|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Mapa świata - non pvp
Aldarion - 29-07-2008, 19:28
Serwer non-pvp? To bzdura jakaś.
Pvp to przecież jest podstawa gry, coś dzięki czemu mf jest znośne i dzięki czemu da się w to grać.
Od ostatniego upa przestałem walczyć i co się stało? Całkowicie znikła moja chęć do gry - bo przecież nie powiecie mi przecież, że mf ma taką fascynującą fabułę że będziecie grać tylko po to, żeby ją zgłębiać.
Mówicie?
To pieprzycie głupoty.
Zrobi się z tego gra dla osób cierpiących na kompleks niższości. Albo na niż intelektualny. Albo dla osób kasiastych. Bo zrobi się gra w której wszystko co jest ważne można kupić i cieszyć się że jest się najlepszym. A nie będzie? Będzie, bo przecież tego expa faktycznie gracz będzie miał najwięcej, a to jedyne kryterium.
Co jest fajnego w takiej grze?
Nic?
O, już mówicie z sensem.
Bo do jasnej cholery pvp jest tak nierozerwalną częścią tej gry że jedno bez drugiego istnieć nie może. Tak was fascynuje wciskanie dwa razy strzałki w lewo, dwa razy strzałki w prawo (uwaga żeby nie wcisnąć trzeci raz strzałki w lewo bo jeszcze zginiesz!) ewentualnie przedzielanymi stukaniem w klawisz enter? Niesamowite...
Halo, czy ktoś nie chce tu usunąć jedynego elementu w którym trzeba myśleć?
Do tego dochodzi faktyczny komercyjny sens jego istnienia. Jeśli już na siłę trzeba będzie otwierać jakiś nowy serwer adminowi bardziej opłaci się otworzyć normalny. Bo nawet jeśli na serwie non-pvp wszystko da się kupić to to 'wszystko' ograniczy się do kupowania ruchów. Gdzie resety za dychę? Po co zmieniać nick skoro i tak nikt mnie w tym świecie nie zauważy? Po co kupować godzinę ochrony, po co ją zerować? Powiększanie depozytu, dołączanie do drużyny?
A admin nadmiar kasy niech lepiej przeznaczy na lepsze serwy do starych światów żeby dało się chodzić przynajmniej tak w połowie szybko jak się to robi w nocy.
Jednym słowem: kretynizm.
A jeśli ktoś chce usunąć ten jedyny 'intelektualny' element gry to chyba świadczy coś o tym graczu, prawda?
Kraien - 29-07-2008, 20:35
A ja mam pomysł żeby zamknąć ten temat bo jeśli już taki był i nie przeszedł to ten też nie przejdzie, więc chyba temat do zamknięcia a nie do spamu . Z resztą jak już pisałem są sposoby na swobodne expienie .
Singami - 29-07-2008, 20:47
Masa przeważyła Zamykam
|
|