|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Arena w Kurthus
KamilPZmc - 02-01-2008, 17:21
Pomysł dobry bo nie każdemu jest miło stracić MILION za darmo
Krakk18 - 02-01-2008, 17:38
Majac kilkaset milionów mysle ze pomysł raczej zbedny ale niewiem ile maja obecnie gracze ktorzy sa w tym miejscu w fabule ale tak słyszałem ze jest za duzo kasy i zapewne podroze na nowym kontynencie beda kosztowaly po 5-10kk
Mysia - 02-01-2008, 17:40
Wydaje mi się że pomysł jest dobry.Pamiętam jak przed wyjazdem na wyspę myślałam czy mi sie opłaca .Nic z twego myślenia nie wychodziło i na wyspie byłam 10 razy czyli straciłam 9milionów a to nie było takie przyjemne Ale chociaż posprzedawałam "trochę"tych pazurków B...
A dzięki tym potworkom na Arenie mielibyśmy pewność, że nic się nam tam nie stanie i nie bylibyśmy narażeni na koszty.
Krakk18 - 02-01-2008, 17:47
Ale to i tak nie da nam pewnosci ze wygramy z 4 potworkami.... chodzac po mapie mamy mniej hp do tego inaczej ulozy sie walka niz na arenie
Powerman94 - 02-01-2008, 17:59
Na NIE... czemu wy chcecie tylko ułatwiać sobie życie?? Nie chcecie tracić kasy to przeczekajcie kilka lvl'i... Może jeszcze dodajcie "tyranozaur podszedł do gracza xxx i pogłaskał go po głowie"??
MichuL - 03-01-2008, 08:46
Problem w tym, że jeśli ktoś nie był jeszcze na wyspie to nie wie jakie tam są potwory, więc jak miałby sprawdzić na co go stać, jeśli nie wie z czym przyjdzie mu walczyć ?
Yondaime - 04-01-2008, 14:37
MichuL napisał/a: | Problem w tym, że jeśli ktoś nie był jeszcze na wyspie to nie wie jakie tam są potwory, więc jak miałby sprawdzić na co go stać, jeśli nie wie z czym przyjdzie mu walczyć ? |
Jeśli by nie wiedział to już byłby jego problem, niestety. Większość graczy jednak zdaje sobie sprawę jakie czekają ich potwory na wyspie, gdyż albo sami wcześniej mieli już postać i owego questa przeszli, albo ktoś im powiedział, albo sprawdzili w poradnikach etc....
Ja osobiście zmieniłem trochę podejście do tej wyspy, bo niedawno sam ją złaziłem i okazuje się że z właściwymi statystykami i ekwipunkiem nawet na 63-65 żaden potwór nie sprawia większego problemu... Ale skoro już sam wysunąłem taką propozycję, to przy niej pozostaję.
Dionomites - 15-01-2008, 16:13
To jest moim zdaniem niepotrzebne. Zobacz ile ludzi poradzilo na wyspie bez areny. Daj duo obrony i dojdziesz do bossow
~Fret~ - 16-01-2008, 19:53
Niektórym się to moze przydać chociaż mówią że jak pokona się 5 tyro to przejdzie się wyspę Licząc że przed upem przeszedłem wyspe na 49lvlu... Na tak
Kubi - 16-01-2008, 19:54
To jest rewelacyjny pomysł, ale zbyt ułatwiający grę, jeśli masz zamiar lecieć na wyspę to upewnij się, że tam przetrwasz.
ADIHC1 - 16-01-2008, 20:35
Kubi napisał/a: | To jest rewelacyjny pomysł, ale zbyt ułatwiający grę, |
Kubi napisał/a: | jeśli masz zamiar lecieć na wyspę to upewnij się, że tam przetrwasz. |
Przeczysz sam sobie - nieźle. W jaki sposób ktoś ma sie przekonać czy tam przetrwa?
Wszyscy wiedzą po co pojawiły się spore kwoty za wszelkie przeprawy i inne opłaty związane
z pchnięciem fabuły do przodu. To wszystko ma na celu zmniejszenie ilości złota w MF. I to nie
zostanie zmienione. Dlatego nie liczyłbym w pojawienie się tych stworów na arenie. W końcu
kilka padów, to kilka milionów złota mniej w grze.
|
|