|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - MFO na komórce??
Pitazboras - 12-07-2009, 11:28
TesT StaTuje napisał/a: | Chodzi mi dokladniej cos w stylu shockwave by mozna bylo widziec animacje. Czyli mapke. |
Nie ma tu nic "w stylu shockwave". Animacje i obrazki mapy to zwykłe GIF-y i/lub zwykłe PNG.
TesT StaTuje - 13-07-2009, 00:58
taa jest. bo opera mini poprostu nie jest ustawiona na zadne wtyczki. nie chodza filmy i ANIMACJE. czyli np. jak solidius odbiera ciasto i kladzie je. tego nie widac. a przegladarki typu skyfire lub mozila fennec maja taka mozliwość lecz sie tną, wszystko muli. wiedz podsumowujac. chcesz wejsc na mf? wlaczaj skyfire i uzboj sie w cierpliwosc lub wbijaj na kompa:D opere mini polecam tylko na przeglad wiadomosci lub aukcje na targu. Lecz uwaga. Jeżeli wbijasz na s1 lub s2 to pamietaj ze jak wchodzisz przez telefon to tez masz IP. ja jak mam wi fi to mam ip takie ze po kazdym nowym wejsciu na neta mam zmieniana tylko koncowke IP i nie wplywa to na multialarm czyli pozostaje multi mi tak czy siak. (Mowie oczywiscie o s3)
Kondziuszek - 18-07-2009, 23:56
Ale mfo na telefon to dobra sprawa. Wyjeżdżasz gdzieś na wczasy i tam nie ma neta wiec jest git
|
|