My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Czary obszarowe

vegeta33 - 26-05-2008, 13:24

tibia to zwalona gra wole MF od tibi wiec nie rob z mf n tibie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
who1 - 22-06-2008, 17:47

ale może dać wojom jakąś broń która pozwala uderzyć kilku wrogów.
Sabaku - 22-06-2008, 19:02

Moim zdaniem dobrze jest jak jest. Dla magów wejdą obszarówki, wojownicy zechcą coś dla siebie jeśli by weszło zaraz coś nowego byście chcieli.
Anonymous - 23-06-2008, 15:52

Dobrze jest jak jest...nie róbcie z Mf jakieś gry tj. Tibia czy Margonem. Mfo ma to w sobie, że jest bardzo oryginalne... w całej sieci znalazłem tylko 1 podróbkę gry MFO...ale to był zprp. zal.pl
zabijało się krowy... a wejście np. do jakies jaskini było od...40 lvl ...

Dobrze jest jak jest...gra ma być prosta, a zarazem atrakcyjna.

ARMAGEDON_1987 - 23-06-2008, 16:34

Moim zdaniem każde ulepszenie gry i wprowadzenie nowych elementów jest pozytywne i jak najbardziej mile widziane.

Ile nie przeczytam jakis propozycji to jest ciągłe stękanie mfo to nie Tibia !!!

Jeżeli będziecie wszystko odrzucać to ta gra będzie badziewiem.

Walka z bosem jest monotonna unik i na szybkość - nic urozmaicenia...

Walka 1v1 tez jest przewidywalna ....

alcadeias - 23-06-2008, 17:20

Według mnie taki czar mógłby być, ale na przykład zabierałby calusieńkie MP.
Xost - 23-06-2008, 17:31

MF już chyba to tibia brakuje kilka rzeczy do niej :wink:
geraltt - 23-06-2008, 17:55

Progres napisał/a:
Dobrze jest jak jest...nie róbcie z Mf jakieś gry tj. Tibia czy Margonem

Jak bardzo jestes ograniczony...

Progres napisał/a:
zprp. zal.pl

J.W

To są tylko proopoozycje, ktore maja takie szanse na wprowadzenie, jak aids zalapany z dziewicą.... :evil: :evil:

Anonymous - 23-06-2008, 20:48

geraltt napisał/a:
Progres napisał/a:
Dobrze jest jak jest...nie róbcie z Mf jakieś gry tj. Tibia czy Margonem

Jak bardzo jestes ograniczony...

Progres napisał/a:
zprp. zal.pl

J.W

To są tylko proopoozycje, ktore maja takie szanse na wprowadzenie, jak aids zalapany z dziewicą.... :evil: :evil:

Wyraziłem tylko swoje zdanie... nie wiem jak Ty, ale ja jestem w przeciwieństwie do Ciebie przynajmniej kulturalny. :-)

dracon13pl - 23-06-2008, 22:11

Wg. mnie pomysl zbedny... najlepiej jest jak sie uderza w jednego przeciwnika ( np. noobstat vs 4 zwyklych graczy, noobstat zaczyna i 4 playerow w jednej rundzie pokonuje !! o_O )
=====================

Moze badzcie bardziej kultularni na tym forum?

ARMAGEDON_1987 - 24-06-2008, 06:18

dracon13pl napisał/a:
Wg. mnie pomysl zbedny... najlepiej jest jak sie uderza w jednego przeciwnika ( np. noobstat vs 4 zwyklych graczy, noobstat zaczyna i 4 playerow w jednej rundzie pokonuje !! o_O )

Widze, że nawet nie przeczytasz propozycji a juz sie wypowiadadz. Czar nie atakował by z siłą tak jak np ziemia 3***** na wszystkich, tylko jego moc dzieliła by się w zależności od ilości npc czy osob po przeciwnej stronie w walce teamowej....

Shey - 24-06-2008, 07:32

Hmm jeśli to by weszło to by KAŻDY grał magiem . Jeśli podajesz taką propozycję to daj też coś dla wojownika.
dracon13pl - 24-06-2008, 16:27

ARMAGEDON_1987 napisał/a:

Widze, że nawet nie przeczytasz propozycji a juz sie wypowiadadz. Czar nie atakował by z siłą tak jak np ziemia 3***** na wszystkich, tylko jego moc dzieliła by się w zależności od ilości npc czy osob po przeciwnej stronie w walce teamowej....

no tego to juz nie skomentuje.. i tak stwierdzam ze pomysl jest i zbedny i nie wypali ;)

Gonger - 24-06-2008, 20:20

Moim zdaniem ten pomysł nie jest taki głupi. Piszecie o złej sytuacji u wojów po realizacji tego pomysłu, więc może moja propozycja by to wyrównała. Ten kto kiedykolwiek grał w Diablo II, to wie czym jest TRABA POWIETRZNA u barbarzyńcy. Jeśli ktoś nie wie, to jest to taki atak: Postać przedziera się przez hordę wrogów tworząc jakby trąbę powietrzną, zadając obrażenia każdemu kto wejdzie mu w drogę... I jak magowie dostaną te czary obszarowe to wojownik może dostać taki rodzaj ataku. Oba ataki polegają na tym samym: atakują kilka postaci na raz. No... i sprawa załatwiona :mrgreen:
Daniero - 25-06-2008, 11:37

A co jak jakis Hiter zrobi atkak obszarowy ?? wtedy caly 4 osobowy team ded na hita ;]