|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Wyłącz Prywatne Wiadomości
Dess - 30-06-2008, 16:33
Kubi13 napisał/a: | graczy zablokuje swoje PW??? Nikt z nikim nie będzie mógł się porozumieć |
Bo może nie chcą z nikim rozmawiać
Anonymous - 30-06-2008, 16:38
Kasumi napisał/a: | Bo może nie chcą z nikim rozmawiać |
A zdarzy się raz tak...że ktoś bedzie miał do niego baaardzzoo ważną sprawę i............nic....bo nie może napisać....dlatego lepszą opcją byłoby ta blokada levelowa... lub blokada z wyjątkami
Dess - 30-06-2008, 16:40
Kubi13 napisał/a: | A zdarzy się raz tak...że ktoś bedzie miał do niego baaardzzoo ważną sprawę i............nic....bo nie może napisać....dlatego lepszą opcją byłoby ta blokada levelowa... lub blokada z wyjątkami |
To ma problem. Jak ktoś by miał zablokowane wiadomości to widocznie nie chciałby z nikim rozmawiać
Anonymous - 30-06-2008, 16:43
Kasumi napisał/a: | to widocznie nie chciałby z nikim rozmawiać |
No nie wiem...to jest nie dopracowane...chyba każdy ma jakiegoś kumpla albo kogokolwiek z kim czasem piszę na pw...no chyba, że to jakiś odludek
ja sam bym chętnie to zablokował...bo dostaje dziesiątki wiadomości pw dziennie....ale na pewno nie wszystkich na raz !:
Dess - 30-06-2008, 16:48
Kubi13 napisał/a: | chyba każdy ma jakiegoś kumpla albo kogokolwiek z kim czasem piszę na pw |
To niech sobie gadają na GG.
W ostateczności by były w Profilu dwie opcje:
• Zablokuj całą skrzynkę odbiorczą !
• Przyjmuj wiadomości od:
» nick
» nick
wazniak - 01-07-2008, 13:20
dislike napisał/a: | Tam! Tak! Tak! Jestem na Tak! Wyłączyć to .. i w końcu dać święty spókoj GM i innym istotką...^^ |
Wydaje mi sie ze zwyklym gracza jest to nie potrzebne bo dadza opcje ignoruj. Ale GM sie to przyda bo ciagle truja im tyłek na PW
TAK!
CraZy_CrY - 23-07-2008, 20:44
A zdarzy się raz tak...że ktoś bedzie miał do niego baaardzzoo ważną sprawę i............nic....bo nie może napisać....dlatego lepszą opcją byłoby ta blokada levelowa... lub blokada z wyjątkami
No nie wiem...to jest nie dopracowane...chyba każdy ma jakiegoś kumpla albo kogokolwiek z kim czasem piszę na pw...no chyba, że to jakiś odludek
Popieram Kubix'a Chcesz Dostawać Pw O Solo Wpisuj Lvl Od Do I Good JA Np Mam 10 Lv A MiT 100 Któryś Więc Się Komunikujemy Na Gadu Albo Wpisać Tak Jak Mówi Kubi Wpisujesz Nicki Friends I Zastrzegasz Sobie Innych Wiadomości Bo Denerwujące Są Pw Chcesz Kupić Postać, kase, ale Proponuje Bloka Na Pw Z Takimi Pytaniami Kupisz... Sprzedasz... Chcesz Do... Po To Chyba Będzie Gadu Nie Masz? Pisz Na Pw Tyle Ode Mnie Na ten Temat Stanowczu NIE Lepsza Wersja Moja I Kubi'ego Nie Sądzicie?
Anonymous - 23-07-2008, 20:48
- Przyjmuj wszystkie wiadomości PW (oprócz ignorowanych)
- Przyjmuj wiadomości PW tylko od znajomych (z listy znajomych)
- Nie przyjmuj żadnych wiadomości
W każdym zestawie zawsze będą przyjmowane wiadomości od GM'ów, Administratorów, i autoamtycznego Mistrza Gry!
Lucypher - 23-07-2008, 21:03
Kubi13 napisał/a: | Jestem totalnie na nie....beznadziejna opcja...znam wiele osób, które nie chcą otrzymywać wiadomości pw...ale do tego służy opcja "ignoruj" Ja sam mam na liscie prawie 500 osób zignorowanych...ale jest kilka czy nawet kilkanaście osób, z którymi lubie od czasu do czasu poklikac.... i co jesli zablokuje sobie calą skrzynke to taki ktos nie bedzie mógł napisac....i tak samo na odwrót! Masz opcje "ignoruj gracza" to z niej korzystaj! |
Proponuje ci sie chlopak ogarnac... dawanie ignora kazdemu dziecku ktore napisze wiadomosc typu "porzyczysz zlota?" "pomozesz w statach?" itd itd... to jes tmeczace... a tak jak napisal powyzej MapY rozwiazuje wszystkie problemy.. Jestem zdecydowanie na TAK!
Skailer - 23-07-2008, 22:50
CraZy_CrY napisał/a: | Popieram Kubix'a Chcesz Dostawać Pw O Solo Wpisuj Lvl Od Do I Good JA Np Mam 10 Lv A MiT 100 Któryś Więc Się Komunikujemy Na Gadu Albo Wpisać Tak Jak Mówi Kubi Wpisujesz Nicki Friends I Zastrzegasz Sobie Innych Wiadomości Bo Denerwujące Są Pw Chcesz Kupić Postać, kase, ale Proponuje Bloka Na Pw Z Takimi Pytaniami Kupisz... Sprzedasz... Chcesz Do... Po To Chyba Będzie Gadu Nie Masz? Pisz Na Pw Tyle Ode Mnie Na ten Temat Stanowczu NIE Lepsza Wersja Moja I Kubi'ego Nie Sądzicie? |
Błagam napisz to normalnie... tego się odczytać nie da
[GM] MapY napisał/a: | # Przyjmuj wszystkie wiadomości PW (oprócz ignorowanych)
# Przyjmuj wiadomości PW tylko od znajomych (z listy znajomych)
# Nie przyjmuj żadnych wiadomości |
Świetne
Klaczu - 23-07-2008, 22:52
Według mnie pomysł jest dobry lecz ... , mozna by bylo np. właczyc tą opcjęi dodąc swoich znajomych , którzy mogli by do ciebie pisać a reszta nie .
Dess - 24-07-2008, 09:20
MapY, super ;> Każdy będzie miał jakąś opcję dla siebie.
Jak ktoś zaznaczy aby nie przyjmował żadnych wiadomości to jak ktoś by chciał do ciebie napisać to taki komunikat by wyskakiwał.
SaKe - 24-07-2008, 10:22
ja bym jeszcze dodal opcje,ignoruj wiadomosci od gracza,ktory ma [do] np 30lvl
wiele osob przypuscmy do tego 30lvla pisze do nas czy chce kupic/sprzedac konto itd...po co nam takie wiadomosci?
Sorandor - 24-07-2008, 10:26
SaKe napisał/a: | ja bym jeszcze dodal opcje,ignoruj wiadomosci od gracza,ktory ma [do] np 30lvl
wiele osob przypuscmy do tego 30lvla pisze do nas czy chce kupic/sprzedac konto itd...po co nam takie wiadomosci? |
To by było zbędne i nie potrzebne za bardzo...
Lucypher - 24-07-2008, 10:34
Klaczu napisał/a: | Według mnie pomysł jest dobry lecz ... , mozna by bylo np. właczyc tą opcjęi dodąc swoich znajomych , którzy mogli by do ciebie pisać a reszta nie . |
Proponuje czytac posty poprzednikow bo MapY to napisal
|
|