My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Niby Eventy

Sosna - 30-06-2008, 09:36

Exp x2 może przejść, ale góra jeden dzień w roku, ale tańsze itemy :?
Noobowski pomysł. Tak w ogóle to z tibii to zciągnąłeś (tam coś podobno takiego było, że za jakieś błędy w grze w ramach rekompensaty)

Fieldy - 30-06-2008, 11:17

Sosna napisał/a:
Tak w ogóle to z tibii to zciągnąłeś

Sorry ale poczułem się dosyć mocna urażony... Nie gram w takie gówna jak Tibia - to jest po prostu syf :/
A cóż za problem w skrypcie gry na dwa dni zmienić exp potworków z np. 50,000 na 100,000...?
To jest propozyjca i dopiero się okaże jak admin się wypowie...

SweeT Dr3aM - 30-06-2008, 11:27

:O Koleś za takie pomysly to my tu ci placic powinnismy :] zamocny pomysl ...
a z tymi esami to miales racje ja sam bym wyslal sms jak bylby exp x2 :]

Fieldy - 30-06-2008, 13:40

SweeT Dr3aM napisał/a:
Koleś za takie pomysly to my tu ci placic powinnismy :] zamocny pomysl ..

Bo głupi nie jest... Tylko potrzeba dobrej woli admina :)
Np. świąteczny event czy urodziny MFO... Urdziny admina <no może zadaleko xD >

Krakk18 - 30-06-2008, 13:45

Jestem za tym aby czasami byl expx2.
Admin na tym sporo zarobi bo ludzie beda wysylac esy zeby podbic lvl. Niech cos takiego bedzie wlasnie z okazji jakis swiat, wydarzeń, np rozpoczecie wakacji, zakonczenie wakacji, sw Mikolaj, Wielkanoc cos takiego

Anonymous - 30-06-2008, 14:01

Conrado napisał/a:
no w sumie dla graczy lepiej ale nie dla admina, przecież będzie mniej esów na ruchy g;)

MNIEJ??? LOL ja bym wysylal tylko w takie dni!! Hehe...nabicie kilku lev w 2 dni bylo by wtedy takie proste ^^ szczególnie na moim lev :P

TYLKO NAJPIERW NIECH ZROBIĄ TEN DLLLUUUGGOOO OCZEKIWANY update, a później można zajmować się takimi dodatkami :grin: :cool:

Można by to wprowadzić np. w dzień rocznicy MFO albo w dzień urodzin Jacka :lol: :lol:

Gbriel - 01-07-2008, 10:24

No ktoś w końcu banią ruszył.Pomysł świetny ale nie powinno być to tak często jak np.:Sylvek,Boże Narodzenie,Wielkanoc,Któraś rocznica danego Uptadu.Ale trzeba by się trzymać jednego co rok w rocznicę MF.
Daniero - 01-07-2008, 10:36

Gdyby byly takie dni to ja bym na nie czekal :) np. w gwiazdke by byl exp x2 i wtedy bylaby fala smsow i innych rodzajow kupna mf. Ja wtedy tez bym doladowal mf poraz pierwszy od ponad roku ;]
piotrek918 - 01-07-2008, 13:22

jak dla mnie dobry pomysł ale czy admin sie zgodzi :?: :?: :?:
dominq94 - 25-07-2008, 15:42

wg mnie moglby byc exp x2 np na koniec roku czy inne swieto albo rocznice MFO jakas
no chyba ze na urodziny admina xDDDDDDD :mrgreen:

koshiba - 25-07-2008, 15:50

Fajny pomysł, ale mówicie, żeby nie za często ten exp x2. Niby czemu? Częstszy bonus= więcej sms-ów g:D
Anonymous - 25-07-2008, 15:57

Cytat:
Fajny pomysł, ale mówicie, żeby nie za często ten exp x2. Niby czemu? Częstszy bonus= więcej sms-ów g:D

I w takim wypadku Admin powinien sie zgodzić ;>
Tylko, że wiesz, że jak coś dzieje się często to staje się codziennością.
Codzienność=szarością. I nikt by powoli nie zauważał takich rzeczy.
Wystarczy jeden dzień w roku, np. w rocznicę MF ;)
Ale tylko podwójny exp, z tymi itemkami to nie ;)

@DOWN
Czy ja tego samego nie napisałem ?

Lucypher - 25-07-2008, 15:57

koshiba napisał/a:
Fajny pomysł, ale mówicie, żeby nie za często ten exp x2. Niby czemu? Częstszy bonus= więcej sms-ów

Wkoncu gracze uznaliby to za norme i nie wysyali smsow ;] a jak bedzie powiedzmy taka sytuacja te 2 razy w roku... to gracze beda miche cieszyc i wysylac smsiki... Adminowi by to nie zaszkodzilo i zyskalby troche w oczach graczy ;] jak dla mnie pomysl super tylko czy Admin sadzi tak samo? watpie..

MichuL - 26-07-2008, 00:32

Swoistym rodzajem eventu w MF są wszelkiej maści turnieje oraz konkursy.