My Fantasy Online 2
Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2

Śmietnik - Zima

Tomi - 08-12-2008, 00:16

zmiana wszystkich teksturek na zimowe raczej odpada ale zimowe/świąteczne logo jeśli tylko takowe ktoś "wyczaruje" na pewno zostanie wstawione. Do świąt jeszcze trochę czasu zostało więc mikołaj ma jeszcze czas na przygotowanie prezentów ;)
dawidtysler209 - 08-12-2008, 00:35

Cytat:
A ty przestań bronić admina który nic nie robi bo i tak nic nie dostaniesz tylko się podlizujesz

Oj Panowie.. Panowie.. Kłocicie sie o niewiadomo, ale co do czego to jak bys miał oczy to zauwazył byś jednak, że ADI bardzo wiele dla tego forum zrobił, a tego typu komentarze są poprostu nie na miejscu.

Patrząc na to z innej strony zainteresowanie grą przez adminów jest, Tomiego widzę co wieczór na forum, i na grze przez jakieś 10 - 15 minut.

Logo? A no przydało by się.. Są swięta, więc i klimat gry mógł by nawiązywać własnie do naszej kochanej zimy :-P Punkty MF? Wg mnie nie mają znaczenia, kto wygra, ten wygra.. ;)

Robi się niepotrzebny spam, proponował bym ten temat zamknąć :cool:

Phantom - 08-12-2008, 00:51

Ja już w logo świąteczne się bawiłem: https://forum.mfo2.pl/viewtopic.php?p=257655#257655 :D
Jak coś to brać :twisted:

Pamiętam tamtej zimy jak wprowadzono śnieg do gry :D tandeta i muliło ... nie róbcie tego więcej :D (choc i tak juz nie gram)

Jelsyn - 08-12-2008, 18:26

Tomi napisał/a:
zmiana wszystkich teksturek na zimowe raczej odpada ale zimowe/świąteczne logo jeśli tylko takowe ktoś "wyczaruje" na pewno zostanie wstawione. Do świąt jeszcze trochę czasu zostało więc mikołaj ma jeszcze czas na przygotowanie prezentów ;)

Nic nie jest jeszcze stracone :D

Więc po co się sprzeczać jest grudzieć, czy nie możecie chociaż na ten 1 miesiąc odpuścić
adminowi ;) On też ma swoje życie, a jak wejdzie kolejny up'ek to i tak większość graczy z lvlem powyżej 180 przejdzie go w 1 dzień gracze z poziomem poniżej 100 wogóle go nie przejdą i zostania grupa która zrobi to w przeciągu 2-5 tygodni nabijając poziom i znowu będzie to samo krzyk rozpaczy, że już się skończyło, że chcecie znowu czegoś nowego, a ja mam dla was radę zacznijcie grać 4 fun na innych światach jak wam się nudzi.

KamilZmc - 08-12-2008, 19:09

Jelsyn mówisz o miesiącu odpoczynku dla Admina jakbyś miał dobry wzrok zauważyłbyś że admin nie robi nic w żaden miesiąc raptem jeden upek na rok to po prostu śmieszne
Jelsyn - 08-12-2008, 19:11

No widzisz a mam takie pytanie przeszedłeś już tego up'a ??;] i jeżeli tak czy zrobiłeś to SAMODZIELNIE ??:] czy jakiś kolega powiedział tobie co i jak ??;]
KamilZmc - 10-12-2008, 13:55

nie przeszedłem i nikt mi nie pomaga ale to nie ma znaczenia chyba nie umiesz racjonalnie oceniac sytuacji
kwadratus16 - 12-12-2008, 23:38

jak ktos chce miec zimowe swieta to niech je spedzi w nordii albo azarad lub w zamarznietym lesie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
maxdren - 28-12-2008, 17:59

co wy tak umieszczecie kogoś wpisy i potem tylko robicie z tego kłutnie