|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - zatrudnienie programistów=szybszy upadate
Ukryty_Samuraj - 29-08-2008, 22:44
Tomi, a Jacek i ten drugi to dwie różne sprawy.
Tomi - robi update.
Jacek i pan X ;D - skrypt do gry...
O kogo chodziło autorowi tematu? Co do update uważam że sam Tomi już sobie poradzi, ale TODO cała lista (dla pełnych nadziei) i Jacek sie tak szybko nie uwinie... Wiec pomoc Jackowi by się przydała
Vilshion - 30-08-2008, 08:57
ADIHC1 napisał/a: | Admin ma pomocnika, kodera. Za aktualizację fabularną odpowiada Tomi i tylko on - nie liczyłbym na to, że to się zmieni.. |
I dobrze ile mozna miec upkow ?? To tylko psuje w jakiejs czesci postac...( masz dobre staty a tu ci dodaja nowe lepsze eq, oczywiscie resa robisz ale czy napewno zrobisz tak samo dobrego?? )1 na rok,czy tam pare lat wystarczy....a tzn. low lvle najczesciej narzekają na upki bo malo co upek dodaje np. nowe bossy do miasta eliar. NIech se wbija 100 lvl i dojda do balis i zobacza ze troche to trzeba sie potrudzic by przejsc upa....
[ Dodano: 30-08-2008, 10:00 ]
risse napisał/a: | gdyby admin sobie dobrze radzdil to by nie bylo upow takich wiekszych jak np ostatni co rok[...] |
Powiedz mi przeszles calego upa??? To tak latwo nie jest a jak juz ktos przeszedl to duzo to osob nie jest...
real madryt xD - 30-08-2008, 09:17
Vilshion napisał/a: |
I dobrze ile mozna miec upkow ?? To tylko psuje w jakiejs czesci postac...( masz dobre staty a tu ci dodaja nowe lepsze eq, oczywiscie resa robisz ale czy napewno zrobisz tak samo dobrego?? )1 na rok,czy tam pare lat wystarczy....a tzn. low lvle najczesciej narzekają na upki bo malo co upek dodaje np. nowe bossy do miasta eliar. NIech se wbija 100 lvl i dojda do balis i zobacza ze troche to trzeba sie potrudzic by przejsc upa....
|
Tez kiedys mielismy niski lvl
Ashiro - 30-08-2008, 13:16
Vilshion napisał/a: |
risse napisał/a: | gdyby admin sobie dobrze radzdil to by nie bylo upow takich wiekszych jak np ostatni co rok[...] |
Powiedz mi przeszles calego upa??? To tak latwo nie jest a jak juz ktos przeszedl to duzo to osob nie jest... |
Przejście upa w jeden dzień to jest tylko kwestia mf'ów na koncie.
Ale nie wiem po co się śpieszyć, nie lepiej sobie powoli go przechodzić i
mieć co do roboty, niż stać przed miastem i expić?
Dobrze, że update wchodzi na te pół roku bo tak to fabułę można by przejść w kilka miesięcy...
Gajos - 30-08-2008, 13:24
Ashiro napisał/a: | Przejście upa w jeden dzień to jest tylko kwestia mf'ów na koncie.
Ale nie wiem po co się śpieszyć, nie lepiej sobie powoli go przechodzić i
mieć co do roboty, niż stać przed miastem i expić?
Dobrze, że update wchodzi na te pół roku bo tak to fabułę można by przejść w kilka miesięcy... |
A poza tym te szybsze Upy to tylko tym z top 100 w doświadczeniu by się przydały bo oni naprawdę nie mają co robić chociaż nikt im nie kazał gonić z lvl... A niższe lvl nie przejdą upa w 1-2 dni... No i co to za przyjemność przejść upa w 1 dzień a potem tylko wbijać exp i rank ?
risse - 30-08-2008, 14:20
w ankiecie dalem tez mini upadate czyli zrobic wszystko z listy todo poprawki graficzne i nowe male qesty w juz istniejacej fabule.Gdy by bylo wiecej koderow mini upadate napewno by znaczniej szybciej wchodzily kto by nie chcial gildi ? np z lity todo i wielu innych fajnych rzeczy ale niestety w kilka osob nieda sie robic upadate duzego i mini dosc czesto a upadate mini sa zadkoscia a na niektore wieksze pomysly z listy todo juz sie pewnie niedoczekam w mf 2 moze w 3 ktora bedzie za 5lat to bedzie
ADIHC1 - 30-08-2008, 14:34
Ukryty_Samuraj napisał/a: | ale TODO cała lista (dla pełnych nadziei) i Jacek sie tak szybko nie uwinie... Wiec pomoc Jackowi by się przydała |
Przecież pisałem dlaczego nie ma zmian w obecnej wersji gry:
ADIHC1 napisał/a: | ze względu na MFO3, w tej wersji gry większych zmian nie będzie - stąd wrażenie zastoju. |
Co wcale nie znaczy, że mnie to cieszy - jest wiele poprawek, które powinny się pojawić w miarę szybko. Ale cóż..
real madryt xD - 30-08-2008, 16:44
ADIHC1 gdy będzie 3 wersja bedzie trzeba wsztko zaczynac od nowa
Kiedy to będzie, jest juz jakis termin podany (realny)
ADIHC1 - 30-08-2008, 17:29
real madryt napisał/a: | ADIHC1 gdy będzie 3 wersja bedzie trzeba wsztko zaczynac od nowa |
Nie, najprawdopodobniej będzie to aktualizacja obecnej wersji.
real madryt napisał/a: | Kiedy to będzie, jest juz jakis termin podany (realny) |
Tego nawet Admin nie wie ; >
real madryt xD - 30-08-2008, 18:01
ADIHC1 napisał/a: |
Nie, najprawdopodobniej będzie to aktualizacja obecnej wersji.
|
To bardzo dobrze, dzieki za info
Xianianin - 30-08-2008, 23:47
Cytat: | najprawdopodobniej będzie to aktualizacja obecnej wersji. |
Aktualizacja? A więc ta fabuła, która została już stworzona zostanie niezmienna?
Kactuzz - 01-09-2008, 09:26
Fabuła raczej sie nie zmieni a system gry.
A co do tego, że nie będzie resetu wszystkiego to nie byłbym tego taki pewien.
Ja już zmądrzałem i przerzuciłem się na coś znacznie lepszego
risse - 01-09-2008, 10:55
znacznie lepszego czyli o co ci chodzi?
Xianianin - 01-09-2008, 11:55
kactuzz napisał/a: | Fabuła raczej sie nie zmieni a system gry. |
Więc nie będzie zmian adresów, ani nic podobnego? Więc czemu to nazywa się MFO3, a nie Update?
Singami - 01-09-2008, 12:03
Bo np. zmienią wszystkie statystyki, grafikę, po prostu wyrwą wreszcie korzenie.
Cytat: | znacznie lepszego czyli o co ci chodzi? |
Wszystko lepsze od MFO
|
|