|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - MFO.Start Beta
CiKi - 27-11-2007, 18:11
Squirrel napisał/a: | Pasek pokazujący ile procent potrzebnych xp nam pozostało do osiągnięcia nastepnego poziomu. Wyglądał by tak samo jak pasek hp, mp czy ruchów, tylko miał by oczywiście inny kolor, np żółty. |
To by było dobre ale nie wiem jak [Admin]. Ale mi sie zdaje że nie potrzebne by to było .
`Patryk - 28-11-2007, 07:32
Najwazniejszy bylby inny wyglad bo ten co jest odraza wzrok. Moglby byc tam styl np. MyFantasy , a nie biale tlo wszystko jest lepsze od tego tla co teraz tam jest wiec nad nim byloby trza popracowac
llludek - 29-11-2007, 17:48
zgadzam się z ty pomyslem z paskiem. co nam da liczba ilosci expa, skoro nie wiemy ile zostalo go do next levela.
Winix - 29-11-2007, 21:44
Szczerze to dużo zmian by się przydało w MFO.Start Beta Z tym paskiem exp'a jestem na TAK. Co z tymi wiadomościami też na TAK, dokładnie nie czytałem reszty, ale wszelkie propozycje Wasze w tym temacie są dobre, bo jak już mówiłem, że wiele zmian by się przydało. Chociaż z drugiej strony warto też spojrzeć MFO. Start Beta.
Buzzek - 05-12-2007, 18:58
Zahirek II napisał/a: | venomous snake napisał/a: | Ja bym dodał ikonkę że np. licytujemy se przedmiot i ktoś nas przelicytował to mrugało by ikonka dolara co o tym myślicie | lol?? przecierz jak cie przebijajo to masz w wiadomosciach?? do bani1!! |
No ale :
Nie siedzisz na koncie tylko patrzysz se na MFO Beta Test czy coś tam i nie masz dostępu do wiadomości .
piteruss - 05-12-2007, 22:27
A może by tak dodać podgląd obecności graczy z listy przyjaciół?
wonx - 07-12-2007, 09:15
Nie potrzebne jest pasek MFO.Start Beta tylko swoje konto można sprawdzic a innych nie
Rekkuza - 07-12-2007, 15:17
A mi sie wydaje ze lepiej by to wszystko wyglądało gdyby dodoano do tabeli Avek postaci
Winix - 07-12-2007, 16:09
wonx napisał/a: | Nie potrzebne jest pasek MFO.Start Beta tylko swoje konto można sprawdzic a innych nie |
No i oto chodzi chyba co nie, żeby patrzeć na swoje konto. A co chciałbyś patrzeć na konta innych? Po co? Są jakieś niedociągnięcia, ale to jest na razie wersja Beta(MFO.Start Beta). Nie wiem czego się tu czepiasz.
Leencah - 07-12-2007, 16:11
Ten chłopak czepia się wszystkiego i generalnie pisze tylko po to żeby pisać juz dziś dostał 3 ostrygi
|
|