|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Pomysł dotyczący Drużyn
Anonymous - 23-05-2008, 16:32
wlasnie
moze zamiast tego,zrobic cos takiego,ze nas automatycznie transportuje do miasta?
mysle,ze to byloby najlepsze wyjscie
nikt nas nie zabije,jak bedzie np na hybryde stac na polu,gdy nas lider teamu wywali
Majk - 23-05-2008, 16:35
Kod: | Majk.. ale bedą i takie cwaniaczki co po odczekaniu 24 h Cie wyrzucą i BOOOM.. :) Dead... |
Chodziło mi o to,że jeżeli szef drużyny wyrzuca gracza to zostajemy "wydaleni" dopiero po 24h i mamy czas np. do schowania się do miasta przed atakiem takiego oto gracza
KokSiK - 23-05-2008, 16:58
InSaNe napisał/a: | moze zamiast tego,zrobic cos takiego,ze nas automatycznie transportuje do miasta?
|
No właśnie też może być takie rozwiązanie
Ale z drugiej strony, to też gracze np. by poszli do jakiegoś miejsca oddalonego od miasta w którym ostatnio byli. To ktoś by szef teamu by ich wywalił i by automatycznie w mieście byli nie tracąc pkt ruchu.
Aldarion - 23-05-2008, 17:17
Ech... To po cholere robicie drużyny z takimi graczami?
Ja z tym jakoś nigdy problemów nie miałem.
Mój składzik jest the best.
Wilu - 23-05-2008, 18:13
Aldarion, nie każdy ma takie szczęście jak ty? No fakt z tym automatycznym teleportowaniem do miasta o wiele lepszy pomysł niż że tak to ujme ''prot drużynowy'',no bo tak to ktoś nas wystawi(w sensie wyrzuci nas po to by jego kolega nas zaatakował) i na to samo wyjdzie;/
KokSiK - 23-05-2008, 18:18
Z tym teleportowaniem można by było zrobić tak. Gdy jesteśmy od miasta na więcej niż 5-10 ruchów ( bo dalej chyba teamem nie stoimy ), to gdy nas teleportuje, stracimy na tej teleportacji ruchy.
Daniero - 23-05-2008, 19:49
Jezu ,to nie mozna juz lepiej zrobic ,ze czlonkowie dawnego teamu nie moga na zaatakowac do nastepnego lodowani i jeszcze przez 5 min ,abysmy sie schowali . PS: Zwykle jest problem z tym ,ze nie chca was sie pozbc ,a nie na odwrot .
Radoslaw - 25-05-2008, 20:50
Dla mnie pomysł w sam raz jestem ZA
Anonymous - 26-05-2008, 11:27
radoslaw padlo kilka pomyslow,wiec za ktorym jestes?... takie nie wiadomo co...lol
mysle ze teleportacja bedzie najlepszym rozwiazaniem (mozna by bylo zaznczyc w profilu?)
poniewaz wiekszosc graczy jest na hybryde,a tu walnie nas anty i po sprawie...
Radoslaw - 26-05-2008, 11:58
wedlug mnie dobry jest ten aby po wyrzuceniu przezz gracza obejmowala nas ochrona najlepiej 12 godzin ale tylko miedzy graczem a teamem
Gajos - 26-05-2008, 13:02
Skoro zaczęliście ten temat to mam taką propozycje:
1. Można by było zrobić coś takiego, że np. Jeśli chcą nas wyrzucić z drużyny to nas wywalają a my i tak jesteśmy w niej jeszcze przez 1 dzień i dopiero po odmierzeniu tego czasu tych 12 czy tam 24 godzin (jak tam wolicie) zostajemy wyrzuceni z teamu.
2. Można również wprowadzić takie coś, że musimy zaakceptować, że ktoś nas wyżucił z drużyny. Np. wyrzucają cię i przychodzi komunikat "Drużyna chcę Cię wyrzucić. Czy wyrażasz zgodę?"
Pozdro
D_R_CZAPEK - 26-05-2008, 15:54
Ja Na to mówię NIE.
Daniero - 26-05-2008, 16:18
Gajos napisał/a: | 2. Można również wprowadzić takie coś, że musimy zaakceptować, że ktoś nas wyżucił z drużyny. Np. wyrzucają cię i przychodzi komunikat "Drużyna chcę Cię wyrzucić. Czy wyrażasz zgodę?" |
Z tym pomyslem mozna sie nie zgodzic ,bo jak ktos dostal bana na IP i sie nie zaloguje ,to zostanie w teamie na zawsze i tylko bedzie miejsce zajmowal do znikniecia konta,a jak tamten kolo by mial 130 level , a reszta teamu by juz wbila 160lv ,to sami rozumiecie ,ze do konca bedzie walka trzechy ludzi ,chyba ,ze szef wywali reszte i sam zaczeka 3 dni.
|
|