|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
|
Śmietnik - atak niższych lv
Jelsyn - 20-01-2009, 16:59
Tion napisał/a: | EdwinOdesseiron napisał/a: | Jak taki jesteś pro że musisz ciągle walczyć to powinieneś sobie z tym radzić, |
? a czy ja mówiłem ze ja pr00? asd
a 10 pkt różnicy w statach to duża różnica (na tych lv) |
Ale nie tracisz ranqu ani expa, jedyna strata to złoto i ew. jakiś item/miksta, a zyskać możesz dużo więc ocb ?
Lucypher - 20-01-2009, 17:29
JEstes slaby... nie potrafisz poradzic sobie z wyzszym lvlem ktory zapewne jest slaby( ludzie z elity nie atakuje nizszych lvli ) to twoj problem. ;/ ten dzial nie jest od skladania zazalen... nikt od poczatku nie byl tak jak ty to powiedziales "pr00"... kazdy uczyl sie grac. ty rowniez sie naucz
EdwinOdesseiron - 20-01-2009, 22:20
Tion napisał/a: | EdwinOdesseiron napisał/a: | Jak taki jesteś pro że musisz ciągle walczyć to powinieneś sobie z tym radzić, |
? a czy ja mówiłem ze ja pr00? asd
a 10 pkt różnicy w statach to duża różnica (na tych lv) |
OK, tu masz rację. Ale nie możemy odmówić np 14-emu lvl możliwości zaatakowania 15-ego, dlatego to co mówisz jest niewykonalne.
poza tym MFO jest nastawione na walki, więc nie ograniczajmy ich (choć oczywiście nie popieram ataku na niższe lvl ale raczej w drugą stronę).
No i to co mówi Lucypher - czachy to w 90% n00by, więc nie są zbyt groźni.
Anonymous - 20-01-2009, 23:53
no dobra ... temat do zamknięcia
EdwinOdesseiron napisał/a: | No i to co mówi Lucypher - czachy to w 90% n00by, więc nie są zbyt groźni. |
ale to nie znaczy ze noob nie moze Cie pokonac
|
|