|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Powiadomienia
EdwinOdesseiron - 25-01-2009, 12:48
PhysX napisał/a: | Przydatne ,można zaoszczędzi RanQu jak jakiś głupi n00bek cię zaatakuje |
Jeśli dajesz się zaatakować bez mixów, to raczej ranker z Ciebie żaden... więc nie wiem czego Ci szkoda? 10 punkcików?
A pomysł jest dobry raczej dla początkujących graczy, dlatego też powinna być opcja wyłączenia go (ukrycia tego okienka).
Soft - 25-01-2009, 15:29
EdwinOdesseiron napisał/a: | A pomysł jest dobry raczej dla początkujących graczy, dlatego też powinna być opcja wyłączenia go (ukrycia tego okienka). |
Niekoniecznie dla początkujących, a o ukryciu okienka napisałem w ostatnim zdaniu pierwszego posta.
MySticK - 25-01-2009, 15:36
B.dobry pomysł gratuluje Soft .
To moze byc kluczowe np.przed walką z bossem mój przykład chce walczyc z Aquaticiem a Tu co ? nie ma miksów ... ;D Zdecydowanie na TAK
Falen Aelan - 30-01-2009, 22:26
Moze jakas ankieta? bo znowu mi Phantom da ostrzezenia za to ze mam konto na mfo
Soft - 07-01-2010, 17:16
Refresh.
Zastanawiam się czy jest jakiś cień szansy na pojawienie się tego...
Daję obrazek bo tamten zniknął...
minek123 - 07-01-2010, 17:21
Myślę ze jest to przynajmniej godne uwagi,
proste, pożyteczne i przejrzyste,
miejmy nadzieje że podobne rozwiązanie znajdziemy w v3 lub v2...
(temat widzę jest konkretny wiec jak zobaczę jakiegoś spamera tutaj to ostra szybko zarobi...)
real madryt xD - 07-01-2010, 17:30
Bardzo dobry pomysł, ciagle forum zalewane jest masa pomysłów ale wiekszosc jest nawet nie godna uwagi ale ten jak najbardziej popieram. Tak jak napisal magik proste i przejzyste. Mam nadzieje ze wejdzie do gry
Anakin S. - 07-01-2010, 18:58
Soft napisał/a: | Daję obrazek bo tamten zniknął... |
jeśli miałoby to wygląać tak jak na obrazku to jestem całkowicie na tak, bo przy wyłączeniu automatycznych raportów ciężko domyśleć się, że nasz gem włąśnie awansował lub nie mamy miksów.Bardzo pomocne
Misiopysio - 07-01-2010, 21:49
Niepotrzebne moim zdaniem, jak ktos jest za leniwy zeby sprawdzać stan plecaka to juz jego problem, a gra bedzie pozerała coraz wiecej pamieci i zwyczajnie zmniejszy sie jej wydolność, niby niewiele ale zawsze.
pozdrawiam
Tabaluga - 09-01-2010, 12:29
Misiopysio może ty jesteś niepotrzebny jestem za ponieważ muszę włazić do plecaka i patrzeć czy mam skóre dzika czy nie i tak samo z żądłami szerszenia zanim przejrzę czy mam to już zostanę zaatakowany
a tak jak by to było to bym wiedział ile mam skór i czy ją zdobyłem i bym wiedział czy gem awansował czy nie więc jak powtarzam jestem za żeby było takie coś na dole pod Czatem każdemu zapewnie się przyda takie coś jak mówi Soft już nawet w tym temacie widać że większość osób chcę taki sprzęt to ja też
ale problemem największym to jest że Administrator nie bedzie chciał wgrać to do gry lepiej się za to bendę modlił żeby dodał bo raz jestem przy dzikusie a tu cooo 5 mixów życia ?
Ashiro - 09-01-2010, 13:14
Wątpię, że zostanie to wprowadzone w MFO2.
Ciekawy pomysł, ale raczej jest większa szansa, że dostaniemy takie coś w MFO3.
Tabaluga - 09-01-2010, 13:31
MFo3 ? nie wiadomo kiedy wogule ma to być ale coś mówiono że wszystkim bendą konta usuwać tak mi mówił Areen
Shark - 09-01-2010, 13:34
Misiopysio napisał/a: | Niepotrzebne moim zdaniem, jak ktos jest za leniwy zeby sprawdzać stan plecaka to juz jego problem, a gra bedzie pozerała coraz wiecej pamieci i zwyczajnie zmniejszy sie jej wydolność, niby niewiele ale zawsze.
|
Absolutnie podpisuję się pod tym.
Tabaluga - 09-01-2010, 14:05
Kod: | Absolutnie podpisuję się pod tym. |
no i co że ci jest niepotrzebne ! może niższym lv jest potrzebne sam tu nie jesteś
Coni - 09-01-2010, 14:35
Tabaluga napisał/a: | Absolutnie podpisuję się pod tym.
no i co że ci jest niepotrzebne ! może niższym lv jest potrzebne sam tu nie jesteś |
Dlatego tylko on wyraża swoje zdanie a Ty najwidoczniej zabraniasz im tego
Tabaluga napisał/a: | Misiopysio może ty jesteś niepotrzebny |
Podawaj lepiej argumenty
@@@@
Co do pomysłu to myślę, że nikomu nie zaszkodzi to a zapewne niektórym pomoże
|
|