My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Program do rejestracji gracza do ściągnięcia(ciekawostaka).

Fingon - 08-07-2008, 09:30
Temat postu: l
Dalej nie wierzycie?

PS. Jeszcze jacek dla pewności się wypowie i dodaje posty tak jak były!!:)

sHaX - 08-07-2008, 10:30

ja nie wierze :P Mój avast pro :P sprobowalem tez innymi ale tylko znalazlem nimi trojana :P a jeszcze innym to ja nawet robaka znalazlem ... ale ja mam antywirusy :P
Dess - 08-07-2008, 10:35

Ej, a na co ten program jest niby ? Do czego.
SaKe - 08-07-2008, 10:37

wlasnie,wogole zapomnialem sie spytac
przeciez mozna sie ze strony normalnie logowac....

Czapareoo - 08-07-2008, 10:48

po cholere taki program? :mrgreen:
trzeba być na prawdę niesamowitym debilem by takie cos zrobic :mrgreen: gratulacje
to teraz zeby zarejestrować się do gry mam sciagac jakis program ? hahahaha
to juz szybciej bedzie mi to zrobic na stronie my-fantasy inie tylko mi
co to ma dac, nie widze żadnych plusow w tym programie tylko ogromny debilizm ze strony tworcy ;)

Fingon - 08-07-2008, 10:52
Temat postu: l
Jestem mądrzejszy od was.
Wiesz ile się trzeba natrudzić, żeby taki program zrobić wiesz???

Dess - 08-07-2008, 10:56

To po co robiłeś to. Wystarczy wejść na stronę główną i kilka razy kliknąć.
Conrado - 08-07-2008, 10:57

Czapareoo napisał/a:
po cholere taki program? :mrgreen:
trzeba być na prawdę niesamowitym debilem by takie cos zrobic :mrgreen: gratulacje
to teraz zeby zarejestrować się do gry mam sciagac jakis program ? hahahaha
to juz szybciej bedzie mi to zrobic na stronie my-fantasy inie tylko mi
co to ma dac, nie widze żadnych plusow w tym programie tylko ogromny debilizm ze strony tworcy ;)

A moze byłbyś trochę grzeczniejszy ? Jak chce pomóc to niech pomaga, że akurat wam się nie podoba to trudno g;)

Czapareoo - 08-07-2008, 10:58

Fingon napisał/a:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fingon napisał/a:

wiem :wink: tylko ile trzeba sie natrudzić by nakłonić mozg do myslenia prawda? trudna robota widac dla ciebie az za trudna :smile:
hehe bede mial z ciebie polewe do konca mojego zycia :mrgreen: z takim pustakiem to sie jeszcze nie spotkalem ><
zrobic program do rejestracji kiedy mozna zrobic tyo szybciej i prosciej na stronie glownej ><

Sorandor - 08-07-2008, 10:58

sHaX napisał/a:
ja nie wierze :P Mój avast pro :P sprobowalem tez innymi ale tylko znalazlem nimi trojana :P a jeszcze innym to ja nawet robaka znalazlem ... ale ja mam antywirusy :P

To na pewno masz jakieś syfy na kompie ten plik skanowałem 2 swoimi anty virusami i na stronie nic nie wykrył więc masz coś od siebie a nie ^^ :???:

Czapareoo - 08-07-2008, 11:00

Fingon, jak na 38 lat to masz cos z glowką http://w1.my-fantasy.net/...p=gm&pid=259005 :D spamowanie jak dziecko spod eterni
moze czas zaczac sie leczyć :mrgreen: ?

SaKe - 08-07-2008, 11:02

Czapareoo napisał/a:
Fingon napisał/a:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fingon napisał/a:

wiem :wink: tylko ile trzeba sie natrudzić by nakłonić mozg do myslenia prawda? trudna robota widac dla ciebie az za trudna :smile:
hehe bede mial z ciebie polewe do konca mojego zycia :mrgreen: z takim pustakiem to sie jeszcze nie spotkalem ><
zrobic program do rejestracji kiedy mozna zrobic tyo szybciej i prosciej na stronie glownej ><

hm to samo bym powiedzial,tylko grzeczniej...

po co rejestrowac sie przez program,skoro mozna spokojnie przez strone?rozumiem jeszcze jakbys chcial klienta zrobic-zeby byly mniejsze lagi czy cos,ale po co to komu?

Fingon - 08-07-2008, 11:06
Temat postu: Program do rejestracji gracza do ściągnięcia(ciekawostaka).
"Conrado" dzięki:)
Sorandor dziex:)
Zrobiłem ten program z myślą, że będzie dany na stronę główną MFo, ale jak Jacek na dzień dzisiejszy go niechce to postanowiłem go wam ukazać:)

Sorandor - 08-07-2008, 11:10

Czapareoo napisał/a:
Fingon, jak na 38 lat to masz cos z glowką http://w1.my-fantasy.net/...p=gm&pid=259005 :D spamowanie jak dziecko spod eterni
może czas zacząć sie leczyć :mrgreen: ?
A co cię obchodzi jego kartoteka chyba nie o tym tu rozmawiamy,jak masz takie głupoty pisać to lepiej wogule nie pisz bo tylko zamieszanie robisz nic więcej!

===================================================================

Jak już zmierzacie do tego to ja bym już bardziej proponował zrobić jakiegoś clienta do grania bo nie które przeglądarki trochę zamulają ^^ to już by miało głębszy sens.

Czapareoo - 08-07-2008, 11:11

Fingon napisał/a:
Zrobiłem ten program z myślą, że będzie dany na stronę główną MFo,

widac ze mysl nei byla przemyslana ;)
po co komus sciagac to,. jeszcze jak ma slaby transfer i dopiero sie rejestrowac?
wiem, powtarzam sie ale do ciebie nie dociera ;) heheheh ty chyba z choinki sie urwales :mrgreen: