|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Kinder Day
Anonymous - 28-05-2008, 14:11
[GM] MapY napisał/a: | Obawiam się, że Admin na ten dzień planuje coś innego, ale nie wiem czy zdąży... |
miejmy nadzieje,ze sie nie spozni...
pomysl glupi,rozumiem dla osob z kara mniejsza niz 7 dni,dla innych napewno nie
kiriki-kun - 28-05-2008, 14:12
[GM] MapY napisał/a: | Obawiam się, że Admin na ten dzień planuje coś innego, ale nie wiem czy zdąży... |
Możesz zdradzić co??
Phantom - 28-05-2008, 14:14
kiriki-kun napisał/a: | [GM] MapY napisał/a: | Obawiam się, że Admin na ten dzień planuje coś innego, ale nie wiem czy zdąży... |
Możesz zdradzić co?? |
Jak widzicie, admin o was pamięta ... to nie lepiej mieć niespodziankę?
Bądźcie cierpliwi
Anonymous - 28-05-2008, 14:14
kiriki nie domyslasz sie??
co do "kinder day" predzej mozna by wproawdzic ten "podwojny xp"...
Dragon1297 - 28-05-2008, 14:19
sory za off ale w "Kinder day" pewnie Admin da nam do kupienia kinder niespodzianke
Gajos - 28-05-2008, 14:36
Heh znając admina to w którejś z lokacji pojawi się jakaś osoba rozdająca prezenty Albo zrobi coś fajnego.
No to pozostaje nam się tylko modlić żeby nasz kochany admin zdążył...
xShadowx - 28-05-2008, 18:53
Mogło by być coś takiego że np: nie jak ktoś ma pełne logi od banów, tylko jeden ban:/ To prawda mam postać zbanowaną ale mi na niej nie zależy, dałem temat do rozważenia.
Pitazboras - 28-05-2008, 22:54
Nie ma szans ;> Chyba że miałeś co innego na myśli...
Cytat: | Jak widzicie, admin o was pamięta |
Co do samego tematu, bo Bartosz chyba wyjaśnił dlaczego propozycja nie zostanie wprowadzona. Dostali karę, to muszą ją odsiedzieć. Durex sed lex, jak to mawiali starożytni nowojorczycy... Tak więc temat zamykam
|
|