My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Co do raportów turniejowych

Legolass - 16-05-2008, 07:07

A może zrobić jeszcze co innego...
Po rozegraniu walki turniejowej mógłby wyskakiwać komunikat " Właśnie dobiegł koniec twojej walki turniejowej" Po kliknięciu ok automatycznie pokazuje nam się raport.

Ukryty_Samuraj - 16-05-2008, 14:17

1. Zrobić w profilu: Pokazuj łapki/Nie pokazuj łapek.
A co do Bitewny - Przecież jest ograniczenie 30 tur, poza tym miksturki sie kiedyś koncza, tylko z bossami sa dlugie walki ;/

Robee - 16-05-2008, 15:40

Ukryty_Samuraj napisał/a:
Przecież jest ograniczenie 30 tur

W turniejach nie może być remisu, tak więc jeśli magom się mana skończy, to mogą się bić bardzo długo, dopóki nie wyczerpią się ich wszystkie mikstury:)

kiriki-kun - 16-05-2008, 16:05

Dlatego jak już proponowałem opcje "pokazuj / nie pokazuje wyniku" by rozwiązało problem. Według mnie nic innego nie przejdzie, bo usunięcie ich jest raczej niemożliwe, z wymienionych już powodów.
Dudzin18 - 18-05-2008, 22:33

Mmmm Nie chcesz znać losu ale co to da że usunie ten obrazek skoro widać też czy sie wygrało czy też przegrało po widocznym wzrośnięciu Doświadczenia lub zmniejszeniu Go
;/ czyli Wyświetlany Exp Też mają Usunąć??

Anonymous - 19-05-2008, 14:19

dudzin z tego co pamietam,trzeba kliknac na raport zeby dodalo/odjelo xp,rank itd...

wg mnie dobry pomysl,nie kazdy chce znac wynik walki przed obejrzeniem

Aesso - 19-05-2008, 17:31

a nielepiej pokazywac ta "lapke" po obejrzeniu raportu? wszyscy byliby happy ;D
playcz - 21-05-2008, 16:44

kiedyś o tym myślałem, ale wynik można zaobaczyć po expie; czy jest kolejny przeciwnik i tej rączce, dlatego można by wprowadzić coś w style, że po wlogowaniu wyświetla się
3
2
1
GOOOO

i leci walka ;)

takie efekty wstawić ;p :P

Daniero - 22-05-2008, 21:51

Gdyby bylo 3 ,2 ,1 GOOOO , to co by bylo ,gdybys byl poza miastem bo miales prota , 5 min przed koncem jest raport ,a tu walcza magowie 10 min na przyspieszeniu ;] i padasz .
kiriki-kun - 23-05-2008, 07:12

playcz napisał/a:
że po wlogowaniu wyświetla się
3
2
1
GOOOO

Nie każdy musi chcieć oglądać walki. Dla niektórych liczy się tylko fakt, że wygrał.

Zeke - 23-05-2008, 07:35

Ja też mam z tymi łapkami poblem + obrażenia ,bo po tym wolno wyczytać kto wygra.
W profilu powinno się ustawić nie pokazuj łapek i obrażeń. Wiecie jak trzeba się nagimnastykować by zasłonić łapki i trafić na walke lub zmienić runde ;)

BARTOSh - 23-05-2008, 14:25

już pisałem co można zrobić, żeby nie było widać samych łapek ...
a do reszty, to można spróbować napisać coś w GreaseMonkey (czy jak to tam się go pisze) ...

Cornel - 23-05-2008, 15:07

Hmm... może i ja się wypowiem co do tego waszego "3..2..1.. GO!" to powiem tyle ,że ta opcja jeszcze bardziej by obciążyła serwery :)
Sądzę ,że najlepszym rozwiązaniem było by ,aby po obejrzeniu walki ówczesna "łapka" się pojawiała wtedy nie było by problemu z odnalezieniem raportu i znaniem wyniku.. :)
Jeśli chodzi o pojedynki to exp, rank itp. przychodzi dopiero po obejrzeniu go.. przez jedną ze stron wcześniej np. :
Walka odbyła się o 16:00 ,a ty oglądasz ją o 16:05 zanim twój przeciwnik to zrobi to dopiero po zakończeniu walki dochodzi/odchodzi twój exp :)

Anonymous - 23-05-2008, 15:10

Cornelius dobry pomysl

nie wiem czy byloby mozlie,ze "łapki" pojawialyby sie dopiero po pierwszym obejrzeniu walki,ale chyba jest to mozliwe