|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Program do rejestracji gracza do ściągnięcia(ciekawostaka).
Fingon - 08-07-2008, 09:30 Temat postu: l Dalej nie wierzycie?
PS. Jeszcze jacek dla pewności się wypowie i dodaje posty tak jak były!!:)
sHaX - 08-07-2008, 10:30
ja nie wierze Mój avast pro sprobowalem tez innymi ale tylko znalazlem nimi trojana a jeszcze innym to ja nawet robaka znalazlem ... ale ja mam antywirusy
Dess - 08-07-2008, 10:35
Ej, a na co ten program jest niby ? Do czego.
SaKe - 08-07-2008, 10:37
wlasnie,wogole zapomnialem sie spytac
przeciez mozna sie ze strony normalnie logowac....
Czapareoo - 08-07-2008, 10:48
po cholere taki program?
trzeba być na prawdę niesamowitym debilem by takie cos zrobic gratulacje
to teraz zeby zarejestrować się do gry mam sciagac jakis program ? hahahaha
to juz szybciej bedzie mi to zrobic na stronie my-fantasy inie tylko mi
co to ma dac, nie widze żadnych plusow w tym programie tylko ogromny debilizm ze strony tworcy
Fingon - 08-07-2008, 10:52 Temat postu: l Jestem mądrzejszy od was.
Wiesz ile się trzeba natrudzić, żeby taki program zrobić wiesz???
Dess - 08-07-2008, 10:56
To po co robiłeś to. Wystarczy wejść na stronę główną i kilka razy kliknąć.
Conrado - 08-07-2008, 10:57
Czapareoo napisał/a: | po cholere taki program?
trzeba być na prawdę niesamowitym debilem by takie cos zrobic gratulacje
to teraz zeby zarejestrować się do gry mam sciagac jakis program ? hahahaha
to juz szybciej bedzie mi to zrobic na stronie my-fantasy inie tylko mi
co to ma dac, nie widze żadnych plusow w tym programie tylko ogromny debilizm ze strony tworcy |
A moze byłbyś trochę grzeczniejszy ? Jak chce pomóc to niech pomaga, że akurat wam się nie podoba to trudno
Czapareoo - 08-07-2008, 10:58
Fingon napisał/a: | Jestem mądrzejszy od was. |
Fingon napisał/a: | Wiesz ile się trzeba natrudzić, żeby taki program zrobić wiesz??? |
wiem tylko ile trzeba sie natrudzić by nakłonić mozg do myslenia prawda? trudna robota widac dla ciebie az za trudna
hehe bede mial z ciebie polewe do konca mojego zycia z takim pustakiem to sie jeszcze nie spotkalem
zrobic program do rejestracji kiedy mozna zrobic tyo szybciej i prosciej na stronie glownej
Sorandor - 08-07-2008, 10:58
sHaX napisał/a: | ja nie wierze Mój avast pro sprobowalem tez innymi ale tylko znalazlem nimi trojana a jeszcze innym to ja nawet robaka znalazlem ... ale ja mam antywirusy |
To na pewno masz jakieś syfy na kompie ten plik skanowałem 2 swoimi anty virusami i na stronie nic nie wykrył więc masz coś od siebie a nie ^^
Czapareoo - 08-07-2008, 11:00
Fingon, jak na 38 lat to masz cos z glowką http://w1.my-fantasy.net/...p=gm&pid=259005 spamowanie jak dziecko spod eterni
moze czas zaczac sie leczyć ?
SaKe - 08-07-2008, 11:02
Czapareoo napisał/a: | Fingon napisał/a: | Jestem mądrzejszy od was. |
Fingon napisał/a: | Wiesz ile się trzeba natrudzić, żeby taki program zrobić wiesz??? |
wiem tylko ile trzeba sie natrudzić by nakłonić mozg do myslenia prawda? trudna robota widac dla ciebie az za trudna
hehe bede mial z ciebie polewe do konca mojego zycia z takim pustakiem to sie jeszcze nie spotkalem
zrobic program do rejestracji kiedy mozna zrobic tyo szybciej i prosciej na stronie glownej |
hm to samo bym powiedzial,tylko grzeczniej...
po co rejestrowac sie przez program,skoro mozna spokojnie przez strone?rozumiem jeszcze jakbys chcial klienta zrobic-zeby byly mniejsze lagi czy cos,ale po co to komu?
Fingon - 08-07-2008, 11:06 Temat postu: Program do rejestracji gracza do ściągnięcia(ciekawostaka). "Conrado" dzięki:)
Sorandor dziex:)
Zrobiłem ten program z myślą, że będzie dany na stronę główną MFo, ale jak Jacek na dzień dzisiejszy go niechce to postanowiłem go wam ukazać:)
Sorandor - 08-07-2008, 11:10
A co cię obchodzi jego kartoteka chyba nie o tym tu rozmawiamy,jak masz takie głupoty pisać to lepiej wogule nie pisz bo tylko zamieszanie robisz nic więcej!
===================================================================
Jak już zmierzacie do tego to ja bym już bardziej proponował zrobić jakiegoś clienta do grania bo nie które przeglądarki trochę zamulają ^^ to już by miało głębszy sens.
Czapareoo - 08-07-2008, 11:11
Fingon napisał/a: | Zrobiłem ten program z myślą, że będzie dany na stronę główną MFo, |
widac ze mysl nei byla przemyslana
po co komus sciagac to,. jeszcze jak ma slaby transfer i dopiero sie rejestrowac?
wiem, powtarzam sie ale do ciebie nie dociera heheheh ty chyba z choinki sie urwales
|
|