My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - ostatnia walka z bossem

Phantom - 13-12-2007, 14:41

Cytat:
Staty są losowe, ale ogólnie chyba jest tak, że jak raz boss jest za szybki, to później też taki będzie

Mi się wydaje, że raczej nie, może zwiększyć się życie i mana,
ale tak, że walczymy z boosem i jest dla nas za szybki po czym robimy resa i okazuje się, że jest dla nas za silny, wątpię by tak było.

mariossjex - 13-12-2007, 15:02

Ale jest tak ;p
Staty wahają się od -10% do +10% bodaj.
I to naprawde zmiany spore
Raz skrzydlatemu co 3-4 hity waliłem double,ale on brał mnie na hita co jakiś czas
Po jakimś czasie nie mógł mnie wziąść na hita[żadnej zmiany w statach nie miałem]ale double waliłem mu raz na 15 ciosów ;p

Master pl - 15-12-2007, 13:32

ogólnie jestem na TAK.ale zgadzam sie z wypowiedzią Bart'ka bo to prawda ze bossy maja losowe statystyki i sam się o tym przekonałem lecz jeżemi ma to pomóc graczom to czemu nie :?: :?: :?:
EasT - 16-12-2007, 08:29

Szkoda czasu Adminow ;-) I tak na nasze probly rzadko maja czas a co dopiero na taka propozycje?
NA NIE

karbon38 - 22-12-2007, 16:31

Jak dla mnie jest to bardzo potrzebne .. gdyż często przegrywamy z bossem i trzeba nabić większy lvl i wtedy z nim zawalczyć
tymo123 - 02-01-2008, 18:06

według mnie ten post jest napisany bez sensu ( totalna strata czasu :-P )
ja sie zgadzam z Bart'eK i Powerman94 :!:

'ten', to znaczy który? Twój? ... /Crypton

klaudia95 - 02-01-2008, 21:40

u mnie serafin raz : byl szybki czyli nie bralam go na speeda a raz mial wiecej lukya mniej speeda czesto unikal i mial... 3k hp wiecej -_- :/ :[
gta121 - 19-01-2008, 18:17
Temat postu: Re: ostatnia walka z bossem
piteruss napisał/a:
Oprócz możliwości obejrzenia ostatniej walki z potworem, powinna być możliwość obejrzenia ostatniej (przegranej) walki z bossem. Po to aby można było ją sobie przeanalizować, aby ustalić w jakie przedmioty, gemu lub statystyki zainwestować aby z tym bossem następnym razem wygrać.

ten pomysł jest moim zdaniem bardzo dobry bo przecież tak ja pisze ,,przeanalizować''np.ile obr.zadaje moim zdaniem to idealny pomysł

DirXo - 30-01-2008, 22:42

ja bym wam polecił HyperCam 2 :-D mozecie sobie nagrać walkę a potem po mału analizować ;] i dętego możecie sobie zatrzymać w dowolnym momencie, przwinac w tyl itp... to chyba dobre rozwiązanie :-D
Franco18 - 06-02-2008, 11:42

Pomysł bezsensu jeśli przegrałeś z bossem tzn. że nie jesteś dostatecznie silny aby go pokonać nabij 2-3 lvle i dasz mu radę
Ziom xDD - 11-02-2008, 20:49

To jest głupie ale bossy som niekture proste
Kubi - 11-02-2008, 20:52

1. Ten post nic tu nie wniósł.
2. Proponuję zajrzeć do słownika ortograficznego, a interpunkcja też nie zaszkodzi ;-) .
3. Przepraszam że upominam od tego są modzi ja nim nie jestem przepraszam nie powtórzy się.
A tak ogółem wydaje mi się że nie dużo się to zmienia, co prawda są losowe.
Ale o tym wie chyba tylko admin :-) .