|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - Najlepsze walki z Danego świata wyświetlane na str.głównej
Violet - 14-02-2009, 10:10
zły pomysł bo np. jakiś anty chce się ukryć a pokażą jego walkę i po nim będzie ;/
MuZo - 14-02-2009, 13:01
Problemem w tym pomyśle jest to, że 3/4 ludzi nie lubi chwalić się swoimi walkami ponieważ to jest wnerwiające. Jestem na nie, chociaż można wychwycić przekręty . pozdro
Kolorek - 14-02-2009, 13:11
MuZo napisał/a: | Problemem w tym pomyśle jest to, że 3/4 ludzi nie lubi chwalić się swoimi walkami ponieważ to jest wnerwiające. Jestem na nie, chociaż można wychwycić przekręty . pozdro |
Masz racje
Ale moim zdaniem to nie potrzebne np. jest gracz anty ( nikt nie wiem ze jest anty woj ) walczy z wojem wygrywa będzie wiadomo ze on anty nie jakaś hybryda. Jakby ten pomysł będzie w grze to wszyscy z Top 10 będą padać bo ci gracze co atakują wiedzieli Jak maja inte i jakie eq trzeba mieć na nich żeby ich zjechać ( i dobre staty ) Wszystko można się dowiedzieć dzięki raportom
grubybenek - 14-02-2009, 13:15
1) A jak byś się czuł gdyby pokazali Twoją walkę gdy tracisz załóżmy 2k ranku? A później komentarze: "Haha przegrałeś z takim leszczem" itp.
2) Rankingowców z top 100 którzy pokazują walkę jak każde dziecko z pod Lange gdy zdobywa ponad 50 ranku można policzyć na palcach jednej ręki.. Moje walki - moja sprawa
3) Jest sporo osób które walczyły z jakimś graczem i zobaczą jego walkę z kimś dobrym, więc mogą obliczyć mniej wiecej jakie ma staty ten z lepszych
3x na nie
MuZo - 16-02-2009, 11:01
Gruby dobrze trafiłeś . Jak można się czuć kiedy ktoś z wystawy lub jakiś noob ciebie zabije i potem będzie to wysyłał ?? All będą się śmiać i '' Ale noob hahaha z taką lamą padł omg '' przeważnie takie sytuacje są na nie . Ten temat nie powinien wcale powstawać . Pozdro
dawidtysler209 - 16-02-2009, 13:17
Bezsensowna propozycja - nie chciał bym żeby ktokolwiek oglądał moje najlepsze waki - mój profil - moja sprawa i innym nic do tego - moge sobie walczyć z kim chce.
Wielokrotnie są robione "resety na gracza" i to będzie jeszcze bardziej im sprzyjało. Top 100 tego jeszcze nie odczuwa, ale ja jako gracz z top 10 odczuwam i potrafię na szczescie wyczuc kiedy jest reset na gracza..
Jestem na NIE.
Shark - 16-02-2009, 15:23
Bolek napisał/a: | Wywnioskuje to tak jak ja... Ile mniej więcej HP ile siły np. jak ktoś wygra speedem to bedzie wiedział że trzeba dawać w speed i w szczeście. |
Taa jasne, tylko jak początkujący to wyliczy ?
Takie rzeczy wyliczają starzy wyjadacze, myślisz, że newbie
obliczy atak takiego 100 lvl po tym, że akurat ten 100 lvl złapał antymaga
w eq na woja . I co, na 10k hp walił mu za 9k . Rzeczywiście, można z tego dużo
wywnioskować . Atak można wywnioskować jeśli wiemy ile obrony ma jakaś osoba z EQ +
efektywność . Hp to każdy widzi raczej, wystarczy wejść w profil .
Zresztą, gdzie tu prywatność ?
Ty Zeke nie wiesz co to znaczy być prawdziwym TOPowcem i strzec swoich tajemnic .
Walczysz z samymi cieniakami, którzy nie mają więcej niż 2k ranku i od roku
czasu masz cały czas ten sam rank (może 2k ranku więcej) . Ja nie mówię,
że masz zła taktykę - taktyka niczego sobie, tylko, że taki prawdziwy
topowiec ma odpowiednią strategię na dobrych graczy, a nie na cieniaków .
Mówisz, że wtedy GM będą szybciej wypatrywać przekrętów w TOP ?
A co, teraz nie mogą ? Nie rozumiem o co Ci w tej kwestii chodziło .
Walka miesiąca byłaby lepsza, za takie coś można by było dostawać nagrody,
oczywiście wszystkie odpowiednio wyważone do levela (więcej ludzi chciałoby
walczyć) . Nagrody oczywiście byłyby w złocie
Tirell - 16-02-2009, 20:46
Kijowy pomysl,jestem na NIE ;P
|
|