Hatake - 18-06-2008, 15:08

zając handlem
powiec mi czym ja mam handlowac majac 150 lev i 130kk kasy?? mikstury 2 hp bede szmuglował z eliard do urkaden czy jeszcze cos innego ?? ile ja na tym zarobie 1kk kasy za 20 tys miksturek ?? a moze bede jak poj**** zasuwał i zbierał łuski togo czegos których nikt nie chce ale to przecierz swietny biznes wywal 500 ruchow i masz 1 łuske (dobra dobra 2)
jak według ciebie mam zarabiac ?? poza oczywistym eksportem gemów 4 i reszty eq z Balis
(tak robi jeszcze z 50 innych graczy)
(i nie pisz mi ze moge se jakas wypas zbroje sprzedac bo co z tego ze sprzedam anielska zbroje za 80kk jak nie bede sie mial w co ubrać ??)

Singami - 18-06-2008, 15:11

1kk mówisz... grosz do grosza i będzie... drugi grosz :P Leveluj gemy, może coś więcej wyciągniesz.
Kakashi_Hatake - 18-06-2008, 15:16

leveluje gm (jak ty to mowisz) i to nic nie daje bo majac 547 ruchow w balis na nabicie Gema 4 na lev 5 trzeba nie przesadzając jakies 3 tygodnie i jestes na takim gm jakies 3-4 kk do przodu
mklem1 - 19-06-2008, 15:34

Pomysł jest rewelacyjny tylko pod 1 względem......

Pokazuje ze gra nie jest w stanie zatrzymać ludzi którzy tak naprawdę sie nią interesują
Osobiście jestem 100+ lv (gram 10min -20min ) dziennie a już mnie to nudzi na wysokim lv

W grze brakuje dodatkowego celu bardzo trudnego do osiągnięcia (pomijając arenę w fohlroad)
te zajęcie musiało by sie opierać nie na wysokości naszego lv[ ponieważ zanudzimy sie probując go wbić ] ale na naszych decyzjach, różnych operacjach (bo zbieranie miksów 5lv nawet dla kasy której już nie potrzebujesz jest naprawdę nudne , ciągle targowanie tez jest nudne)

Pomysł z laboratorium jest bardzo ekonomiczny ze względu na nadmiar kasy który produkują 100+ , wprowadził by może nowy przedmiot (przecież tylko nieliczni mogli by go "wytworzyć",w fabule zdobywają)

Postawienie takiego choćby sprzedawcy co by w fohlroad było genialnym pomysłem tylko szkoda ze można było go spotkać dość szybko po upie a nie na samym końcu