My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - oznaczenie anty?

JYN - 30-11-2007, 13:03

Pomysł jest jak dla mnie jest w miarę sensowny, a konkretnie to:
Shakal napisał/a:
Wygrane walki : xxx
Wygrane walki z wojami : xxx
Wygrane z magami - xxx
Remisy : xxx
Przegrane : xxx
Przegrane z magami - xxx
Przegrane z wojami - xxx

Było by miło zobaczyć wygrane z danymi profesjami :)
Do tego dodać jeszcze te 2 rzeczy:
ADIHC1 napisał/a:
...Ignorowanie walk z czaszkami i branie pod uwage walk tylko z ostatniego miesiaca...

mnietuniema napisał/a:
...przy resie statów byłby i reset licznika walk ;) ...

Oczywiście 'Wygrane walki', 'Przegrane' i 'Remisy' by się nie resetowały i byłyby sumowane tak jak to jest teraz.
To wszystko dało by dopiero ciekawy efekt i ogólną wizję gracza i jego bycia bądź nie bycia anty :D

Squirrel - 30-11-2007, 16:07

Hmm myślę że branie pod uwagę walk tylko z ostatniego miesiąca jest niepotrzebne, jeśli wprowadzimy reset liczenia procentów walk po resecie statów.
Winix - 30-11-2007, 17:11

50/50 Nie jestem anty, ale dałem po połowie, bo z jednej strony to by nam pomogło(czyt. nie anty), bo byśmy się mogli przed nimi uchronić. Ale jednak z drugiej strony to by im uprzykrzyło grę(czyt. graczom, którzy są anty). Niektórzy są anty, a niektórzy nie i trzeba się raczej z tym pogodzić.
ARMAGEDON_1987 - 30-11-2007, 19:23

A nie pomyśleliście o jednym. Jak bym był magiem a jemu by w profilu widniało że jest anty woi :D :P Jak myślicie co by było dalej ..... :D Cały czas bym se robił wypady na anty woi :D
ADIHC1 - 30-11-2007, 19:27

ARMAGEDON_1987, skoro anty robi wypady na graczy,
na ktorych jest nastawiony, wiec czemu nie mozna robic
wypadow na anty? Bedzie jakas rownowaga ; >

Wilu - 30-11-2007, 19:55

Ta niby dlaczego tak miało by być ??no fakt wkurzające se anty ale bez przesady ,może byś chcial jescze ile ma obrony???
Corso - 30-11-2007, 20:01

Bez sensu... dajcie potem oznaczenia "nOOb" "noobstat" "newbie" itd.

Dobrze jest jak jest... jak nie lubisz anty to ich unikaj g:>

mnietuniema - 30-11-2007, 20:06

Corso napisał/a:
Bez sensu... dajcie potem oznaczenia "nOOb" "noobstat" "newbie" itd.

Dobrze jest jak jest... jak nie lubisz anty to ich unikaj g:>

a tak z czystej ciekawości nie chciałbyś wiedzieć jak ta statystyka u ciebie wygląda!? :cool:

Corso - 30-11-2007, 20:10

1 wygrana z wojem
3 remisy z wojami
1 remis z magiem
1 przegrana z magiem

Jestem anty i tym bardziej mi to nie na rękę g:P

Nadal uważam że to zbędne i bardziej zaśmieci profil

MaTTiaS - 01-12-2007, 10:01

Pomysł nawet nawet.. :-) ale jaką satysfakcję będzie miała z tego osoba, która będzie walczyła tylko z wojami (czyli antywoj) skoro żaden woj nie będzie chciał walczyc z tym 'antywojem'. Po drugie: Przecież tym pomysłem nasiliła by się liczba osób 'wystawiających' innym graczom, ponieważ:
załóżmy taki mag będzie chciał zawalczyc z osobą co ma wygrane tylko z wojami.. wiadomo ten 'antywoj' nie będzie chciał z tym magiem walczyc..
więc nasuwa się od razu na myśl pytanie: Czy maga pokusi na wystawieniu mu tego 'antywoja'? Odpowiedź jest jedna.. oczywiście że pokusi ;]
Nawet bez tego pomysłu jest duża ilośc 'wystawek' to co dopiero będzie, gdy taki pomysł wprowadziłoby się do gry :-|

Anonymous - 01-12-2007, 11:32

pomysl do bani!!!
jak ktos wie kim jest...
np. anty woj (walczy tylko z wojami)
to chce na solo z jakims wojem...
a ten drugi nie chce bo patrzy na jakies tam glupie statystyki i widzi ze to anty woj... i ten anty woj, nie ma gry, bo nikt nie chce sie z nim.bic najlepiej zeby bylo tak jak jest,....

mnietuniema - 01-12-2007, 11:42

wierny pies napisał/a:
pomysl do bani!!!
jak ktos wie kim jest...
np. anty woj (walczy tylko z wojami)
to chce na solo z jakims wojem...
a ten drugi nie chce bo patrzy na jakies tam glupie statystyki i widzi ze to anty woj... i ten anty woj, nie ma gry, bo nikt nie chce sie z nim.bic najlepiej zeby bylo tak jak jest,....

no widzę że anty jesteś ;)
ale spróbuj postawić się na miejscu tego "zwykłego" woja na którego anty poluje... teraz to on nie bardzo sobie może pograć :)

MaTTiaS - 01-12-2007, 12:14

mnietuniema napisał/a:
ale spróbuj postawić się na miejscu tego "zwykłego" woja na którego anty poluje... teraz to on nie bardzo sobie może pograć :)

No nie wiem ;) W każdym razie ten "zwykły" gracz może zacząc rowniez grac antym i będzie dla niego git gra :-P Poza tym na tym polega piękno gry, że każdy może obmyślic własną profesję i taktykę gry ;) Tym pomysłem zepsuło by się taktykę każdego gracza no i jak już wymieniłem wcześniej nasiliła by się liczba wystawek, a chyba każdy wie jakie to jest denerwujące ;)

Squirrel - 01-12-2007, 12:22

I żeby się to skończylo tak że wszyscy w końcu byli by anty i walka pvp polegała by na unikaniu jednych i polowaniu na drugich.. jakoś mi się to nie podoba..
MaTTiaS - 01-12-2007, 12:37

Mi się wogóle ten pomysł nie podoba ;P ale po co go wprowadzac w grę skoro tak jak jest teraz jest git ; ) ; P A to z tymi statystykami z wygranymi z daną profesją mogłoby tylko skomplikowac grę, a dużo by to do gry nie wniosło x))