|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Projekt MF - Łyżeczka Solidusa - walkthru
dracon13pl - 30-08-2008, 12:14
Cytat: | Bzdura U mnie nie ma żadnej takiej łyżeczki -.- Widelca też nie widzę... a konta robiłem już z 50 razy jak nie więcej... i nigdy takie coś mi sie nie pokazało Jakiś BUG | nie bug tylko nigdy nie myjesz zebow po kazdym posilku i solidus wie o tym bardzo dobrze
koshiba - 30-08-2008, 14:22
Mi tam nic nie wyskoczyło, a na dodatek jeszcze przypadkowo stworzyłem konto na s1 x D. Jak możecie to zbanujcie nick asdfghas
SaKe - 30-08-2008, 15:20
koshiba napisał/a: | Mi tam nic nie wyskoczyło, a na dodatek jeszcze przypadkowo stworzyłem konto na s1 x D. Jak możecie to zbanujcie nick asdfghas |
napisz do jakiegos gm'a lub sam skasuj...bylo zalozyc na swoim mailu,a nie na latwizne...
Shey - 30-08-2008, 15:27
Hehe Ale ciekawe jak Pit ją zdobył ? Skoro walczył z solidiusem z 1-2 lata temu Jak dla mnie to fake .
Phantom - 30-08-2008, 15:28
SaKe napisał/a: | koshiba napisał/a: | Mi tam nic nie wyskoczyło, a na dodatek jeszcze przypadkowo stworzyłem konto na s1 x D. Jak możecie to zbanujcie nick asdfghas |
napisz do jakiegos gm'a lub sam skasuj...bylo zalozyc na swoim mailu,a nie na latwizne... |
Ty czasem czytasz swoje posty? Jaką łatwizne?
Po prostu zamiast świata 3 wybrał 1 (przez pomyłkę),
miał zamiar tylko sprawdzić czy łyżeczkę solidusa można rzeczywiście zdobyć.
znalazł się the beściak...
Pitazboras - 30-08-2008, 15:32
Shey napisał/a: | Hehe Ale ciekawe jak Pit ją zdobył ? Skoro walczył z solidiusem z 1-2 lata temu Jak dla mnie to fake . |
A nie zauważyłeś, że na filmiku zakładam nowe konto, hm? (na s3, nawet zmieniam świat, a wam się zapomina to zrobić, ehhh )
A jak wam nic nie wyskoczyło, to pewnie źle szukacie... Zauważcie, że ten piksel jest prawie niewidoczny... Trzeba mieć wprawę w jego szukaniu, inaczej nic z tego.
SaKe - 30-08-2008, 15:33
Phantom napisał/a: | SaKe napisał/a: | koshiba napisał/a: | Mi tam nic nie wyskoczyło, a na dodatek jeszcze przypadkowo stworzyłem konto na s1 x D. Jak możecie to zbanujcie nick asdfghas |
napisz do jakiegos gm'a lub sam skasuj...bylo zalozyc na swoim mailu,a nie na latwizne... |
Ty czasem czytasz swoje posty? Jaką łatwizne?
Po prostu zamiast świata 3 wybrał 1 (przez pomyłkę),
miał zamiar tylko sprawdzić czy łyżeczkę solidusa można rzeczywiście zdobyć.
znalazł się the beściak... |
jezus maria phantom...chodzi o to,ze jak juz chce cos takiego sprawdzic,to problem zalozyc nowego SWOJEGO maila,zeby nie bylo zadnych problemow?a pozniej juz tak jest...ukradli mi konto/nie moge skasowac konta,bo nie znam maila...itd...
Dess - 30-08-2008, 15:37
Pitazboras napisał/a: | A nie zauważyłeś, że na filmiku zakładam nowe konto, hm? (na s3, nawet zmieniam świat, a wam się zapomina to zrobić, ehhh ) |
Tylko kiedyś na SB podawałeś linki na youtube gdzie widać, że na swoim koncie ją masz (na 180lv, +1mlnd złota).
Shey - 30-08-2008, 15:40
Pitazboras napisał/a: | Shey napisał/a: | Hehe Ale ciekawe jak Pit ją zdobył ? Skoro walczył z solidiusem z 1-2 lata temu Jak dla mnie to fake . |
A nie zauważyłeś, że na filmiku zakładam nowe konto, hm? (na s3, nawet zmieniam świat, a wam się zapomina to zrobić, ehhh )
A jak wam nic nie wyskoczyło, to pewnie źle szukacie... Zauważcie, że ten piksel jest prawie niewidoczny... Trzeba mieć wprawę w jego szukaniu, inaczej nic z tego. |
Hehe a na innych filmikach nawet pisze Pitazboraz lvl 193 i była łyżeczka ;D Chyba ze masz 2 postacie na tym lvl
Pitazboras - 30-08-2008, 15:40
No bo owszem, mam... Łyżeczka u Solidusa nie jest do zdobycia od wczoraj przecież Była tam praktycznie od samego początku.
Shey napisał/a: | Hehe a na innych filmikach nawet pisze Pitazboraz lvl 193 i była łyżeczka ;D Chyba ze masz 2 postacie na tym lvl |
Na 193 to nawet jednej postaci nie mam
Dess - 30-08-2008, 15:44
Pitazboras napisał/a: | No bo owszem, mam... Łyżeczka u Solidusa nie jest do zdobycia od wczoraj przecież Była tam praktycznie od samego początku. |
Tak? Tylko trochę dziwne, że akurat od kilku dni o tym trąbią
Pitazboras - 30-08-2008, 15:48
Bo Ku_Zi coś o tym wspomniał na sb, to się reszta zaczęła dopytywać co, gdzie i jak... No to postanowiłem wyjaśnić, żeby nie było więcej wątpliwości. Mało osób ma łyżeczkę, bo trudno ją zdobyć. Pewnie dlatego o niej nie słyszałeś.
Shey - 30-08-2008, 15:50
A c tak dokłądnie daje ta łyzeczka?
Dess - 30-08-2008, 15:53
Dess napisał/a: | A c tak dokłądnie daje ta łyzeczka? |
Przeczytaj cały temat, było napisane ;>
Skailer - 30-08-2008, 16:15
http://pl.youtube.com/watch?v=hG6uTs9gR5U lodówka, portfel i otwieracz ja też umiem pobrać źródło strony i je trochę przerobić
|
|