My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Swiat 3

Nightamare - 31-07-2008, 20:29

Ja popieram. :-D
Kactuzz - 31-07-2008, 21:53

Czy ja wiem czy dużo roboty..
Można to zrobić prymitywnie, ograniczyć dostęp panelu zwykłego GM'a tylko do czatu + zmiana nazwy.
A z kadrą to chyba nie będzie takiego problemu.

ADIHC1 - 31-07-2008, 23:12

kactuzz napisał/a:
Można to zrobić prymitywnie, ograniczyć dostęp panelu zwykłego GM'a tylko do czatu + zmiana nazwy.

Jak widać, przycięcie panelu nie jest łatwe. Gdyby było inaczej, to Tomi już dawno powinien wywalczyć panel dla pomocników, a męczę go o to już od paru miesięcy..

SiR TrAsH - 01-08-2008, 08:18

Wielkie gratulacje pomyslu. Noobki se wchodza na s3 i mysla ze pro i im wszystko wolno powinno byc tak ze jeden gm przydzielony do 1 miasta (moga ewentualnie sie zmieniac) i kazdy wchodzi min. 1 dziennie na 2h to jest minimum no a jak jeden nie moze to zrobic zastepcow :)
Rafciu - 03-08-2008, 23:10

no niby fajny ten pomysł ... ale mi tam nieprzeszkadza ten chaos na s3 wiec jest mi to obojetne :twisted: . Przeciez sa jeszcze s1 i s2 a tam wszystko jest spoko :grin:
SiR MiT - 04-08-2008, 10:00
Temat postu: Re: Swiat 3
Lucypher napisał/a:
Jak kazdy wie na s3 panuje przekonanie ze mozna tam robic wszystko, gdyz jest to swiat niemoderowany. Gm'i zagladaja tam od swieta. W sumie to tez tylko ludzie i 3 swiatow ogarnac sie nie da ;] A teraz do rzeczy...

Proponowalbym stworzyc Kadre GM-ow na swiat 3.Urzedowaliby oni tylko na tym jednym swiecie dzieki czemu moze daloby sie jakos upokoic ten spam, bluzgi na chacie. Tak byc nie moze ze panuje tam kompletne bezprawie...

Prosze teraz powiedziec co o tym sadzicie ;]

PS. Podobnego tematu szukalem dosc dlugo.... lecz nie znalazlem. Jesli takowa propozycja byla to prosze o zamkniecie tematu

Zrobiłeś ten temat tylko po to, aby podjąć się próbie i zostać [GM]'em jeśli nawet ta propozycja zostanie zrealizowana :D ?... Moim zdaniem ten pomysł jest przeciętny... nabór [GM]'ów był już jakiś czas temu i wątpie, aby Jacek znowu to zrobił ^^ Poza tym żeby zostać GM'em (nie wiem jak nim zostać :P ) nie należy tylko wziąć udziału w wyborach i potem popisywać się przed kolegami że ma się GMa i że mogą Ci naskoczyć, tylko trzeba być obowiązkowym i wiedzieć jakiej pracy to wymaga :) I to że GM'owi tych wszystkich zgłoszeń nie karają to nie ich wina bo przecież to nie taka prosta sprawa skoro dziennie dostają po 200 zgłoszeń jak nie więcej a nie logują się codziennie :D Mają napewno ważniejsze sprawy... więc jak zalogują się np. 2 dniach to mają z 500 zgłoszeń i po prostu nie mogą wszystkich ukarać :!: Taka prawda...

gandalf-szary - 06-08-2008, 19:39

ej popieram z pewnośćiom ;pp tylko wezcie mnie do kadry gm'a ;pp (joke)
Pein Nagato - 07-08-2008, 22:33

Nie mam nic do powiedzenia.Ponieważ większość graczy rejestruje się na s3 z powodu nie moderowania.Ale by było się dało zmienić zasadę na s3 np : Każdy wulgar każdy spam reklamowanie karane i tyle.
FluXioN - 08-08-2008, 00:19

Heh :D Na S3 totalna sielanka :) Lubie to, nie pasuje??? zarejestruj sie na S1 badz S2 :) Na S3 Dissy jest ostatnio bardzo czesto online, ponoewaz pisze do niej jak cos nie tak ( za duze bluzgi ) jednak, ona tez nie wyrabia, poniewaz ma problemy z netem... Propozycja??? Wrzucic jakis np 2 aktywnych i uczciwych graczy na gm'a chociaz na Miesiac :)
Dudzin18 - 08-08-2008, 00:51

Skoro ludzie nie potrafią normalnie rozmawiać na czacie to może im to uniedostepnić i stworzyć czat tak jak w Old Mfo w mieście może wtedy przemyślą swoje zachowanie.

Ps. to tylko taka mała propozycja ;)

Oczywiście chodzi mi tylko o 3 świat.

FluXioN - 08-08-2008, 00:57

Lepiej nie :) Tak przynajmniej mozna stac na polu i gadac jednoczesnie :D
A wtedy??? Co by bylo??? Prehistoria jakas :D

CraZy_CrY - 08-08-2008, 07:24

FluXioN napisał/a:
Heh :D Na S3 totalna sielanka :) Lubie to, nie pasuje??? zarejestruj sie na S1 badz S2 :) Na S3 Dissy jest ostatnio bardzo czesto online, ponoewaz pisze do niej jak cos nie tak ( za duze bluzgi ) jednak, ona tez nie wyrabia, poniewaz ma problemy z netem... Propozycja??? Wrzucic jakis np 2 aktywnych i uczciwych graczy na gm'a chociaz na Miesiac :)

No Tak GM'owie Powinni Zajmować Się Ś3 (Flux Wiem Doczego Dążysz Wrzucic jakis np 2 aktywnych i uczciwych graczy na gm'a chociaz na Miesiac :) ) Wtedy Można By Było Nowych GM'ów Wypróbować Na Świecie Gdzie Nie Mieli BY Dużej Pracy Jednak Ś3 Powinnien Byc Moderowany, A Dlaczego? Bo Taki Verrine Nie Zdobył By Tyle RanQ Bez Przelewania, A Dlaczego Bo Mu Wolno Prrzekaać EGIR Na Ś3 ZDECYDOWANIE NA TAK

FluXioN - 08-08-2008, 11:03

Heh, z tym ze juz veerrine nie przeleje wiecej ;) A ranq nabil wtedy uczciwie... :P
Dudzin18 - 08-08-2008, 16:07

JA tam do Verine sie nie czepiam ;] bo wiem że napewno słusznie nawalał rank zresztą nie oto chodzi chyba w tej rozmowie więc nie bd Oftopicował
wracając do tematu Fluxion może masz racje przegiołem z tym czatem w mieście no ale powiem tak powinni znaleść jakiś GM aby sprawdzali 3s najlepiej regularnie :) mówie tylko i wyłoncznie o czacie :] może wtedy gdy zobaczą że sporo ludzi dostaje kary to sie od uczą :D wiecie chodzi mi oto żeby chociaż by był 1 GM na każde miasto :)

ale z tego co zauważyłem to mało leci bluzgów w folhord jak i w Ballis tam żadko kiedy widać żeby ktoś sie wyzywał.

SeBulba - 08-08-2008, 18:22

Całkiem ciekawy pomysł gorzej może być z wykonaniem. Jeżeli uda się go zrealizować to ja się piszę ;)