|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - <gracz> jest online.
Yqqo - 30-03-2008, 02:39
Jestem ZA
Mariko - 30-03-2008, 09:29
Pomysł ciekawy i myślę, że nawet przydatny, bo jak już to było tu wypisywane:
NiGhT VolF napisał/a: | ...Lista przyjaciół ma często opóźnienie... |
Hmmm...ale czy będzie wprowadzony? Nie wydaje mi się , noom chyba, że adminowi się spodoba xP
Osobiście jestem na tak
Shark - 31-03-2008, 14:00
Mi się podoba,kiedyś to proponowałem
Bardzo dobre rozwiązanie,wreszcie będzie można
lepiej zapolować na graczy ^^
mklem1 - 31-03-2008, 22:10
Jeśli Lista przyjaciół aktualizuje sie co odświeżanie strony to może nie prościej sobie wcisnąć F5 ?? niż obciążać serwer odwołaniami z których większość graczy nie będzie korzystała (tak będzie na 100 %)
W sumie zawsze można wykombinować jakiś program co np sam tobie odświeża przeglądarkę co X sek.
Lord Boreal - 01-04-2008, 20:26
Jestem za poniewaz obecna lista przyjaciol czasami sie nie zgadza nick sie nie swieci a jak klikam na profil to jest online albo na odwrot nie wiem czy ja tak tylko mam czy co:D
Skailer - 05-04-2008, 17:09
Yqqo napisał/a: | Jestem ZA |
Tu się rozwarza propozycje... jakieś upomnienie by się do niego przydało ;>
_____
A teraz wracam do tematu
Pomysł zupełnie zbędny zbędny. Według waszych obliczeń to najprawdopodobniej obciąży server, a MFO i tak mi już wolno chodzi bo naładowałem se FF'a dodatkami
Wogóle aż tak ciężko odświerzyć i spojrzeć na sam dół strony? bozia dała rączki i palce żeby je używać
Szczurek - 05-04-2008, 17:48
Mi się wydaje że nie warto robić czegoś takiego bo i tak widać kto jest kim na tej liście.
The_Ring - 05-04-2008, 21:18
a po co to komu jest? jestes ciekaw kioedy ktos jest zalogowany dodaj go do przyjaciół
graci - 06-04-2008, 07:18
mklem1 napisał/a: | Jeśli Lista przyjaciół aktualizuje sie co odświeżanie strony to może nie prościej sobie wcisnąć F5 ?? niż obciążać serwer odwołaniami z których większość graczy nie będzie korzystała (tak będzie na 100 %)
W sumie zawsze można wykombinować jakiś program co np sam tobie odświeża przeglądarkę co X sek. |
Przecież pisałem, że po odświeżeniu wyskakiwałoby okienko. Pisałem również, że byłoby to opcjonalne.
Szczurek napisał/a: | Mi się wydaje że nie warto robić czegoś takiego bo i tak widać kto jest kim na tej liście. |
?
The_Ring napisał/a: | a po co to komu jest? jestes ciekaw kioedy ktos jest zalogowany dodaj go do przyjaciół |
Przeczytałeś chociaż pierwszy post?
The_Ring - 06-04-2008, 18:20
no własnie przeczytałem... ale i tak i tak sadze że jest to zbedne.
Xianianin - 06-04-2008, 20:17
Według mnie bardzo dobry pomysł, lecz jest jednak dość zbędny w każdym razie ciekawa propozycja.
Pozdr.
SirWidek - 07-04-2008, 13:04
Ja jestem na nie.
Niepotrzebny nikomu duperel, który może tylko zaszkodzić.
|
|