|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - multialarm - wysyłanie wiadomości do GM'a
Zbawiciel99 - 16-12-2007, 17:22
Lódzie wiecie co muwicie i tak bendom multi i tak ludzie oszukują jak cholera no mogom być wypadki rze grają w kafejce i inne ale 50% z tego co muwią to kłamstwo
jestem na nie ale i tak to nic nie zmieni
Ja również jestem na NIE
Phantom - 16-12-2007, 18:19
Zbawiciel99 napisał/a: | Lódzie wiecie co muwicie i tak bendom multi i tak ludzie oszukują jak cholera no mogom być wypadki rze grają w kafejce i inne ale 50% z tego co muwią to kłamstwo
jestem na nie ale i tak to nic nie zmieni
Ja również jestem na NIE |
"my lódzie nie wjemy co muwimy "
W 90% da się sprawdzić czy ktoś na prawdę gra u kolegów czy koledzy grają u niego(takie przypadki z rodzeństwem, nie będę mówił jak dokładnie bo będziecie tego unikać ).
Trzeba położyć większy nacisk na pilnowanie multi. Wogólę wprowadzić jakiś system np:
Gdy ktoś się loguje s tego samego IP co inny gracz ( w panelu GM byłaby taka dodatkowa zakładka "Podobieństwo IP" i tam trafiały by nicki, które mają podobne numery IP i wtedy łatwiej i szybciej łapano by Multikonciarzy
CoreN - 16-12-2007, 19:35
Zbawiciel99 zanim coś zaczniesz pisać to sprawdź pisownie
ADIHC1 - 16-12-2007, 20:01
CoreN, może powiesz mi, co Twój powyższy post ma
wspólnego z propozycją? +1 ostrzeżenie za spam.
Wracając do tematu. Szczerze? Jest za mało aktywnych
GM, żeby wyrobić się z takim nawałem automatycznych
zgłoszeń. Propozycja zapewne nie przejdzie.
Phantom - 16-12-2007, 20:14
ADIHC1 napisał/a: | Wracając do tematu. Szczerze? Jest za mało aktywnych
GM, żeby wyrobić się z takim nawałem automatycznych
zgłoszeń. Propozycja zapewne nie przejdzie. |
hym...
Może by ich zwiększyć ?
Ogólnie jak by się zwiększyła liczba aktywnych GM można by było wprowadzić parę rzeczy do gry.
Także GM szykujcie się
ADIHC1 - 16-12-2007, 20:27
Marcin napisał/a: | Może by ich zwiększyć ? |
Ja tylko stwierdzam fakty. O wyborach nowych GM
i degradacji tych nieaktywnych słyszałem już dawno
temu, a jakoś wciąż są. A nowych nie ma. Póki to się
nie zmieni i nie zostaną wybrane odpowiednie osoby,
nic sie nie zmieni.
Marcin napisał/a: | Ogólnie jak by się zwiększyła liczba aktywnych GM można by było wprowadzić parę rzeczy do gry. |
Nie ma co gdybać. Proponuje wrócić do tematu,
jak cokolwiek zmieni sie na lepsze.
Marcin napisał/a: | Także GM szykujcie się |
Wtedy można będzie tak pisać. Póki co
takie komentarze są nie na miejscu.
Sax - 17-12-2007, 17:10
JEsli twoj kolega chce sie z Toba zmierzyc to wysyla poja ale o nic wtedy mozna wlaczyc i problem z glowy,a co do twego to nawet jest dobre byloby szybciej wykrywac multi
Zbawiciel99 - 17-12-2007, 21:46
Sądzę, że nawet większa liczba GM' ów nie załatwiła by sprawy
playcz - 18-12-2007, 15:16
Zbawiciel99 napisał/a: | Sądzę, że nawet większa liczba GM' ów nie załatwiła by sprawy |
egh, jakiej sprawy?? pisz normalnie i jasno, bo nie wiadomo o co ci chodzi, ten pomysł może nie jest udany, ale w każdym swoim poście piszesz nie jasno, zastanów się, i potem pisze bo nie wiadomo o co ci biega
karbon38 - 22-12-2007, 16:19
to powinno się pisać na prezce ze ja gram u kumpla (np) a jeśli jakiś gm w to nie wierzy to niech zobaczy kto ma taki sam IP jak on i poruwna czas wchodzenia na te konta jeśli było o mniej więcej takiej samej porze to znaczy że gracz ma multi. W pojach wystakuje militarium to znaczy że to konto ma taki sam IP jak ty.
|
|