|
My Fantasy Online 2 Oficjalne forum gry My Fantasy Online 2 |
 |
Śmietnik - Ruch - NPC, Boss
Nargo - 05-04-2009, 15:39
Fracksh napisał/a: | Nargo napisał/a: | nie wiem czy zauwazyles ale to jest 11 latek w dodatku nie wie ocb z tej grze i zdaje mi sie ze jak narazie to nabija tylko posty
|
Koleś....co masz do 11-12 latków... .Ja wiem OCB i chcę jeszcze chociaż tego Servantesa rozwalić.... |
nic niemam tylko zobacz co on napisal cyt "powinno być rzeczywiście.. i może byłyby rozmowy z dodatkowymi bossami żeby np: pogadac z nimi i nie tylko atkować np: nakłonic go żeby ciebie przepuścił" pogadac sobie z bossami , zeby nas przepuscil , widac chyba ze on nie rozumie jaki jest glówny cel w tej grze
jak bedziesz chcial pogadac wiecej na ten temat to pisz na pw.
Szymon XI - 05-04-2009, 16:49
chodziło mi o dodatkowe bosy ja królowa szerszeni
Kolorek - 05-04-2009, 17:08
Cytat: | chodziło mi o dodatkowe bosy ja królowa szerszeni |
Jacek robi takie mini update nie wystarczy Ci ?
Fracksh - 05-04-2009, 21:09
Nargo napisał/a: | pogadac sobie z bossami , zeby nas przepuscil , widac chyba ze on nie rozumie jaki jest glówny cel w tej grze |
Nie no koleś,rozwaliłeś mnie .Pogadać z Bossami...no ale masz rację....Bossy są po to aby się sprawdzić przed (nie wiem) .Wiem tyle,że gadanie z Bossem miało by tyle sensu co ryba z rowerem.
Nargo - 05-04-2009, 21:45
Fracksh napisał/a: | Nargo napisał/a: | pogadac sobie z bossami , zeby nas przepuscil , widac chyba ze on nie rozumie jaki jest glówny cel w tej grze |
Nie no koleś,rozwaliłeś mnie .Pogadać z Bossami...no ale masz rację....Bossy są po to aby się sprawdzić przed (nie wiem) .Wiem tyle,że gadanie z Bossem miało by tyle sensu co ryba z rowerem. |
nie wiem czy dobrze zrozumialem smiejesz sie zemnie czy z tego co napisal o tym calym gadaniu z bossami ?
Fracksh - 06-04-2009, 21:56
O gadaniu z bossami...tak to śmiesznie przyjąłem....
llludek - 07-04-2009, 01:23
nie wiem po co ta dyskusja, skoro to i tak nie zostanie wprowadzone... przeciez podchodzac do bossa tez wykonujemy jakis ruch. -_-
Rosio - 08-04-2009, 15:30
Zresztą o co chodzi ?? ;p cała dyskusja jest o JEDNYM ruchu, ludzie przecież do dyspozycji jest 100,200,300 ..
Ukryty_Samuraj - 09-04-2009, 18:26
Rosio napisał/a: | Zresztą o co chodzi ?? ;p cała dyskusja jest o JEDNYM ruchu, ludzie przecież do dyspozycji jest 100,200,300 .. |
Też kiedyś chciałem wysunąć tą propozycję kiedyś - traci się jeden ruch na szkielecie u Lecha, gdyby nie to, teoretycznie (!) możnaby nabić nawet n poziom nie tracąc ani jednego ruchu Oczywiście pomysł na TAK!
EdwinOdesseiron - 09-04-2009, 18:57
Ukryty_Samuraj napisał/a: | Też kiedyś chciałem wysunąć tą propozycję kiedyś - traci się jeden ruch na szkielecie u Lecha, gdyby nie to, teoretycznie (!) możnaby nabić nawet n poziom nie tracąc ani jednego ruchu Oczywiście pomysł na TAK! |
Lol... dobrze że o tym wspomniałeś, bo taka możliwość dobija ten irracjonalny temat... W takim razie chyba z tym "tak" żartujesz, bo nie ma już o czym rozmawiać...
Xezze - 12-04-2009, 11:56
Nie! Nie! Zły pomysł. Lepszym pomysłem jest to że w budynkach i innych małych pomieszczeniach nie traciło by się ruchów. Chodzi mi o pomieszczenia gdzie potwory nas nie atakują, coś takiego jak Świątynia Niebieskiego Smoka itd...
kupeq - 13-04-2009, 16:26
Spadajcie z tym jednym ruchemgdy idziemy do bossa zajmje na troche walka z nim więc odrobi się z 5 ruchów. Nie rozumiem was.
damian2221 - 02-12-2010, 11:16
Nargo napisał/a: |
nie wiem czy zauwazyles ale to jest 11 latek w dodatku nie wie ocb z tej grze i zdaje mi sie ze jak narazie to nabija tylko posty
|
No i co z tego?!Że jest 11 latkiem ja mam 11 lat i jestem hakerem!
A co do tematu to nie idzie wyrobić z tymi punktami ruchu,a kupowanie ich eszcze badziej zniechęca do gry i opłaca się dopiero gdy mamy już 200 punktów ruchu ;/ ponadto kiedy się wpisuje kod na SMS wywala bład: Kod: | Warning: mysql_connect(): Host '213.251.185.45' is not allowed to connect to this MySQL server in /home/www/w1.my-fantasy.net/logic/db.inc.php on line 87 Cannot connect to DB | .
polko14 - 02-12-2010, 14:38
Koleś niewznawiaj tematu zprzed półtora roku.
|
|