|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Nasze własne postacie
kiriki-kun - 29-04-2008, 11:12
Pitazboras napisał/a: | Podobna propozycja już padła na forum. Problem w tym, że jeśli pozwolimy graczom na umieszczanie dowolnych obrazków jako ludziki, to co poniektórzy będą ganiać po mapce jakimiś genitaliami... Wolałbym oszczędzić reszcie tego widoku... |
Muszą być zatwierdzone przez admina!! Czy to nie logiczne!!
xPIMPx - 29-04-2008, 11:40
dobry pomysł ale za pokonanie tych bossów powinny byc nowe ludnki wtedy jak to sie mowi jestesmy lepsi bo kogos pokonaliśmy i wtedy zyskuje sie jakby status, te postacie co sa do wyboru nie sa za bardzo ciekawe ale moga( kazdy ma inny gust, chodzi o te dotychczasowe)
tomasz woj - 29-04-2008, 12:35
:501:
Zeke - 29-04-2008, 14:26
Ja nie widizałbym takiego :501: na mapce I jeszcze na avku człowiek pokazany
A tak wogule to Amorja chyba człowieka urodsziła ,a nie konia
kiriki-kun - 29-04-2008, 14:30
To co jest tu pokazane to muk. Albo grimmer. Obydwie przemiany sa do siebie podobne. Ja bym chętnie takim połaził. Albo charmanderem, czy ivysaurem. Mogłyby takie być, no bo skoro można być fioletową kulką
Zeke - 29-04-2008, 14:33
Omg... To co wy zaraz damy jeszcze teletubusie
Najlepiej tego wogule nie tykać .
kiriki-kun - 29-04-2008, 14:51
Jeżeli ci się podobają te które są, to możesz nimi chodzić. Ale ja np. wolałbym łazić Kakashim, albo charmanderem!
Ukryty_Samuraj - 29-04-2008, 15:28
Co do tych spritów, to one są bodajże z RPG Makera eee... wersja ME. To jest raptem 16 klatek - 4 chodzenia w lewo, 4 w prawo, 4 w góre i 4 w lewo. W tym najłatwiej robić postacie składające się np. głowa jednego ludzika ubranko innego... Dużo takiego *shitu* możnaby zrobić ;D
kiriki-kun - 29-04-2008, 19:37
To ja proponuje z RPG Makera VX wziąć. Ładniejsze. A że z RGPMakera jest to się można domyślić, bo podobne
ADIHC1 - 30-04-2008, 13:27
kiriki-kun napisał/a: | Pitazboras napisał/a: | Podobna propozycja już padła na forum. Problem w tym, że jeśli pozwolimy graczom na umieszczanie dowolnych obrazków jako ludziki, to co poniektórzy będą ganiać po mapce jakimiś genitaliami... Wolałbym oszczędzić reszcie tego widoku... |
Muszą być zatwierdzone przez admina!! Czy to nie logiczne!! |
Już to widzę, jak Admin siedzi i przegląda setki nowych postaci robiąc selekcję co może trafić do gry, a co nie, heheh..
A nowe postacie pojawiające się wraz z postępem w fabule (za wygrane z bossami) - hmmm, brzmi ciekawie, tylko ciekawe kto się tym zajmie ; >
kiriki-kun - 30-04-2008, 13:35
Za 35 MF admin mógł by się coś niecoś wysilić. A spojrzenie na 40 postaci to nie taki wysiłek.
|
|