|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - blokada ataków niżych lvl
Cerdin - 01-07-2008, 14:07
gandalf-szary napisał/a: | no postaw sie na miejscu kogoś kto niema telefonu lub go niestać a akurat jest tak dobry że zabija prawie każdego na swojim lvl'u |
Nie ma telefonu - nie wysyła
Nie stać go - nie wysyła
Nikt nikomu nie każe wysyłać sms'ów
Admin tego nie zmieni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anonymous - 01-07-2008, 14:19
gandalf-szary napisał/a: | proponuje blokade ataków niższych lvl bo to jest denerwójące np http://w3.my-fantasy.net/...5541&vid=145459 i znowu masz prota czekasz godzine i znów i niemożesz sobie powalczyć proponuje o zniesienie ataków większych lvl na mniejsze żeby mozna bylo atakować równe i wyższe tylko |
Na pewno nie przejdzie...przecież wtedy znikłyby czachy kogo bym atakował ^^
gandalf-szary napisał/a: | ja pierd*** ktoś ma naprawde dobrą postać a nie jest tak bogaty atakuje go większy lvl a zabiea wszystkich na swojim lvl a jak ma prota ma mniejsze zyski exp rank gold jak ma prota i atakuje a ajk go atakują więcej ludzi |
Chciałbym mieć takie problemy jak ty....
gandalf-szary - 01-07-2008, 14:22
heh no ale bez przesady znikly by czachy a co masz z nich tylko kase i wygraną
widziałem temat o botach to wzamian czasze to może te boty by wproadzili
i by bylo fajnie
Cerdin - 01-07-2008, 14:24
gandalf-szary napisał/a: | heh no ale bez przesady znikly by czachy a co masz z nich tylko kase i wygraną
i by bylo fajnie |
Według Ciebie to jest tylko kasa?
Dobra skończ
Anonymous - 01-07-2008, 14:25
gandalf-szary napisał/a: | heh no ale bez przesady znikly by czachy a co masz z nich tylko kase i wygraną
i by bylo fajnie |
Ty już lepiej nie pisz...bo trudno zrozumieć o czym piszesz i gdzie się kończy zdanie, a gdzie zaczyna
Czachy są i będą...to częśc tej gry...niektózy grają na czachy, żeby nabić sobie medalik! Więc jak można by je usunąć??
gandalf-szary - 01-07-2008, 14:25
a według ciebie co jest czachą chyba ze w twojim ograniczeniu jest więc exp leci
Cerdin - 01-07-2008, 14:26
Dokładnie, i nie którzy mają taki kaprys żeby wbić sobie jak najwięcej wygranych, więc atakują czachy... proste i logiczne.
Myśle że można by ten temat zamknąć bo straszny offtop
Anonymous - 01-07-2008, 14:27
gandalf-szary napisał/a: | a według ciebie co jest czachą chyba ze w twojim ograniczeniu jest więc exp leci |
W moim ograniczeniu nie ma żadnego gracza...więc mogę walczyć tylko z czachami...a czasem lubię je sobie potępić ^^
gandalf-szary napisał/a: | a według ciebie co jest czachą |
Mam Ci napisać definicję "czachy" w MF??
Cerdin - 01-07-2008, 14:27
Czacha jest zrobiona po to, aby zmniejszyść ilość atakowania mniejszych lvl - Ci co się zapomną mają czache i może zabić ich każdy - oni wtedy tracą - eq, rank, złoto, doświadczenie - a np jak ich zabije wiekszy lvl to zyskuje z nich złoto.
Anonymous - 01-07-2008, 14:30
^^ Cóż za piękna definicja
Chociaż nie wszyscy robią czachy, bo zapomnieli o limicie atakowania niższych lev...jest dużo czach, które robią to specjalnie
Anonymous - 01-07-2008, 14:32
Popieram! nielubie noobow ani noobstatow
Cerdin - 01-07-2008, 14:32
Dlatego się ich tępi
Anonymous - 01-07-2008, 14:36
Black dog napisał/a: | Popieram! nielubie noobow ani noobstatow |
To nie graj...
Może to jakiś mod zamknąć...bo ten temta prowadzi do nikąd
Cerdin - 01-07-2008, 14:37
Tak samo jak wyjdz ztąd i nie wracaj
Daniero - 01-07-2008, 15:39
Ja nie jestem anty i nie stoje caly czas przed miastem , ale gdyby nie mozna bylo atakowac mniejszych ,to jakbys wyjasnil osobie co byla z toba w teamie ,ze nie mogles jej odeslac do miasta by nie tracil expa i ranq ??
|
|