|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - historia medali
Zyga - 29-12-2007, 11:51
Ja proponowałem kiedyś w profilu wyświetlało się najwyzsze miejsce w najważniejszych dziedzinach rankingowych (złoto, exp, rank).
Ogólnie cały profil trzeba przebudować, kiedyś go zwizualizowałem tak jak mapy kilka dni temu, ale forum jak forum, ktos usunął temat.
pkt jest na liście TODO.
Takie podsumowanie medalików jest mało przydatne, 1000 innych ważniejszych rzeczy jest na głowie.
Mi to najzwyczajniej powiewa czy to zostanie wprowadzone i tak tam zaglądać nie będę.
Sosna - 29-12-2007, 14:00
Ja uważam, że ten pomysł piterussa jest całkiem niezły, sądzę, że taka zakładka bardziej by się przydała i lepiej wyglądała niż te screeny w profilach, choć one też coś w sobie mają
misiu mw - 19-07-2008, 21:38
taka zakładka mogłaby być przydatna skończyły by się przechwałki bez pokrycia i wogóle dobrze jest widzieć jakie osiągnięcia się przez całą grę zdobyło
Lag - 19-07-2008, 21:41
misiu mw napisał/a: | taka zakładka mogłaby być przydatna skończyły by się przechwałki bez pokrycia i wogóle dobrze jest widzieć jakie osiągnięcia się przez całą grę zdobyło |
można wiedzieć po co odkopujesz temat sprzed 7 miesięcy ?
Daniero - 19-07-2008, 22:21
Dla mnie to dobry pomysl ,bo mnie denerwuje ,ze jaki "mistrz" ktory ma 500pkt ranq pokazuje screen ,ze byl 1 w ranq ,a tak to by nie mogl sie juz chwalic ,bo bo i tak to mozna bylo sprawdzic i zniknelyby falszywe medale z prezentacji
Sorandor - 19-07-2008, 23:10
Daniero napisał/a: | Dla mnie to dobry pomysl ,bo mnie denerwuje ,ze jaki "mistrz" ktory ma 500pkt ranq pokazuje screen ,ze byl 1 w ranq ,a tak to by nie mogl sie juz chwalic ,bo bo i tak to mozna bylo sprawdzic i zniknelyby falszywe medale z prezentacji |
Po co ktoś miał by fałszywki wklejać do prezki?...Weź pomyśl logicznie...No chociasz z drugiej strony mogli by się znaleźć tacy co by takie coś robili..
kamilos100 - 20-07-2008, 13:37
Niezły pomysł.
|
|