My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - "Nowa Klasa"

marcin522 - 14-12-2008, 23:13

Masz moje poparcie kolo.A któryś tam wspomniał o s4 ? xD mogli by zrobic s4 :-D . Acha i z tymi hiterami to ja był nie dodał jednetylko kilka jak graliscie w metina to tam jest zę wybierasz jedna postać w tymprzypadku by był np. Wojownik i jakieś pod kategorie np. Wojownik wiatru :razz: Miał by np. ciagle wiatru 50 albo jakieś spec. ataki typu: ( nawet jak wojownik mógł by cos mieć fajnego )
- Super wicher
- Uderzenie burzy
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Takze jakby wprowadzili takie zmiany to by było zajebiaszczo. :grin:

Zeke - 18-12-2008, 16:53

Hiterzy by odpowiedzieli na to dodając troszke więcej w szczęście...
Jelsyn - 18-12-2008, 17:14

Dziwny ten pomysł nowa klasa ??:| tylko dzięki innemu eq :rotfl: a jeżeli chcesz hiterów się pozbyć to masz pecha bo zawsze jest jakiś inny sposób, a nie wprowadzanie nowego eq, które drastycznie zmieni grę. (tak mi się wydaje)

Ogólnie na NIE :>

Singami - 18-12-2008, 20:16

Jelsyn napisał/a:
Dziwny ten pomysł nowa klasa ??:| tylko dzięki innemu eq :rotfl: a jeżeli chcesz hiterów się pozbyć to masz pecha bo zawsze jest jakiś inny sposób, a nie wprowadzanie nowego eq, które drastycznie zmieni grę. (tak mi się wydaje)

Ogólnie na NIE :>

Źle ci się wydaje. Przeczytaj ponownie cały topic.

Cradle - 18-12-2008, 20:22

Jak dla mnie, to bez sensu pomysł, z tą "nową klasą".
Bez Hiterów, gra straciłaby na wartości(chociaż nigdy nie próbowałem grać Hiterkiem) ale to tylko moje zdanie i nikt nie musi się z nim liczyć.

Jelsyn - 18-12-2008, 21:25

No tak, ale te wszystkie zmiany statystyk przedmiotów musiały by być proporcjonalne i do tego jeszcze stworzyć nowe bronie trochę by to wprowadziło zamieszania jak na moje oko i taktyki by się zmieniły ;) a co za tym idzie kolejne resety statystyk aby "rozkminić" jaką obrać taktykę.
Edzio - 19-01-2009, 15:47

Ja na tak ale ten pomysł, żeby został zrealizowany na nowym świecie, aby w starych nic nie mieszać :)
LaEme - 19-01-2009, 15:51

bardzo dobry pomysł
w tym momencie jak mówią ludzie ( i sam zauważyłem ) gra "schodzi na psy" przez różnorakich noobstatów itp.
Jak dla mnie powinni to po prostu rozpatrzeć

EdwinOdesseiron - 19-01-2009, 15:56

Cytat:
Ja na tak ale ten pomysł, żeby został zrealizowany na nowym świecie, aby w starych nic nie mieszać :)

Po co odgrzewasz? a nowego świata i tak nie będzie, było mówione to setki razy.

Jelsyn ma rację, w każdym systemie znajdzie się "wyłom". Teraz tym wyłomem są hitterzy, co byłoby później trudno stwierdzić. System jest dobry i Jacek nie zaryzykuje jego zmiany, zwłaszcza że kosztowałoby to dużo pracy i prawdopodobnie by nic nie wniosło.

PhysX - 26-01-2009, 16:43

Na nie pomysł jakiś dziwny jest
Blizzard - 28-02-2009, 11:27

Bardzo mi sie podoba pomysl :) Czesto atakuja mnie hiterzy, wiec "Jestem na TAK" :)
marceli96 - 01-03-2009, 13:53

Mi ten pomysł się nie podoba.Po co robić nowe klasy.Jest dobrze i nie potrzeba robić nowych klas.
WoBo - 01-03-2009, 16:14

bardzo dobry pomysł :-D
geraltt - 05-03-2009, 21:17

Blizzard napisał/a:
Bardzo mi sie podoba pomysl :) Czesto atakuja mnie hiterzy, wiec "Jestem na TAK" :)

jak cie atakuja czesto hiterzy to nie stoj pod miastem, tak pozatym jego idea wskazuje dodania nowego EQ, a nie dodawania + zmieniania bądź usuwania obecnego;]
wszak hiter wcale nie musi zakladac takowego EQ, wiec pod tym wzgledem ilość hiterow sie nie zmieni, będzie tylko jakies urozmaicenie

osobosicie jest mi ono obojętne...

Avrish - 12-03-2009, 10:14

Na NIE tak jak ktoś już napisał dobrze jest tak jak jest xD